Pneuri de vara - de care?

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: Pneuri de vara - de care?

Mesaj de Dan pasare »

Good Year EAGLE F1 Asymmetric exista si pe 17, nu? ai idee cam la ce pret? si poate ai vreo poza sau un link :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, sint si pe 17". orientativ pentru pret te potu uita pe cauciucuridirect.com, un link ar fi asta:

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... =So&Achse=" onclick="window.open(this.href);return false;
Desi probabil tie iti va trebui asta:
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... =So&Achse=" onclick="window.open(this.href);return false;
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Am Pirelli PZerro Rosso, sunt senzationale cauciucurile, patineaza putin la plecarea pe uscat dar pe ud sunt de departe cele mai bune cauciucuri cu care am mers, si am mers cu destule. Am mers si cu Eagle F1 dar nu stiu exact la ce generatie va referiti. Asta ultima nu am mers. Cum stau cauciucurile pe ud pot sa va confirme Mihay si Aiurica, nu ai nici un fel de lipsa de tractiune, faci ce vrei pe curbe de parca esti pe uscat, iar pe uscat stau foarte bine pe viraje. Curios dar pe ud chiar ai tractiune foarte buna. Recomand cu incredere PZerro Rosso.
Ca si cauciucuri foarte bune pe uscat dar slabe rau de tot pe ud Michelin Primacy HP si Pilot Exalto 2 cu mentiunea ca Exalto 2 sunt ceva mai bune pe ud.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Cand recomandati niste anvelope, ''recomandati'' si preturile si eventual vanzatorul :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Pai daca vrei sa recomand de unde am luat eu, ti-l recomand pe Viorel. :ok Am dat 300 RON pe amandoua de fata.
mituc

Mesaj de mituc »

2 pirelli pzero rosso de 16 sau 17", 300ron 2 bucati?? :shock: :shock: :shock:
Vreau 8, 225/40/r18!!

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

de 17. Daca vrei ma interesez ca eu iar trebuie sa le schimb in primavara cand schimb rotile. Sunt la al treilea set de cauciucuri pe fata si al doilea pe spate
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

trebuie sa precizezi ca sunt si putin second hand!
ceea ce eu nu recomand nimanui!
dar asta e doar parerea mea!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Sunt putin second si de asta o sa le si schimb, tot cu altele second si sper sa gasesc tot PZerro Rosso, de data asta mai bune. :mrgreen:
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

basy scrie:Pai daca vrei sa recomand de unde am luat eu, ti-l recomand pe Viorel. :ok Am dat 300 RON pe amandoua de fata.
Viorel si mai cum? Ca sa mergem si noi sa luam de la el :D Dar daca acest Viorel nu a avut decat cele doua anvelope pe care ti le-a vandut tie, inseamna ca n-ai inteles scopul acestui topic. #-o
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

mituc scrie:Cam care ar putea fi o lista cu cele mai bune/performante pneuri de vara? Nu ma intereseaza comportamentul lor pe zapada sau altceva, doar vara, ud si uscat.
Din ce am vazut eu ar fi pirelli pzero rosso, dunlop sp sport 9000/01, Goodyear Eagle F1, poate nakang ns2, bridgestore potenza, etc.
Momentan singura sursa de documentare pe care o am ar fi testele de pe net iar unele au rezultate contradictorii (de exemplu unii spun ca pirelli pzero rosso e mai bun decit goodyear eagle, altii spun ca doar pe ud).
Ia vezi ce scrie in primul post!!! ::P
M-ati intrebat de unde le-am luat si v-am spus, la fel si cu pretul. Daca vreti va dau nr lui Viorel, va face rost de ce vreti, poate nu are pe stock(o curte cam de 2000 de mp) dar va aduce orice ii comandati. Ma rog, nu cauciucuri de competitie, R888 sau mai stiu eu ce chestii exotice.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

N-am inteles ce vrei sa spui citand primul post din topic :dontknow:
Dacat sa vorbim discutii, mai bine dam informatii de care se pot folosii si altii. Sa spui ''eu mi-am luat anvelope de la Viorel'', fara alte precizari , mi se pare cel putin nepotrivit (as fi spus altfel, dar vreau sa fiu elegant in exprimare).
Daca vrei ca postul tau sa aiba importanta si sa fie util, invata-ne si pe noi ,astia mai putin cunoscatori, ce avem de facut din punctul tau de vedere, ca sa luam anvelope bune si ieftine. Si mai ales, de unde si cum :roll:
mituc

Mesaj de mituc »

Bun, revenind on-topic, in afara de good year eagle f1 asymmetric, pirelli pzero rosso, yokohama advan sport, ce ar mai fi?
Nu situ cine e viorel insa atita timp cit vinde pneuri reesapate sau sh ma kc pe el :naka:

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

pana la urma....poate ma lamureste si pe mine cineva:
am vazut ca sunt mai multe profiluri si din cate am auzit cele cu santuri sunt ptr vremuri ploioase ptr a intra apa pe acolo, precum si anvelope cu profil in v care arata mult mai misto si tot asa am inteles ca disperseaza apa.
pana la urma.... care sunt mai bune?... care nu sunt asa zgomotoase?.... care este anvelopa suprema? :mrgreen: din toate pctele de vedere?

pacatr ca nu am poze exeplific la cele 2 mentionate mai sus :(
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Dan pasare scrie:N-am inteles ce vrei sa spui citand primul post din topic :dontknow:
Dacat sa vorbim discutii, mai bine dam informatii de care se pot folosii si altii. Sa spui ''eu mi-am luat anvelope de la Viorel'', fara alte precizari , mi se pare cel putin nepotrivit (as fi spus altfel, dar vreau sa fiu elegant in exprimare).
Daca vrei ca postul tau sa aiba importanta si sa fie util, invata-ne si pe noi ,astia mai putin cunoscatori, ce avem de facut din punctul tau de vedere, ca sa luam anvelope bune si ieftine. Si mai ales, de unde si cum :roll:
Ideea era ca la inceput nu se specifica nimic de pret si de unde le-am cumparat. Eu am spus si cat am dat pe ele si de unde le-am cumparat. Sunt convins de utilitatea unei anvelope noi, dar atat timp cat le schimb des nu vad rostul sa dau de 4 ori mai mult pe ele.

Hai sa va recomand si niste anvelope de design:
Astea se numesc Yokohama Parada si mie chiar imi plac cum arata ca si design, performante din pacate nu stiu:
http://www.groupawheels.com/images/Prod ... A-site.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
astea se numesc Yokohama Neova(http://www.pistonheads.com/pics/news/14 ... eova-L.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;), ai aderenta foarte buna cu ele pe uscat, chiar mai buna ca PZerro Rosso si Eagle F1 pe stabilitate in curbe cu mentiunea ca cele mai bune plecari pe uscat mi se par a fi cu Eagle F1 alea vechi, in V.
Btw, recent am mers cu T1R, niste basini de cauciucuri, sunt un pic mai bune ca Energyurile de la Mischelin, dar incalzite ai plecari acceptabile cu ele, pe curbe stau binisor dar asta mi-a zis un pret exorbitant pe ele, deci pret de anvelope de performanta cu performante de pneu popular.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”