E posibil sa se dea dauna totala la cum arata masina ? Intreb ca nu stiu, dupa mine masina arata a reparabila ...Mihay scrie:Nu arata rau deloc pentru o dauna totala probabil. Si pretul este de bun simt. succes

Am avut neplacerea sa intalnesc o femeie blonda in trafic la 3 dimineata. Saraca venea din club cu prietenele si nu mai stia ce inseamna semnificatia semnului STOP.vlad scrie:Nasol arata. Astea sint masinile de 5 stele NCAP. Un pic le atingi botul si ai o gramada de pagube, dar viata e prioriatra. Din curiozitate cum s-a intimplat ? Viteaza mare nu pare sa fi avut ca roile sint neatinse. Cu Peugeotul ala de linga tine te-ai lovit ? Si bafta la vinzare.
tu ce crezi? dc nu a oprit la stop...alex82 scrie:deci respectiva a fost de vina?
Da, bineinteles. Din nefericire ambele masini au iesit pe duna totala. Mi-a sarit in fata si sm lovito in plin in partea spate stanga. Eu am ceea ce vezi, ea avea puntea spate rupta si portbagajul deplasat cu vreo 10 cm. Masini bune, eu C4 ea un Audi A4 de 2008. Si daca mentionez ca aveam undeva la 100km la ora eu.....inseamna ca suntem norocosi. Oricum, pt banii care ii dai pe masina, la capitolul siguranta c4 e de vis.alex82 scrie:deci respectiva a fost de vina?