alb/negru by aiurica
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Re: alb/negru by aiurica
Am facut peste 20k cu arcuri si masina joasa si nu am atins.. Nu conteaza daca merg zilnic cu ea, ideea e ca am reusit sa MERG efectiv cu ea si sa nu o lovesc! Dahhhh 
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
hai ma Adrian ca stii la ce ma refer!
cati din cei 20 k sunt in tara??????
recunoaste ca nu e masina de dus cu ea la servici asa cum e a ta!
cati din cei 20 k sunt in tara??????
recunoaste ca nu e masina de dus cu ea la servici asa cum e a ta!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Adrian,daca aiurica va cobora masina cu 35mm, cat coboara arcurile, bara din spate va avea max 3 cm pana la sol, poate chiar 2 cm. La drumurile zilnice spre serviciu,in cei 15-20 de km prin Bucuresti gasesti destule denivelari de 3 cm in care sa-ti rupi bara. Tu la bara spate ai garda mai mare de 3 cm.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- basy
- Praz Racing Team
Stiti proverbul cu baba care sufera la frumusete? Asta e si cazul de fata. Nu poti sa faci totul, trebuie sa faci niste compromisuri in orice. Masina merita lasata dar trebuie sa fii atent la orice. Asta este motivul pentru care nu am lasat-o si nu o las pe a mea, decat atunci cand va deveni masina de plimbare nu masina de zi cu zi.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Poti pune arcuri care s-o coboare cu mai putin de 35mm, de ex ale mele o coboara cu 30mm, poate se gasesc unele care s-o coboare cu 20-25mm
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
-
Dan pasare
Sa-mi zici si mie daca gasesti arcuri care coboara masina mai putin de 30 mm. 20mm ar fi ce imi doresc, dar pana acum nu am gasit.Si probabil si pe Relu l-ar interesa 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
ohoooo!!!
punem inaltatoare ca la dacie...mai tineti minte?
punem inaltatoare ca la dacie...mai tineti minte?
-
Dan pasare
Eu am avut la Dacie
Puneam pe ea 500kg si era la linie 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- white wizard
- The Annoying Thing
...sincer, yo zic ca o sa atinga. Asta este parerea mea. ...si, sincer, nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, doar am zis o parere.Aiurica scrie:ideea e ca este extrem de joasa acum...ma refer la distanta la sol...cel putin in spate.
@white vizard - cu 20 atinge spate???
C4 1.6 16v VTR
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Spatele de C4 oricum e mult mai sus decat botul.. Parerea mea e ca are cam 25 cm pana jos spatele.. Fata e mai jos un pic.. Poate un site ceva cu dimensiuni, cartea tehnica..
Eu sustin ca pe fata mai jos de 10cm nu se poate.. Eu atat am si e criminal de stresant.. Pe spate insa, din cauza unghiului de atac mare, merge si un 6-7cm! CU MASINA GOALA!
Eu sustin ca pe fata mai jos de 10cm nu se poate.. Eu atat am si e criminal de stresant.. Pe spate insa, din cauza unghiului de atac mare, merge si un 6-7cm! CU MASINA GOALA!
- Aiurica
nu e vb doar de ungiuri de atac....gandeste-te ca e posibil la 150 pe autostrada...la damburile celebre de pe A2...cand lanseaza ...sa lasi bara spate acolo....acum eu cred ca distanta dintre cele doua, pana la pamant e egala....o sa masor!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Se vede din avion ca spatele e mult mai sus...
-
pesteimputit
- custom sound systems
eu am mers cu masina asa cum e la mine pe topic (adica ultimul post) 15k km fara probleme...
bara fata avea de la sol FIX inaltimea cheiei de C4 pliate.... si cea din spate in colturi tot atat....
ce e drept ca eu am suspensie sport completa (adica si amortizoare nu doar arcuri)
pozele le gasiti aci:
http://www.filebox.ro/picbox/album.php? ... 6d4aec8953" onclick="window.open(this.href);return false;
bara fata avea de la sol FIX inaltimea cheiei de C4 pliate.... si cea din spate in colturi tot atat....
ce e drept ca eu am suspensie sport completa (adica si amortizoare nu doar arcuri)
pozele le gasiti aci:
http://www.filebox.ro/picbox/album.php? ... 6d4aec8953" onclick="window.open(this.href);return false;
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Lume noua Domnu` peste .....
aiurica sa vezi cum e pe A1 .... aproape de Buc ,iti rupi masina , din cauza tirurilor si a masinilor cu gabarid mare ..... valuri valuri ....
oricum alb / negru ??? ALB 4 ever ...semnifica puritatea (am devenit si filozof
)
aiurica sa vezi cum e pe A1 .... aproape de Buc ,iti rupi masina , din cauza tirurilor si a masinilor cu gabarid mare ..... valuri valuri ....
oricum alb / negru ??? ALB 4 ever ...semnifica puritatea (am devenit si filozof
- Aiurica
peste bine ai revenit!
am zile cand sunt sigur ca va fi lasata la vara...zile cand nu....
cred totusi ca va fi lasata....
am zile cand sunt sigur ca va fi lasata la vara...zile cand nu....
cred totusi ca va fi lasata....