prezoane
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: prezoane
nimeni nu are!
prezoanele de pe jantele de aliaj strang foarte bine si jantele de tabla, insa acele saibe nu stau fixe, si vei avea un mic zdranganit
asta e singurul lucru care nu se potriveste.
daca tu vrei sa-ti iei prezoane iti recomand( inca odata) sa te duci la Citroen (dealer) si sa-ti iei un set de prezoane de tabla.
daca nu, ramai cu cele de pe jantele de aliaj.
alegerea e a ta !
prezoanele de pe jantele de aliaj strang foarte bine si jantele de tabla, insa acele saibe nu stau fixe, si vei avea un mic zdranganit
asta e singurul lucru care nu se potriveste.
daca tu vrei sa-ti iei prezoane iti recomand( inca odata) sa te duci la Citroen (dealer) si sa-ti iei un set de prezoane de tabla.
daca nu, ramai cu cele de pe jantele de aliaj.
alegerea e a ta !
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Bai, hai ca exageram putin. Vorbim totusi de niste prezoane, adica niste....suruburi,dati-le draq. Nu e musai sa le iei de la Citroen. Daca le gasesti mai ieftin la Racing Nick, iar ei le au ca fiind potrivite pt C4, ia-le. Eventual cand le cumperi ia cu tine un prezon de la masina ca sa faci o comparatie la lungime si pas. 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
pasare, care jante ti s-au indoit??? cele stock sau cele after?
da, stiu, exagerez, insa dif cred ca este extrem de mica per total.
da, stiu, exagerez, insa dif cred ca este extrem de mica per total.
-
Dan pasare
Cate jante mi s-au indoit? Nu inteleg 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
una!
parca!
tu ai spus....
oricum nu asta e ideea!
eu vreau sa subliniez ca in general nu toate produsele after market sunt tocmai ok....iar la prezoane, unde oricum diferenta e mica, nu merita sa risti.
parca!
tu ai spus....
oricum nu asta e ideea!
eu vreau sa subliniez ca in general nu toate produsele after market sunt tocmai ok....iar la prezoane, unde oricum diferenta e mica, nu merita sa risti.
-
Dan pasare
Eu mi-am indoit o janta, dar asta nu are nici o legatura cu prezonul.
Diferenta de calitate intre prezoanele cumparate de la Citroen si cele din alte surse specializate(inclusiv dezmembrari) nu exista.Tot suruburi.Daca au lunginea si pasul corecte, lucru usor de verificat de oricine, nu va fi nici o problema.Iar diferenta de la 120 lei (racing nick) la 160 lei(citroen) nu poate fi justificata prin nimic. De ce sa dai mai mult pe ceva ce trebuie comandat, cand poti sa dai mai putin pe altceva la fel, cu livrare imediata.
Diferenta de calitate intre prezoanele cumparate de la Citroen si cele din alte surse specializate(inclusiv dezmembrari) nu exista.Tot suruburi.Daca au lunginea si pasul corecte, lucru usor de verificat de oricine, nu va fi nici o problema.Iar diferenta de la 120 lei (racing nick) la 160 lei(citroen) nu poate fi justificata prin nimic. De ce sa dai mai mult pe ceva ce trebuie comandat, cand poti sa dai mai putin pe altceva la fel, cu livrare imediata.
ai vazut prezoane rupte???
eu am vazut!
ok, Racing Nick e o firma care (poate ) se respecta si eventual nu importa bazaconii.
eu nu sunt adeptul cumpararii prezoanelor de calitate indoielnica, care oricum costa.....iar in conditiile in care oricum dai aprox la fel, de ce sa nu stai linistit!
ma refer la materialul din care sunt facute.
cele din targ sunt facute la mai stiu eu ce strung, din mai striu eu ce monede de 100 de lei (vechi) topite.
evident exagerez...dar....eu nu m-as expune riscului.
legat de dezmebrari nu am nici o obiectie, atata timp cat sunt date dupa o masina jos.
