Probleme:
- gasita putin lovita in parcare (nimic grav, fac ceata si bara putin zgariate)
- rupt suport bara spate dreapta (m-a muscat un caine
Pana aici nimic anormal.. bine poate cainele ala.
Alte probleme:
- ambreiajul scoate un clicaiat foarteee enervant in ultimul centrimetru de sus
- a consumat peste 1L de ulei, era ulei pe motor, se vedea ca a curs
- frana cand o apas putin mai tare scoate fasaie destul de rau
- franele de pe la 2000km au inceput sa scartaie
- climatronicul e o petarda, cateodata la 27 de grade inghet, alteori la 22 de grade nu pot respira din cauza aerului prea cald (temperatura de afara fiind intre 5-15 grade in ambele cazuri), dar asta un e mare chestie, din cate am vazut asa e mai la toate
Acum 2 saptamani imi apare mesajul Oil Level Low. Ma uit la motor vad ulei. Ma duc la ATS in primul rand sa-mi fac programare la tinichigerie pentru bara si stop si le zic ca masina e in garantie si ca se pare ca a pierdut ulei si vreau sa se uite cineva la ea sa vad daca mai pot merge cu ea si daca se poate sa se uite si la frane si ambreiaj. Ok, mi-au zis sa astept pana pe la 6 jumate. Stau 2-3 ore pe acolo, ma duc la 6 jumate. Pe la 7 jumate mi-o baga inauntru si pe la 10 fara ceva vine un papitzoi si imi spune ca masina a pierdut ulei si m-a intrebat daca vreau sa cumpar ulei sa imi bage in ea. Ii zic ca nu mi se pare normal ca masina sa piarda atata ulei in garantie mai ales ca era ulei pe motor. Ma duc inauntru, un mecanic deja turnase o sticla intreaga de ulei. Normal, am intrebat de ce a pierdut ulei. Raspuns: Asa consuma ele, 1L la 10.000 km. Nu am mai auzit nicaieri prostia asta, dar in fine, sticla de ulei fiind doar vreo 33 lei.
Cand sa plec imi spune papitzoiul ca am de platit 150 lei. (1 milion jumate!!) Verificarea, urcatul pe rampa, uleiul, solutia de curatat ulei si solutie de uns franele. Dupa 30 de minute de cearta papitzoiul mi-a zis ca asta nu intra in garantie pentru ca initial i-am zis ca am luat o groapa si pierderea de ulei ar putea fi de acolo. Desi dupa ce i-am zis asta mi-a zis ca nu se vede nimic pe dedesubt, deci varianta asta este exclusa.
Am de gand sa fac o plangere la OPC, dar inca nu am avut timp. Intrebarea mea era daca mai este cineva care are masina luata de la ATS. Pentru ca as vrea sa-mi rezolv problemele astea in alta parte tot pe garantie. Mai ales ca luna asta trebuie sa fac si revizia. Si nici pe asta nu vreau sa o fac la ei.
Vreau un service bun unde sa nu-mi spuna ca masina nu are nimic si cand plec sa intru intr-un pom ca nu mai tin franele. Nu conteaza daca nu e in Bucuresti. Poate sa fie si in celalalt colt al tarii.