Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
sal.Sunt din alba-iulia dar momentan sunt in sp si am un c4 cu cateva modificari,si inca mai am o gramada de proiecte in cap dar deocamdata asta este c4 meu e un 16i16v sx 110cp
aici cum era la inceput(de serie)
si aici:jante, kit de suspensii sport etc
Ultima oară modificat Dum Dec 28, 2008 9:41 am de către Dan pasare, modificat de 3 ori în total.
Motiv:Rearanjare fotografii
Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos Imi plac mult jantele,poti sa ne dai mai multe amanunte despre ele?(model, pret, de unde, etc)
PS. Ti-am sters cel de-al doilea topic cu acelasi nume
multumes mult oameni,jantele cu tot cu cauciucuri le-am luat cu 1200E de la un magazin specializat in jante si sunt de r17 225/45 ,si piata auto nu se difaernteaza cu mult de cea din ro,masina ma costat 14000 in 2005
salut si pakat ca esti asa departe ca nu-ti putem lua "cotizatia" vezi ca si in spania este un club c4 foarte dezvoltat ...tu ar trebui sa intelegi mai usor ca noi ce e pe acolo. http://www.c4atreros.com" onclick="window.open(this.href);return false;
tocmai vroiam sa te iau la rost pt ca am vazut masina zilele trecute le site-ul spaniol, si am citit de vreo trei ori....nu intelegeam ce si cum.
of...bine ca am cititi de mai multe ori....
bine ai venit!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Elementele de plastic vopsite sunt cele negre cu care a venit masina sau sunt cele speciale destinate vopsirii ?
Ma refer la manere usi, bandouri fata/spate, brate oglinzi
salut, plasticele alea da sunt cele negre si le-am vopsit ,prelungirea fata este prelungira de la seat leon fr .Iar evacuarea deocamdata este doar asa pt ca nu am gasit pe nimeni sa mi-o sudeze si cred ca pana la urma o sa astept pana vin in rom ca sa mi-o sudez
aici o poza ca sa vedeti cum vine sudata
Ultima oară modificat Lun Dec 29, 2008 10:09 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Motiv:Rearanjare fotografii