Pneuri de vara - de care?
- basy
- Praz Racing Team
Re: Pneuri de vara - de care?
Niste cauciucuri pe care mi le-a recomandat un prieten in a carui parere am incredere sunt Fulda Carat Exelero care se pare ca sunt foarte bune si pe ud si pe uscat. Se pare ca merita banii.
De asemenea cauciucuri foarte bune am auzit de la cineva cu un jeep ca ar fi Uniroyal RainSport2, dar nu pot sa confirm sau sa infirm.
De asemenea cauciucuri foarte bune am auzit de la cineva cu un jeep ca ar fi Uniroyal RainSport2, dar nu pot sa confirm sau sa infirm.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Era sa te injur vreo 2 pagini cind am vazut ca ai scris de fulda, dar totusi: http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; sint neasteptat de bune! Sint cotate sub bridgestone potenza dar nu cu mult.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
http://www.anvelopeexpress.ro/cauciuc/F ... at_Exelero" onclick="window.open(this.href);return false;
Aici sunt si niste preturi pentru Fulda.
Aici sunt si niste preturi pentru Fulda.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- basy
- Praz Racing Team
Nu am inteles foarte multe din punctajul lor, dar am impresia ca rezultatele sunt bazate pe parerea userilor, deci concludent si nu prea.mituc scrie:Era sa te injur vreo 2 pagini cind am vazut ca ai scris de fulda, dar totusi: http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; sint neasteptat de bune! Sint cotate sub bridgestone potenza dar nu cu mult.
Eu in general ma uit pe tirerack pentru reviewuri. Uitati aici un test unde surprinzator dar iese destul de bine T1R care mie mi s-au parut slabute ca feeling, dar cel mai socant pentru mine in test au fost Continental din care inca mai am 2 pe masina si mi se par incredibil de slabe, dar uite cat de sus sunt pana la urma. Enough with words! Enjoy the test: http://www.tirerack.com/images/tires/te ... _gs_ds.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Multumesc Basy! Minunat! Probabil eagle F1 asimetric ii aduce lui eagle F1 gs d3 plusul de performanta pe uscat care ii lipseste, pentru ca pe review-uri pare sa fie cotat mai bine.
Uitindu-ma la preturile pentru fulda de pe acel site le vad la 535.8RON (pentru 225/40/r18 92Y), pe gind goodyear eagle f1 asimetric 225/40/r18 tot 92Y e 598.3. Prea mica diferenta si toate celelalte sint in favoarea lui goodyear.
P.S.: pe tirerack.com m-am uitat dupa greutatile mai multor jante de pe piata, cred ca au cea mai completa statistica. Au si greutatile la pneuri!
Uitindu-ma la preturile pentru fulda de pe acel site le vad la 535.8RON (pentru 225/40/r18 92Y), pe gind goodyear eagle f1 asimetric 225/40/r18 tot 92Y e 598.3. Prea mica diferenta si toate celelalte sint in favoarea lui goodyear.
P.S.: pe tirerack.com m-am uitat dupa greutatile mai multor jante de pe piata, cred ca au cea mai completa statistica. Au si greutatile la pneuri!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- basy
- Praz Racing Team
Ma bucur ca am putut fi de ajutor. Totusi alea cu care ai pus tu poza mai devreme nu arata ca astea. Eu cu astea am mers si mi-au placut ce aderenta ai cu ele.
Ca o recomandare personala, as merge pe Yokohama alea, au un design senzational.
Multa bafta la achizitie!!!
Ca o recomandare personala, as merge pe Yokohama alea, au un design senzational.
Multa bafta la achizitie!!!
- Mihay
- Supermoderator
bai da un test cu alea ale mele Vredenstein sportrac Giugiaro Design nu gasiti?
- basy
- Praz Racing Team
Zi-i de care Sportrac sunt 1,2,3? Giugiaro nu apare pe nicaieri.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ale tale sunt fake ma....
ce test....
e un fel de panasoanic.
ce test....
e un fel de panasoanic.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Mihay
- Supermoderator
- basy
- Praz Racing Team
Uite aici niste reviewuri:
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
De Michelin Pilot Exalto ce stiti ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Pai astea nu sunt cele stock pe C4? 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
eehee ce bine era sa fie astea stock ...
astea sunt stock pe Corvete ZR1 ..gogle search
astea sunt stock pe Corvete ZR1 ..gogle search
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pilot Exalto sunt stock pe modelele cu jante de 17 (VTS,etc)
Pe celelalte (majoritatea) sunt stock Michelin Energy (care acum au fost inlocuite cu Energy Saver) si care sunt cele mai low in gama Michelin.
http://www.michelin.ro/ro/front/affich. ... 0215120720" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilot Exalto pentru 17'' 205/50 am inteles ca sunt 6-7 mil/bucata
PS: mihay, poate pe Corvette or fi stock celelalte doua Pilot-uri, adica Sport sau SportCup+, nu stiu.
Poate asa o fi cum zici tu, dar mai logic mi s-ar parea sa puna Pilot Sport sau Pilot SportCup+ pe ele decat Pilot Exalto, dunno
Pe celelalte (majoritatea) sunt stock Michelin Energy (care acum au fost inlocuite cu Energy Saver) si care sunt cele mai low in gama Michelin.
http://www.michelin.ro/ro/front/affich. ... 0215120720" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilot Exalto pentru 17'' 205/50 am inteles ca sunt 6-7 mil/bucata
PS: mihay, poate pe Corvette or fi stock celelalte doua Pilot-uri, adica Sport sau SportCup+, nu stiu.
Poate asa o fi cum zici tu, dar mai logic mi s-ar parea sa puna Pilot Sport sau Pilot SportCup+ pe ele decat Pilot Exalto, dunno
Ultima oară modificat Lun Dec 29, 2008 12:14 am de către Deese, modificat 1 dată în total.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv