De vineri e al meu
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Pac
- Numar Inmatriculare: B-95-AFU
Re: De vineri e al meu
Am luat-o din showroom...0km...neatinsa.
N-am semnatura, eu semnez anonim...
http://paculet.wordpress.com/2008/12/18 ... aordinara/
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Cred ca ar trebui sa fii mai precis in detalii!nikolamarius scrie:"vanzare un C4 Coupe 2.0Hdi VTR Pack Gris Fer care a fost dauna totala"
nu mai cumparati toate prostiile, ca o sa regretati mai tarziu... daca se poate incercati sa luati NOU!
Exclusa varianta pe care o afirmi aici.
Ofensele in public de obicei se sustin cu argumente.
Consider de neluat in seama ce spui tu aici. Masinile sosesc noi din vama si din Franta cu documente verificabile.Avem dosarele vehiculelor noi din ultimii cinci ani.
Este posibil sa mai scrii si de invidie, pus de altii, sau chiar sa nu fii avut tu vreodata bani sa cumperi si incerci aici sa iti umfli muschii inutil
Sunt convins ca poate fi sters postul tau... mai ales ca e singurul!
DS3 1,6HDi 92CP
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Mugurel, eu nu l-as sterge pt ca nu e nimic de ascuns!
cenzura nu ne caracterizeaza.
toata lumea a asteptat un raspuns de la el in sensul asta, intarzie sa apara, deci situatia e clara pt noi.
vorbe aruncate cum spui tu din rautate sau pus de oameni cu intentii ......
cenzura nu ne caracterizeaza.
toata lumea a asteptat un raspuns de la el in sensul asta, intarzie sa apara, deci situatia e clara pt noi.
vorbe aruncate cum spui tu din rautate sau pus de oameni cu intentii ......
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
mugurel
-
baty_san
ete na... mi-am luat sh... si? respecte pt cei care si-au luat masini noi, ce am vrut eu .... prea scump de nou...nikolamarius scrie:"vanzare un C4 Coupe 2.0Hdi VTR Pack Gris Fer care a fost dauna totala"
nu mai cumparati toate prostiile, ca o sa regretati mai tarziu... daca se poate incercati sa luati NOU!
Don't steal...goverment hates competition!
-
Pac
Usurel...sa fim pasnici zic. Sa incerc sa lamurim problema.
Masina mea e cea care era in showroom la ProMotor. Probabil ca multi dintre voi au vazut-o si o stiu. Cand am luat-o avea 3 km la bord asa ca nu vad rostul celorlalte comentarii.
Pe de alta parte, pot sa ma transform in Toma necredinciosul si sa incep sa ma intreb. Avand in vedere ca nu ma pricep la masini as fi putut fi pacalit.
Aici insa ar fi 2 mentiuni:
- Masina a fost in dauna totala inainte sa fie inmatriculata? Daca nu, atunci de ce nu era inmatriculata in RO si eu am platit taxa de prima inmatriculare
- Baietii de la ProMotor sunt foarte buni pentru ca masina arata si merge impecabil atat la exterior cat si in interior unde nu exista nici o urma cum ca cineva ar fi atins-o.
Il rog pe Mugurel sa lamureasca intr-un final disputa pe tema masinii mele pentru ca nu e deloc placut sa planeze astfel de suspiciuni.
Masina mea e cea care era in showroom la ProMotor. Probabil ca multi dintre voi au vazut-o si o stiu. Cand am luat-o avea 3 km la bord asa ca nu vad rostul celorlalte comentarii.
Pe de alta parte, pot sa ma transform in Toma necredinciosul si sa incep sa ma intreb. Avand in vedere ca nu ma pricep la masini as fi putut fi pacalit.
Aici insa ar fi 2 mentiuni:
- Masina a fost in dauna totala inainte sa fie inmatriculata? Daca nu, atunci de ce nu era inmatriculata in RO si eu am platit taxa de prima inmatriculare
- Baietii de la ProMotor sunt foarte buni pentru ca masina arata si merge impecabil atat la exterior cat si in interior unde nu exista nici o urma cum ca cineva ar fi atins-o.
Il rog pe Mugurel sa lamureasca intr-un final disputa pe tema masinii mele pentru ca nu e deloc placut sa planeze astfel de suspiciuni.
