7.27 = "dintr-o bucata" conul de centrare fix, 13.66 =surub + saiba in forma de con, mobila.candymann scrie:prezoanele pentru jantele de tabla sunt de 2 tipuri si implicit la 2 preturi: 7.27 RON si 13.66 RON. nu ma intrebati de ce, pentru ca nu stiu sa va raspund.
prezoane
-
baty_san
Re: prezoane
Don't steal...goverment hates competition!
- wonka
- Numar Inmatriculare: GL-05-VUX
m-am referit la faptul ca nu mai dau banii pe alte prezoane cand si astea care le am fac acelasi lucru, adica strang roata pe fuzeta. dar am rezolvat problema si cu prezoanele. baiatul de la care am luat jentile imi da si prezoanele de la jenti acum pentru ca el si-a luat jenti de aliaj si acum isi ia si prezoane pentru jenti.Aiurica scrie:de ce?
...of...am obosit!
pt ca un surub de 1 ron poate sa se rupa.....
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Perfect.wonka scrie:..... dar am rezolvat problema si cu prezoanele. baiatul de la care am luat jentile imi da si prezoanele de la jenti ........
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- vladut_v
Apropo de prezoane:
La schimbul de placute cu demontat roti, mi-au fost stranse prezoanele DOAR cu masina sus pe lift, cu pistolul pneumatic si pus capacele direct. Masina a fost coborata si valea, fara a se mai folosi cheia in cruce ! Este suficient de sigura procedura ?
Stiu ca pistolul pneumatic poate fi reglat la diferite puteri de strangere dar rotile erau mobile (scos din viteza si frana de mana libera) in momentul actionarii. !?
La schimbul de placute cu demontat roti, mi-au fost stranse prezoanele DOAR cu masina sus pe lift, cu pistolul pneumatic si pus capacele direct. Masina a fost coborata si valea, fara a se mai folosi cheia in cruce ! Este suficient de sigura procedura ?
Stiu ca pistolul pneumatic poate fi reglat la diferite puteri de strangere dar rotile erau mobile (scos din viteza si frana de mana libera) in momentul actionarii. !?
C4 1.6i 16V Berlina
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da, e ok. Trebuie sa fie bagata in viteza sau pe roti in momentul in care stringi tu cu cheia prezoanele, dar pistonul are un soc destul de puternic si roata nu apica sa se miste. +ca roata pusa in pozitia care trebuie, fie ea si mobila, face ca niste forte sa se dea bot in cap cu forta de stringere care are directie tangenta la cercul in care se inscrie prezonul.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
candymann
cand mi-am incaltzat shobolanul de iarna am indoit cheia pentru ca mi-au fost stranse prezoanele cu pistolul la o vulcanizare dupa o o pana. asa ca atentie la pistoalele pneumatice.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai pistolul ala trebuie reglat intr-un anumit fel... daca gigel ala a strins prezoanele la un tir si apoi schimba doar capul ca sa ti le stringa pe ale tale... e nasol.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
baty_san
interesant.... la toate vulcanizarile sunt cate 3-4 "Gigeli"???
pai... omorati "gigelu" ca se raspandeste

Don't steal...goverment hates competition!