Omologare roti RAR

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Re: Omologare roti RAR

Mesaj de bytzak »

Dan pasare scrie:Cei care au noul talon, pune-ti si voi aici unul, sa vedem cum scrie la dimensiunile rotilor :roll:
o sa-l scanez cand ajung akasa. pe la ora 4 o sa-l aveti. 8)
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
Kratos

Mesaj de Kratos »

http://www.gandul.info/actualitatea/nou ... 27;3260661" onclick="window.open(this.href);return false;
aici date despre permis si talon.
Imagine
Poza mai in detaliu cu noul talon nu am gasit.
C4 1.4 16v
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cu ce ajuta aceste date la raspunsul relativ la subiectul threadului?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Kratos

Mesaj de Kratos »

mituc scrie:Cu ce ajuta aceste date la raspunsul relativ la subiectul threadului?
Iti trebuie intai o programare la RAR, suni la 9672(pentru Bucuresti) sau intri aici http://prog.rarom.ro/programari.asp" onclick="window.open(this.href);return false;? bifezi a 8-a optiune si vezi tu mai departe, trebuie completat acolo cu datele din CI (carte identitate)

Acolo la ei o sa ai nevoie de cartea de identitate a masinii in original, o foaie de la reprezentanta Citroen in care sa precizeze ca masina poate fi echipata cu anvelopele ex(225/45R17) buletin....si parca atata. Daca masina nu e pe numele tau, o imputernicire.
O sa platesti 100 ron, pt modificarea in Cartea masinii/certificatul masinii. Aici nu stiu sigur daca doar 100 ron,mai ales cu noul talon.
Ce am postat anterior era pt cei curiosi despre noul talon.
Bafta
C4 1.4 16v
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu in talon, cartea de identitate si foaia de omologare am doar 215/45/r18 si 205/50/r17. Am spus asta in primul post. Vreau sa pun 225/45/r18 in loc de 215/45/r18. Ce trebuie sa fac?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

faci un drum pana la Bucuresti, imi lasi mie vaca, iei c4...si pleci.
si gata problema! :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Kratos

Mesaj de Kratos »

mituc scrie:Eu in talon, cartea de identitate si foaia de omologare am doar 215/45/r18 si 205/50/r17. Am spus asta in primul post. Vreau sa pun 225/45/r18 in loc de 215/45/r18. Ce trebuie sa fac?
Am vazut ce ai spus in primul post....si eu dadusem doar un ex(dar hai sa luam 225/45/r18)
O vizita la Citroen sa-ti dea un certificat care atesta ca: cauciuc/janta nu influenteaza performanta autoturismului.
Dupa care o fuga la rar.
Sau vb lu Aiurica faci cum zice el si dormi linistit (Aiurica/FNI) are grija de masina ta ::P
Mituc acum vazui ca esti din Iasitown... cred ca la fel de bine o poti rezolva si acolo.
C4 1.4 16v
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Ce duce degeaba la Citroen. Mituc are Mazda :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Kratos

Mesaj de Kratos »

Dan pasare scrie:Ce duce degeaba la Citroen. Mituc are Mazda :wink:
:ok am crezut ca are si citro.
Se duce la Mazda atunci.
C4 1.4 16v
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

A avut C4, dar la dat.
Eu tot mai astept sa vad un talon tip nou. Daca e asa cum s-a spus, adica in talon e trecut doar diametrul rotii, atunci nu mai conteaza ce marime de anvelope ai. :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Kratos

Mesaj de Kratos »

Dan pasare scrie:A avut C4, dar la dat.
Eu tot mai astept sa vad un talon tip nou. Daca e asa cum s-a spus, adica in talon e trecut doar diametrul rotii, atunci nu mai conteaza ce marime de anvelope ai. :roll:
uite poze...
Imagine

Imagine
Noul certificat de inmatriculare (talonul nou), atasez poze dupa un xerox alb-negru, asta am reusit sa obtzin.
Cine are in CIV doar o singura marime de cauciucuri (standard), acestea nu apar in noul talon, insa cine are in CIV si alte marimi (suplimentare) de anvelope, doar acestea vor aparea trecute in talon, la observatii.
Nu mai este trecut in noul talon tipul Motor
La mine,la observatii e trecuta doar masa...si in carte am 2 tipuri de anvelope trecute.
C4 1.4 16v
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Deci in principiu, daca nu ti-au trecut nimic la observatii, poti sa pui ce anvelope vrei. politia nu are de unde sa stie ca cele pe care le ai , nu sunt stock :roll:
Kratos

Mesaj de Kratos »

Dan pasare scrie:Deci in principiu, daca nu ti-au trecut nimic la observatii, poti sa pui ce anvelope vrei. politia nu are de unde sa stie ca cele pe care le ai , nu sunt stock :roll:
exact
C4 1.4 16v
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”