- Aiurica
pai a lamurit-o mai sus!
deci nu vad de ce ar trebui sa iti mai faci griji.
sunt sigur ca nu e vb de o masina vanduta de Promotor VL.
eu spun sa ignorati ce a spus domnul respectiv, pt ca are doar un singur mesaj.
deci nu vad de ce ar trebui sa iti mai faci griji.
sunt sigur ca nu e vb de o masina vanduta de Promotor VL.
eu spun sa ignorati ce a spus domnul respectiv, pt ca are doar un singur mesaj.
-
Pac
Pai eu ignor...cum am mai spus, sunt multumit de masina si de cei de la ProMotor, dar e l doilea mesaj legat de chestia asta. Daca e sa ne uitam in urma a mai scris si comandorul ceva de gen. Nu e un subiect pe care-mi place sa-l discut si sunt convins ca doar el poate incheia seria asta.
- Aiurica
din pacate el, nu prea este printre noi.
bucura-te de masina!
nu are rost sa-ti faci griji...cine stie unde a vrut el sa scrie!
bucura-te de masina!
nu are rost sa-ti faci griji...cine stie unde a vrut el sa scrie!
-
Pac
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
zici ca stai in doamna ghica?? vezi ca pe undeva pe la blocu 4 a aparut un robetl alb. ala este al meu 
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
ptr ... necunoscatori... a fost o gluma, prin care am vrut sa-l sperii pe PACvlad scrie:Pac lamureste-ne si pe noi pt totdeauna. Masina ta a fost dauna totala cindva si a fost reparata la Rm. Vilcea, sau ai luat-o noua din showroom cu 0 km, neatinsa ?
nu va mai panicati asa... oricum nu cred ca exista undeva o masina de 0 km dauna totala
scuze daca ati luat-o de buna
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
La inceput am luat-o ca pe o gluma. Va stiam ce va poate capul.
Dar dupa aia m-a bulversat userul cu anuntul "sa nu mai luam toate prostiile" si nu stiam ce sa mai cred.
Acum m-am convins. 
-
Pac
Comandoare (sau comandorule) ca nu stiu exact cum se zice exact, am prins gluma cand ai facut-o tu. Mi s-a parut ciudat ca au aparut din ce in ce mai multi care sa spuna asta.
Din posturile mele se vede clar ca eu nu cred ce se spune, dar singurul care le poate inchide gura cu adevarat e Mugurel, motiv pentru care am si apelat la el.
@IceRidder - Eu stau pe la blocul 12, langa planorama. In zona am mai vazut 2 robotei, unul rosu cu nr de Dambovita si unul gris fer chiar la blocul vecin.
Din posturile mele se vede clar ca eu nu cred ce se spune, dar singurul care le poate inchide gura cu adevarat e Mugurel, motiv pentru care am si apelat la el.
@IceRidder - Eu stau pe la blocul 12, langa planorama. In zona am mai vazut 2 robotei, unul rosu cu nr de Dambovita si unul gris fer chiar la blocul vecin.
-
mugurel
Eu zic ca am lamurit problema.
Masinile sosesc din Franta pe tren insotite de un document unde sunt vizibile lipsurile sau avariile. Din Curtici sosesc pe camion, transport insotit de asemenea de documentele initiale de plecare din Franta si de documentele dinspre Curtici inspre Rm. Valcea. La sosire, daca mai sunt si alte lipsuri sau avarii, de asemenea noi le consemnam intr-o fisa.
Toate aceste documente sunt vizibile, exista si le putem arata orcarui client pentru masinile din ultimii cinci ani. Pana acum cinci ani, ATS lua masinile din Giurgiu si noi le luam de la ATS, astfel pe alea nu le avem.
Cred ca e destul de clar, nu?
Masinile sosesc din Franta pe tren insotite de un document unde sunt vizibile lipsurile sau avariile. Din Curtici sosesc pe camion, transport insotit de asemenea de documentele initiale de plecare din Franta si de documentele dinspre Curtici inspre Rm. Valcea. La sosire, daca mai sunt si alte lipsuri sau avarii, de asemenea noi le consemnam intr-o fisa.
Toate aceste documente sunt vizibile, exista si le putem arata orcarui client pentru masinile din ultimii cinci ani. Pana acum cinci ani, ATS lua masinile din Giurgiu si noi le luam de la ATS, astfel pe alea nu le avem.
Cred ca e destul de clar, nu?
DS3 1,6HDi 92CP