C4-ul PIAR-ului

Accidente de toate felurile...
Freemason
Numar Inmatriculare: B-44-EOY

Re: C4-ul PIAR-ului

Mesaj de Freemason »

la a mea reparatia e in valoare de 19.600 RON...te-am luat :)
C4 1.4 Gris Fer - 2005
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

da, la cifra asta sigur m-ai luat. asta am si spus dealtfel.... ca daca la mine desi aparent un nimic costa un munte de bani.... la tine sigur costa mai mult. mai tarziu va dau si cifra exacta....
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Nu am inteles, pana la urma la cat a ajuns devizul? Am avut dreptate cu 15000 ron? :P
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

nu chiar, dar pana acuma esti cel mai aproape! care mai doreste care mai pofteste?
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Nu exista reziliere unilaterala, exista denuntare unilaterala.
Rezilierea presupune o cupla in indeplinirea obligatiilor. Denuntarea se face pe principiul "asa vrea muschiul meu".
Daca ei vor sa denunte contractul, stai calma, apeleaza la un avocat si se revolva 100% (am dat in scris asta :D ).
Pana la momentul in care ti-au comunicat denuntarea unilaterala (nu ma indoiesc ca au posiblitatea asta prin contract) trebuie sa iti plateasca orice dauna care se incadreaza in eveniment asigurat, conform contractului.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

parca ocupatia ta era jurist...???? :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

ceva pe akl, avocat
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun

Mesaj de cosminnuss »

Rezilierea presupune o cupla in indeplinirea obligatiilor. Denuntarea se face pe principiul "asa vrea muschiul meu".
mie mi-a fost reziliat contractul, nu denuntat. Lucrul asta s-a intamplat dupa solutionarea dosarului de dauna.

Nu am inteles, denuntarea sau rezilierea se poate face pe principiul "asa vrea muschiul meu!"? Eu cred ca rezilierea se poate face unilateral, fara un motiv anume, iar denuntarea presupune incalcarea unor reguli,articole etc.
Rezilierea poate fi si o consecinta a unui denunt, deci se pot produce si amandoua :)

In fine, probabil ca sunt si niscaiva subtilitati in toate treburile astea si, astfel, orice denunt/reziliere poate fi atacat :)
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

mie nu de asta mi-e "teama", desi e mult spus teama.... ca evenimentul s-a petrecut in timpul contractului, dosarul a fost deschis a doua zi, suntem in termenul legal si la zi cu ratele.
mi-e doar sila de haraiala asigurari - ATS, ca precis o sa comenteze ca s-a "umflat" nota, ca asa sunt asigurarile !
are fix 100 de pozitii devizul (manopera + piese) si deja e ora 3 si urmeaza 3 zile nelucratoare !
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun

Mesaj de cosminnuss »

eu zic sa astepti acceptul lor si de-abia apoi sa-ti faci griji, in eventualitatea unei nedreptati :)

Apropos, la cine ai polita deschisa?
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

cosminnuss scrie:
mie mi-a fost reziliat contractul, nu denuntat. Lucrul asta s-a intamplat dupa solutionarea dosarului de dauna.

Nu am inteles, denuntarea sau rezilierea se poate face pe principiul "asa vrea muschiul meu!"? Eu cred ca rezilierea se poate face unilateral, fara un motiv anume, iar denuntarea presupune incalcarea unor reguli,articole etc.
Rezilierea poate fi si o consecinta a unui denunt, deci se pot produce si amandoua :)

In fine, probabil ca sunt si niscaiva subtilitati in toate treburile astea si, astfel, orice denunt/reziliere poate fi atacat :)
Deci, rezilierea unui contract este o sanctiune a neexecutarii culpabile a unui contract si ea poate opera cand celalalta parte nu isi indeplineste obligatiile (nu este definitia exacta, se aplica contractelor cu executare succesiva, dar nu intru in teoria dreptului).
Denuntarea unilaterala (trebuie sa fie prevazut in contract) este dreptul partii/partilor de a inceta contractul pe principiul "ca asa vreau eu" fara ca aceasta sa fie o sanctiune si fara ca incetarea contractului sa aiba la baza o neindeplinire [...] a obligatiilor asumate prin contract.

Daca ti-au scris in notificare ca ti-au "reziliat unilateral" atunci juristul ala ori nu isi mai aduce aminte ce a invatat si a vrut sa spuna ca denunta, ori tu ai facut o buba si atunci doar ti-au reziliat contractul.

PS scuzati eventualele greseli care s-au strecurat, dar nu am prea mult timp la dispozitie.
Imagine

HaPPy
"PIAR"

C4-ul PIAR-ului returns !!!

Mesaj de HaPPy »

greu domnule, greu !
dupa "fara numar" cate telefoane, nu mai spun cati nervi si o luna incheiata (29 octombrie - 28 noiembrie) in care m-am deplasat in fel si chip.... e gata masina ! a venit si acceptul de la asigurari !

totalul: 15.879,13 RON ! :roll: din care asigurarile au taiat fix 0,03 RON ! de unde oare???

desi practic masina e tot la ATS, un sofer nu poate merge cu 2 odata ! dar am preluat cheia si talonul si cum gasesc un sofer.... the C4 will be back in traffic :drive
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

ia un taxi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun

Mesaj de cosminnuss »

15879... deci am fost foarte aproape :D Merit o ciocolata :P
Si ai facut scandal pentru cei 0.03 lei?
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Si te mai intrebi la ce este bun casco`ul .....

Happy ....ti-a trebuit citroen ..ti-am spus ia-ti frate altceva , nu mai ascultat :applause
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”