Masina anului 2009 in Romania in opinia TVR!
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
-
candymann
Masina anului 2009 in Romania in opinia TVR!
http://www2.tvr.ro/concurs/" onclick="window.open(this.href);return false; un onorabil loc 3 pt Citroen C5 care s-a clasat in urma Daciei Sombrero-Sandero, respectiv Opel Insignia. C5 a surclasat modele "mai bine vazute" in Romanica, ca si VW Golf VI si Skoda Superb.
-
clobeq
- Numar Inmatriculare: mm09abp
Re: Masina anului 2009 in Romania in opinia TVR!
daca a intrat si sandel in topul asta....nu e o stire prea tare...cum mama dracului sa compari carute cu masiniOFF
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
sandero .... normal ca a castigat e cea mai buna dintre toate .
Opel Insignia nici nu a aparut la noi , sunt curios cati au mers din aia care au dat note cu el ....
Opel Insignia nici nu a aparut la noi , sunt curios cati au mers din aia care au dat note cu el ....
-
candymann
dar este o aberatie sa bagi in aceashi categorie sandero cu c5 si cu insignia.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Eu zic ca e o propaganda ieftina. Chiar Sandero pe locul 1 ? Iar despre Opel nu prea m-am interesat dar daca e asa cum zice DMX ca nu a aparut la noi cum au reusit ei sa il puna tocmai pe locul 2 cind in tara nu s-a vindut nici o bucata ? AAhhh si de condus au mers pina in Germania numai sa reuseasca sa faca topul asta. Aberant rau.
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
pai sandero are 3 stele si c5 are 5 stele.....
cei de la tvr au crezut probabil ca automat cine are cifra mai mica este mai sus in top
Cum poti compara un sandero atat de frumos, atat de aerodinamic, cu atatea protectii active, cu navigatie si tot felul de gadgeturi cu uratenia si prostia celor de la citroen

cei de la tvr au crezut probabil ca automat cine are cifra mai mica este mai sus in top
Cum poti compara un sandero atat de frumos, atat de aerodinamic, cu atatea protectii active, cu navigatie si tot felul de gadgeturi cu uratenia si prostia celor de la citroen
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Maverick
De ce va bateti capu' cu rahaturile astea de clasamente comandate de unii si de altii! Masina pe care o ai e cea mai tare, anyway... 
-
Andrei.c4
- Numar Inmatriculare: c4 1.6i berlina.. rouge lucifer...B 65 sla
nu stiu ce cauta "sandelu" in acest top... oricum... top facut de romani.. de ce sa nu ridicam in slavi masina nationala? oricum.. a castigat si dacia sandero ceva 
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Va dati seama ca tine totul de reclama si marketing.De ce? Foarte simplu, dacia si opel, in special opel, sunt in griza grava financiara mai ales ca recent, guvernul american a refuzat fondurile de ajutor pt. chrysler si GM care sunt in situatie foarte grava.Probabil insignia va fi ultimul opel din istorie facut de GM...
- vladut_v
Asa oricine cu un minim de acces in media, poate sa scoata top dupa top. Irelevant dupa mine. Va invit insa, sa participati la topul din link-ul urmator: http://mostbeautifulcar.eurosport.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; Mi se pare de mult mai bun gust. Si, de ce nu, poate castigati o masina de 30.000 EURO. Protagonistul C5 asteapta voturile voastre ! Succes !
C4 1.6i 16V Berlina
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Tu ai reusit sa selectezi C4 la ce masina ai ?
- vladut_v