vand jante tabla 15" 6j ET15

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
skater
Numar Inmatriculare: ph-07-vfw

vand jante tabla 15" 6j ET15

Mesaj de skater »

dupa cum spune si titlul , am aceste jante dupa un citroen xantia sunt michelin ! erau intr`o stare cam proasta... masina dupa care le`am luat a stat foarte mult timp ! au fost curatate si tratate antirugina ! , vopseaua este data in graba negru mat .. dar deocamdata tine ! le am pe masina nu bat sau alte chestii (eu le`am testat maxim pana pe la 190 )
Imagine
cine vine in ploiesti si le ia 100 de ron bucata :) trebuie decat mers la vulcanizare sa scot cauciucurile :)
Ultima oară modificat Lun Dec 08, 2008 9:39 pm de către Mihay, modificat 1 dată în total.
Motiv: Wonka eu ti-am sters postul tau. ai un mic regulament sus in care este interzis offtopicul in aceasta sectiune. De ce va place sa faceti aprecieri asupra produselor nu inteleg. nu te obliga nimeni sa cumperi!!!
Totcitro Serv - Atelier Citroen
skater

Re: vand jante tabla 15" 6j ET15

Mesaj de skater »

am uitat sa zic.. mai am si niste capace aftermarket .. arata ok cadou pentru cine ia jantele :)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Daca ai putea pune o poza mai clara cu rotile ar fi ideal...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
skater

Mesaj de skater »

ok.. o sa incerc sa fac astazi cateva... :)
skater

Mesaj de skater »

salutari .. nu mai are rost sa pun poza.. s`au dat azi :) se poate inchide , in principiu mai fac rost de un set ... acelas pret ramane .. pm cine e interesat !
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”