Si ma tot va fanculesc aia p'acolo
Jocuri de computer - GAMES -
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
candymann
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Re: Jocuri de computer - GAMES -
Numai bine ca dupa 2 ani de cand am terminat Jedi Outcast m-am apucat sa joc SWKotor 1. Si logic ca mi-a intrat rau tare in sange.
Si acum, norocos cum sunt, jocul se inteapa cand incerc sa plec de o planeta, respectiv nu pot sa ma urc in nava ptr ca ma trimite automat la meniul jocului si nu mai pot sa fac nimic. Am incercat sa instalez alta varianta (alt torrent
) si sa incarca aceeasi salvare, dar nimic.
Imi poate spune cineva o rezolvare? (Am instalat toate patchurile)
Daca nu a mai patit cineva asta, unde mai gasesc sa cumpar si eu varianta oficiala (poate mi-o imprumuta cineva
)? Prin magazinele online nu am gasit doar acest joc, se gaseste o colectie de 5 jocuri, dar nu vreau decat aceast joc.
Si acum, norocos cum sunt, jocul se inteapa cand incerc sa plec de o planeta, respectiv nu pot sa ma urc in nava ptr ca ma trimite automat la meniul jocului si nu mai pot sa fac nimic. Am incercat sa instalez alta varianta (alt torrent
Daca nu a mai patit cineva asta, unde mai gasesc sa cumpar si eu varianta oficiala (poate mi-o imprumuta cineva
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Fallout 3 merita jucat acuma...au reusit sa transpuna harta 2d din fallout 2 intr-una 3d...astfel incat ai la dispozitie o harta imensa de cautat monstrii si munitie, ca grafica arata bine...A.I. inamicilor este foarte bun poate prea bun aaaa si creaza dependenta
.... am avut azi zi libera (concediu) si am incercat si eu ultimul NFS Undercover...cred ca astia de la EA au baut ceva...grafica e din ce in ce mai slaba si controlul masinilor zici ca este o minge de ping pong....s-a dus era NFS-ului 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
nero
- Robotizat
Abia astept sa ma apuc si eu de Fallout, dar deocamdata sunt prea prins in X3 Terran Conflict. NFS Undercover nici nu l-am mai luat, am vazut/auzit cateva comentarii si m-am lecuit. Am luat in schimb Midtown Madness 3 pentru XBOX care e foarte laudat, dar sta si el la coada cu celelalte. De fapt au cam luat-o razna cu lansarea jocurilor in ultima vreme, cred ca in 2 ani n-au iesit atatea jocuri bune cat au iesit in ultimele 2 luni (de ex. Fallout 3, Red Alert 3, Sacred 2, Far Cry 2, Midtown Madness 3, Mortal Kombat vs DC Universe (da, Superman il bate pe Batman, iar Wonder Woman ii bate pe amandoi
), Deadspace, etc.). Cred ca 2 ani de acum incolo am ce face, pana iese SW:TOR.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Mihay
- Supermoderator
n`am citit tot topicul...LIVE FOR SPEED se cheama grafica de kko, masini de kko,insa dinamica masinilor este mai mult decat reala...as spune chiar ca poti invata sa conduci. cred ca are 5 ani, mi l`a recomandat cineva. este un perfect simulator auto...inconvenientul este ca se joaca cel mai bine cu volan si pedale, ideal sunt cele mai scumpe cu 3 pedale( inclusiv ambreiaj) si cutie manuala in H. e bestial dpmdv
-
PsH
- PasHa
am eu instalat de un an LVS si nici acum nu am apucat sa il joc 
-
PsH
- PasHa
PsH scrie:Numai bine ca dupa 2 ani de cand am terminat Jedi Outcast m-am apucat sa joc SWKotor 1. Si logic ca mi-a intrat rau tare in sange.
Si acum, norocos cum sunt, jocul se inteapa cand incerc sa plec de o planeta, respectiv nu pot sa ma urc in nava ptr ca ma trimite automat la meniul jocului si nu mai pot sa fac nimic. Am incercat sa instalez alta varianta (alt torrent) si sa incarca aceeasi salvare, dar nimic.
Daca nu a mai patit cineva asta, unde mai gasesc sa cumpar si eu varianta oficiala (poate mi-o imprumuta cineva)? Prin magazinele online nu am gasit doar acest joc, se gaseste o colectie de 5 jocuri, dar nu vreau decat aceast joc.
-
sorinus
- Numar Inmatriculare: B-89-KNW
- Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)
Acum joc GTA San Andeas...urmeaza UT3 
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
San andreas....f bun joc...sa vezi cum e GTA 4....l-am jucat acum vreo 3-4 luni pe ps3...foarte misto....varianta pt pc...apare pe 2 decembrie....mi-e frica sa nu creeze dependenta si sa nu mai apucam sa ne vedem...la mine asa a fost 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
lordlaur
- Numar Inmatriculare: B.38.LLL
Dark Messiah of Might and Magic si Prince of Persia sunt printre cele mai palpitante si interesante FPA
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
The Force Be With You
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Dupa ce am facut rost si de need for speed undercover pot sa spun ca in nfs most wanted si nfs 2u (locul 2) masinile se comporta cel mai realist. Tractunea fata e tractiune fata, tractiunea spate e tractiune spate, awd e awd, pierderea aderentei se manifesta cum trebuie, poti face transfer de mase fara probleme si chiar functioneaza, etc. Spre deosebire de most wanted insa, in nfs2u masinile dau impresia ca-s mult mai usoare, dar chiar si asa se misca mai realist decit in prostreet si undercover. nfs carbon e undeva intre, e inca jucabil.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Mi-am bagat si eu GTA4 si pot spune ca e primul joc care nu il pot juca cum trebuie..
Adica merg toate super bine dar asta e nesimtit la resurse..
4giga ram, DualCore 4800+ AMD si 8600GT GamersEdition
Decat sa iti iei PC sa te joci, mai bine iei frate un PS3... Mai ales ca am si un LCD nou-noutz de 107cm

Adica merg toate super bine dar asta e nesimtit la resurse..
4giga ram, DualCore 4800+ AMD si 8600GT GamersEdition
Decat sa iti iei PC sa te joci, mai bine iei frate un PS3... Mai ales ca am si un LCD nou-noutz de 107cm
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
Eu sunt cu Red Alert3, Universe at War, Supreme Commander,Crysis, Crysis Warhead, Soldier of Fortune si Call of Duty4:World at War.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Apropo, ca tot a adus Adrian vorba de PS3, are cineva asa ceva? M-ar interesa niste impresii si recomandari. 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;