Directia - cat de confortabila vi se pare?

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
aurelian
Numar Inmatriculare: B55DXX

Directia - cat de confortabila vi se pare?

Mesaj de aurelian »

Voua cum vi se pare directia? Cum ma sui in alte masini nu pot sa nu remarc ce usor se misca volanul acestora . Parca avem alt tip de servo, e mai tare/greoi la C4. Si culmea citeam mai demult ca prin faptul ca e doar colac acest volan ar trebui sa ti se para mai usor/manevrabil.

E bine ca nu e full-servo gen Megane dar in oras as vrea sa avem city-mode ceva.

La drum lung e super in curbe, pe autostrada parca nu e asa comfortabila la viteze mari -- imi da senzatia ca trebuie sa tin strans mana pe volan ( asta iarasi e bine dar obosesc dupa 100 km de strans volanul :lol: ).
Hdi 110 CP - hoo naravasilor!! :)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

mi se pare ok mie directia, si in oras. nu am avut masina cu city mode la servo pana acum, dar stiu ca intru in anumite curbe stranse cu viteza fara sa am frica (e un anumit grad se stes, ca poate pe stradusele alea e vreunu care merge pe mijloc, si ne pupam masinile) ca nu virez destuld e mult. poate pozitia la volan ar terbui reglata. si am sesizat ca variaza f mult in diverse imbracaminti pe care le-am avut.
dimineata spre servici cand aveam cojocul pe mine era intr-un fel, seara in oras, ma trezeam ca nu vedeam bine in retrovizoare si volanul mi se parea mai greu accesibil.
am fost la test drive la toyota si le-am jignit alora volanele dupa ce m-am acomodat la c4. tocmai ca e mult mai comod acest volan, si designul in 2 spite (culmea e un fimulet pe net cu un producator de volane renumit care va scoate pe piata nul ca in filmele sf, tot cu 2 spite. acolo zicea ca primul automobil dotat cu volan asemanator - mult mai sigur este c4)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Si mie mi se pare directia mai mult decat ok....N-am avut nici o problema nici un tremurat...totul smooth si in regula....Sunt multumit de aspectul asta.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
aurelian
Numar Inmatriculare: B55DXX

Mesaj de aurelian »

Nu e vorba ca tremura ci ca datorita suspensiilor performante :twisted: toate damburile se simt destul de tare in directie ...
Hdi 110 CP - hoo naravasilor!! :)
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Da... nu shtiu...parerea mea vine doar din partea unui utilizator aproape neinitiat asa cum sunt. Ma simt bine atunci cand imi conduc masina din punctul de vedere expus de tine... :D Intr-adevar damburile le simt destul de tare...
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Mie directia mi se pare ok: e ferma, nu tremura volanul nejustificat, etc. Doar ca intr-adevar mi-ar place ca cel putin la viteze mai mici sa se miste mai usor. Din punctul meu de vedere simt ca masina asta directie servo asistata abia cind invirt rotile pe loc (iar asta nu stiu daca s-a intimplat de 20 ori in 26.5k km de cind o am).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Mie personal nu imi place City Mode... de fapt, in general, nu imi plac directiile supra-asistate...
Din acest punct de vedere C4 ma multumeste deplin... chiar ai feedback in volan...
Vorba lu' mituc... doar pe loc directia pare servo/electro asistata...

Totusi are ceva ciudat... la drum lung la viteze mari cand bate vantul puternic din lateral,
in rafale, este foarte obositor sa tii directia rectilinie... e dificil sa faci corecti fine pentru
ca are un lag exact in punctul de echilibru... am I right?
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Ungoliath

Mesaj de Ungoliath »

SAMmy - e dificil sa faci corecti fine pentru
ca are un lag exact in punctul de echilibru... am I right?

Credeam ca mi se pare mie. Ai dreptate.
C4 coupe, 1,6i, noir obsidien
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Am pe Punto City... Pot sa spun ca dupa 100 km zilnic de Bucuresti nu sunt obosit!
Daca iau C4 si merg sambata seara cu el prin oras, ma dor mainile!
Eu am mai zis de mai multe ori: directia la C4 e jalnica.. Te lupti cu volanu! De aceea C4 este imposibil de condus peste 30 de km in oras, zilnic!

Pentru cine nu e de parere cu mine, il invit in Punto! O masina care e PERFECTA pt oras!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Hai ca azi am facut vreo 70km prin bucuresti only si am fost atent la volanul asta... cred ca e vb de gusturi aici, intr-adevar nu e ca la o jucarie, dai ceva de el, insa cel putin mie asa imi place, mi se pare ca imi ofera mai multa siguranta si precizie chestia asta. eu unul la viteze maxim legale pe autostrada, cu vant din lateral nu am avut problemele expuse, fie pur si simplu am trecut peste ele instinctiv :roll:, nu vreau sa ma contrazic.
ok, eu unul nu ma mai bag la discutia asta k incep sa ma repet si e nonsens :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

@Adrian de la roti ti se trage. SI eu cam trag de volan de cand am rotile mai mari.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Si te plimba putin, nu?
Adica la orice inexactitate in asfalt se duce masina pe drumul lui :lol:
Am patit la fel cu orice masina pe care am pus gume mai late
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Exact, aceiasi senzatie am avut-o si eu. Dar acum m-am obisnuit. Mie unul chiar mi-ar placea sa fie mai tare directia pe la 120-130. La 160 insa este tzapana :)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Mie imi place directia.E mai tare dar e agila tragi oleaca si masina reactioneaza instant.Plus ca e fain ca e foarte stabila si teapana cand mergi "no hands on wheel :) "
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

eu cand am scris ce am scris mai sus ma refeream strict la viteze de peste 150 Km/h...
atunci poate deveni deranjant si obositor; la 110-130Km/h e piece of cake baby...

deci, va rog sa nu mai vorbiti despre oras... e plictisitor... :P - C4 nu e auto citadina...

@adrian: daca te-ar auzi clarkson s-ar kk pe el de ras... directia la c4 nu e jalnica...
la punto e jalnica... cum spun americanii... don't bring a knife to a gun fight, boy!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”