a mea e mai cu motz..continuarea

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Mihay
Supermoderator

a mea e mai cu motz..continuarea

Mesaj de Mihay »

Imagine

din pacate km au trecut si am uitat sa imi fac un adevarat jurnal de bord. ce sa zic masina are peste 11 000 km in 5 luni de la cumparare si ma indrept vertiginos spre prima revizie adevarata.intr-adevar dupa 7 000 km si motorul si-a mai "dat" drumul si cutia chiar si amortizoarele spate se comporta mai omenesc.Imi place la nebunie, nu ma mai satur de ea si o ingrijesc de parca e copil mic :lol: in ciuda datoriilor pe care le`am facut ptr a o achizitiona.
Probleme nu am avut , defapt una minora o tabla (ecran protector) intre toba si caroserie care s-a desprins din suruburi si zanganea cand dadeam cu spatele .S-a rezolvat la revizia gratuita de la Valcea.Singura nemultumire ramane insa ca atunci cand este subturata sau plec de pe loc vibreaza ceva prin bord sau pedalier de se aude ca si cum ar vibra un mobil pe masa. sper sa se rezolve la urmatoarea revizie pe care sper s`o fac intre 17 - 18 000 km .
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

si eu cand dau in spate, am acelasi zgomot.
care e tabla?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

e o tabla indoita dupa modelul traseului de la toba . este exact intre traseul tobei si caroserie pe tot traseul acesteia. la mine a fost undeva in fata aprox sub cutia de viteze.ori te bagi sub ea ori sus pe rampa
banditu

Mesaj de banditu »

aceeasi problema o am si eu , am schimbat si kitul conic , parca asa ii zice si tot degeaba , acum urmeaza sa schimb tabla buclucasa , sper sa se rezolve
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sa ne tii si pe noi la curent cu rezolvarea
Mihay
Supermoderator

Re: a mea e mai cu motz..continuarea

Mesaj de Mihay »

masina a ajuns la 14 000 km fara probleme, alte jante si cauciucuri regulamentare 205/50/17 cu protectie ptr janta
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

se pare ca ma bucurasem degeaba! cati bani dai atata face!! m-am convins .azi am fost sa echilibrez cauciucurile astea noi si surpriza NU SE POT ECHILIBRA de proaste ce sunt. Si m`am dus si mi-am luat banii inapoi pe ele si am pus peste si m`am ales cu niste Vredenstein Sportrac3 pe care scrie Giugiaro Design. Mi se par super ok deocamdata.Aveti grija ca sunt marci consacrate gen dunlop, continental si goodyear care se produc si prin China si dai banii de pomana pe ele.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ieri masinutza si`a primit mult dorita revizie. urma sa faca 1 an in decembrie dar deja aveam 17 000 km si mi se par cam multi ptr conditiile din Romania. Am fost la Valcea cu Pasare, am mancat si mici, Dealul Negru a facut minuni ptr masina...se vede ca a mers vreo 2 luni numai in oras. Ce sa zic, mici rahatisuri pe la masina care s-au rezolvat de genul aceleasi table care zdrangane pe dedesubt uneori la cuplarea marsarierului, curatarea instalatiei de Ac , acum iar sunt multumit de ea :mrgreen: o sa incerc sa-i fac reviziile mai des la 10 k desi ei zic 20k sau 1 an. Pe drumul de intoarcere a implinit 17 000 km =D>
Imagine

Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ieri , cu ocazia Evenimentului Anului masina a implinit 1 an de la cumparare . Ce s-a mai brodit :roll: . De ziua ei a primit reiinoirea contractului de Casco si roti de iarna noi pe care le montez si eu sapt asta...deh cu intalnirile... #-o . Nu am avut nici o problema si sper sa ramana asa in continuare
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

sa-ti traiasca "buzoianca"...si la cat mai multi km fara probleme si incidente :mrgreen: ....aaaa si sa nu uit...trebuie sa dea de baut sarbatorita :mrgreen:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

merci merci...cu bautul data viitoare cand mergi cu noi in afara Bucurestiului
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

damn it....eram sigur ca vei zice ceva de genu...incercam si in afara bucurestiului...daca e de baut...baut sa fie doar trebuie sarbatorita... :mrgreen:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Imagine

a venit iarna si am trecut la roti noi cu cauciucuri adecvate. trecand de la roti pe 17" la astea pe 15" am simtit ceva diferente...se accelereaza mai repede am eu impresia, gropile nu se simt la fel de tare si acum sunt in afara legii...adica pe talon am trecute roti pe 16 si optional pe 17..acum merg cu 15...asta e..
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

arata foarte bine...se stie cine iese din zapada...iarna asta...parerea mea ...nu cred k vei afla avea probleme cu sindic....adica cu politia...glumesc desigur :mrgreen:
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

pai ce cauciucuri ai.....pt ca daca ai pe 65....e fix acelasi lucru.
cat despre gropi e normal sa simti asa pt ca e balonul mai mare.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”