eu am vazut!
ok, Racing Nick e o firma care (poate ) se respecta si eventual nu importa bazaconii.
eu nu sunt adeptul cumpararii prezoanelor de calitate indoielnica, care oricum costa.....iar in conditiile in care oricum dai aprox la fel, de ce sa nu stai linistit!
ma refer la materialul din care sunt facute.
cele din targ sunt facute la mai stiu eu ce strung, din mai striu eu ce monede de 100 de lei (vechi) topite.
evident exagerez...dar....eu nu m-as expune riscului.
legat de dezmebrari nu am nici o obiectie, atata timp cat sunt date dupa o masina jos.
-
Dan pasare
Eu pot sa spun asa: am vazut personal, mai multe avioane prabusite decat masini cu prezoanele rupte.
corect!
alegerea e a lui!
alegerea e a lui!
- Mihay
- Supermoderator
nu te-a obligat nimeni sa iei prezoanele de la dealer Citroen. Dar am avut probleme mari din cauza prezoanelor si a inelelor de centrare cand am schimbat jantele. Nimeni nu a stiu ce sa-mi zica nimeni nu m-a ajutat cu nimic (aveam o vibratie in volan intre 125-135) . Am pierdut 2 luni pe la 3-4 vulcanizari, am schimbat cauciucuri pe garantie am cumparat 3 seturi de prezoane de diferite lungimi si producatori. Chiar crezi ca sunt nebun cand iti zic ca diferenta de 40 de ron intre Racing Nick si un dealer Citroen NU MERITA!!! Poate ne spui si noua ce dealer e desteptul ala care ti`a zis ca e totul ok , care nu a stiut sa-ti spuna un pret ptr un prezon pe tabla..pentru ca chiar si la ATS eu am gasit raspunsuri la telefon si n-a trebuit sa ma deplasez acolo!!!!
REferitor la roata de rezerva pe mine unul m-a ferit soarta de pene..cred ca nu am avut o pana de 4-5 ani . Crede-ma ca nu am scos-o niciodata din lacasul ei de acolo!!
REferitor la roata de rezerva pe mine unul m-a ferit soarta de pene..cred ca nu am avut o pana de 4-5 ani . Crede-ma ca nu am scos-o niciodata din lacasul ei de acolo!!
- wonka
- Numar Inmatriculare: GL-05-VUX
pana mai strang ceva bani si pentru prezoane o sa le pun asa, vad cum se comporta. daca nu imi convine ceva le schimb si gata. de ce sa dau bani in plus pentru ceva care face acelasi lucru.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
- Aiurica
de ce?
...of...am obosit!
pt ca un surub de 1 ron poate sa se rupa.....
...of...am obosit!
pt ca un surub de 1 ron poate sa se rupa.....
-
candymann
daca el vrea asa si daca pentru el conteaza 30-40 de roni, atunci sa isi puna de care vrea si de care ii permite buzunarul. pierdere de vreme.
-
sebi
cand m-am dus eu sa intreb de prezoane pt janta de tabla mi-a aratat pe un prezon pt aluminiu exact care e sistemul de prindere, pentru ca eu i-am zis ca vreau neaparat alte prezoane. cand mi-a aratat mi-am dat seama ca singura diferenta intre un prezon pt tabla si unu pt aluminiu e acea saiba.Mihay scrie:Crezi ca orice angajat al unui dealer Citroen e Dumnezeu pe pamant??? si tot ce zice asa e??????
eu sunt convins ca nu m-ar ajuta cu nimic niste prezoane pt tabla pentru ca am inteles exact cum sta treaba, dar nu vreau sa schimb parerea nimanui... fiecare face cum crede.
-
candymann
prezoanele pentru jantele de tabla sunt de 2 tipuri si implicit la 2 preturi: 7.27 RON si 13.66 RON. nu ma intrebati de ce, pentru ca nu stiu sa va raspund.