asa si .. ce nu scapaMihay scrie:dar de ce nu scrieti ma si ca a fost arestat????? asta banuiesc ca nu ati mai vazut sau nu e asa interesant
daca ia cu suspendare .. mai ales ca e si recidivist .. justitia = 0
asa si .. ce nu scapaMihay scrie:dar de ce nu scrieti ma si ca a fost arestat????? asta banuiesc ca nu ati mai vazut sau nu e asa interesant
ma! pe ala nu au fost in stare sa il prinda. s-a predat el dupa ce s-au risipit aburii alcoolului din el.Mihay scrie:dar de ce nu scrieti ma si ca a fost arestat????? asta banuiesc ca nu ati mai vazut sau nu e asa interesant
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;au facut avocatzii recurs. am impresia ca s-a respins. oricum scapa ieftin. pana in 15 ani. in america, unde functioneaza cumularea pedepselor, lua vreo 132 de ani si papa. la noi daca nu e recidivist ia pedeapsa minima, iar cu "bulan"(a se citi "pile si relatii") si cu suspendare.pasare scrie:Asa e, are mandat pt 30 de zile.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;dimabogdan scrie:Avand in vedere ca tanti de care zici tu, are duty-free-urile din Cta, ce zici, scapa???A, sa nu uit: si e fosta amanta a unui oarecare ministru din guvernarea Motoriceanu...?Hmmm...iti spun eu, am vazut faze in Cta , cand dupa un accident petrecut pe trecerea de pietoni seara, dimineata trecerea nu mai era acolo dimineata.Asa ca...bani sa ai, ca justitia este intr-adevar oarba, dar aude extraordinar de bine zgomotul argintilor din buzunar.
O sa ramai asaMr_kokaa scrie:![]()

Acelasi lucru s-a intamplat in Militari, aproape de intersectia Iuliu Maniu cu Apusului. Pieton calcat pe trecere, dimineata trecerea era la 20m mai incolo.dimabogdan scrie:Avand in vedere ca tanti de care zici tu, are duty-free-urile din Cta, ce zici, scapa???A, sa nu uit: si e fosta amanta a unui oarecare ministru din guvernarea Motoriceanu...?Hmmm...iti spun eu, am vazut faze in Cta , cand dupa un accident petrecut pe trecerea de pietoni seara, dimineata trecerea nu mai era acolo dimineata. Asa ca...bani sa ai, ca justitia este intr-adevar oarba, dar aude extraordinar de bine zgomotul argintilor din buzunar.