prezoane

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
wonka
Numar Inmatriculare: GL-05-VUX

prezoane

Mesaj de wonka »

am si eu nevoie de 4x4 prezoane pentru jante tabla, ca am vrut sa imi schimb jantele de aliaj cu unele de tabla si prezoanele de la jantele de aliaj nu se aseaza bine pe jantele de tabla si nici nu stiu cat de bine prind. are cineva de vanzare sau de unde as putea lua ? cam cat costa la reprezentanta ca eu am fost dar nu aveau si nici un pret nu au putut sa imi spuna.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Re: prezoane

Mesaj de tzun »

un prezon la belvedere are pretul de 10.5 lei ron !
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
wonka

Mesaj de wonka »

asta ar insemna 170 ron pentru 16 suruburi. asta inseamna ca mai caut, poate gasesc ceva mult mai ieftin.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Pe un prezon pt jantele de aliaj,am dat 15 lei la Citroen :( Poti incerca ori prin targ la Vitan, ori chiar la dezmembrari, unde preturile sunt derizorii. :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

10 lei e pretul.. Va dati seama ca eu am 32 de prezoane pe masina ? #-o
wonka

Mesaj de wonka »

pai dar tu ai 8 prezoane pe roata? ai camion sau c4? o sa caut ceva prin targ. acum cred ca si astea au o anumita lungime, latime, nu cred ca se potrivesc orice prezoane. daca e unu cu o cutie plina de suroabe si eu imi aleg 16 nu cred ca asa stau lucrurile. cred ca prezoane de pe un alt model de citroen s-ar potrivi. nu era mai usor ca la dacie, fixai janta pe 3 bolturi si insurubai niste piulite.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

dar piulita cat crezi ca costa????1 ron????

Adrian are distantiere care se prind in fuzeta, si apoi roata de distantier!
oricum iti recomand sa iei prezoane de la un dealer Citroen.
oricat ar costa
daca doar un milion crezi ca merita viata ta.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
baty_san

Mesaj de baty_san »

poti incerca la o vulcanizare care se respecta, dar eu recomand originale. calitate mai buna.
Don't steal...goverment hates competition!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu mai alerga tot bucurestiul . am alergat eu.... direct la Citroen mergi. La Valcea de exemplu e 13 ron 1 prezon si ai 10 % reducere... In targ la Vitan nu gasesti decat de aliaj!!!. Am cautat la dezmebrari jante de tabla de mi-au sarit creierii nu gasesti ...pana la urma eu mi-am luat 4 de aliaj cu 4 cauciucuri noi de iarna 1500 ron cu prezoane noi incluse in set. Incearca cu piulita cum zice RElu...nu ma pricep. Ai grija daca iei din alta parte prezoane ca la Citroen e un pas diferit la filet..unul mai mic decat la restul. Sfatul meu e direct un telefon la Valcea si poate ti le trimite prin posta
sebi

Mesaj de sebi »

dar nu inteleg de ce nu iti pastrezi prezoanele...
si eu am pe timp de iarna jenti de tabla si am aceleasi prezoane.

cand miam cumparat jentile astea de tabla am vazut ca saiba aia nu calca pe janta, si mam dus la citroen sami cumpar prezoane pt jenti de tabla, dar cel de acolo mia zis ca nu e nicio problema daca le folosesc tot pe astea, si ca nu are rost sa dau atatia bani. a venit pana la masina si mia aratat la prezon ca are prindere si pentru jentile de tabla. mia zis ca singuru dezavanjat ar fi ca acele saibe care se fixeaza pe janta de aluminiu sar putea sa fluiere in timpu mersului, dar eu nam auzit nimic :D
wonka

Mesaj de wonka »

deci sa inteleg ca sunt ok si prezoanele de la jantele de aliaj. ca eu cand sa schimb roata nu calca piulita aia pe janta si am zis ca nu prind calumea sau mai stiu eu sa nu imi zboare roata.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bai nene dute si ia`ti prezoane de tabla!!!!! faci ce vrei...eu ti`am zis
wonka

Mesaj de wonka »

eu nu mai inteleg nimic. fiecare vine cu cate o parere, ca e bine asa, ca e bine invers. chiar nu vad de ce sa nu mearga prezoanele de la alea de aliaj pe alea de tabla. daca i-a zis de la reprezentanta ca merge, inseamna ca nu se poate intampla nimic. singurul inconvenient este ca piulita aia nu calca pe janta, dar prinderea exista. am vazut in manual cum se face prinderea. in caz de pana ce faci? stai sa cauti prezoane de tabla? ca n-am vazut sa aiba alte prezoane roata de rezerva. am gasit la racing nick prezoane pentru jante de tabla de c4 cu 2 euro. sa ma duc sa vad care e treaba cu ele.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

de ce ceri sfaturi daca le ignori???????? Crezi ca orice angajat al unui dealer Citroen e Dumnezeu pe pamant??? si tot ce zice asa e?????? Oare viata ta nu merita 200 ron sau cat draq vine un set de prezoane de tabla??? fa ce vrei :twisted:
wonka

Mesaj de wonka »

nu le ignor. am zis doar ca fiecare vine cu cate o parere diferita si nu stiu pe cine sa mai ascult. cand am fost la reprezentanta nu aveau nici un prezon pe stock si nici nu au putut sa imi spuna un pret. asa ca m-am interesat si eu in stanga si in dreapta. si am gasit la racing nick ai ieftin, si daca e aceeasi mancare de peste de ce sa dau niste bani in plus la citroen cand le gasesc mai ieftine in alta parte. si raspunde-mi si mie cum prinzi roata de rezerva in caz de pana, in conditiile in care ai jante de aliaj? ca eu nu am vazut nici un prezon special pentru roata de rezerva. si iarna nu prea am ocazia sa merg cu viteze mai mari de 100km/h si foarte rar ies din oras. daca la sebi merge si nu s-a intamplat nimic inseamna ca merge la orice alt c4. si chiar te rog sa imi raspunzi la problema cu rooata de rezerva. sa zicem ca mai ai de parcurs 800km pana acasa si masina e plina de bagaje.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”