Ceara
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ceara
Ca tot a venit iarna, voi ce ziceti, sa fac un tratament cu ceara exteriorului masinii acum in prag de iarna? Ceara lichida la spalatorie deja dau de cite ori imi amintesc (si din ultimile 7 spalari la 6 a primit ceara).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Ceara
Sincer, nu cred ca ceara lichida de la spalatorii asigura vreo protectie. Probabil o ceara solida, aplicata manual, ar fi mai indicata. 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
mituc
pai la aia solida ma refer, de e ca si crema de ghete. Aia lichida de la spalatorii e doar asa, sa se prinda mai greu praful si noroiul, desi daca mergi pe ploaie dupa maxim50km se sterge de tot.
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
Si eu zic ca e foarte indicat un tratament cu ceara inainte de iarna, avand in vedere ca noi inca se foloseste nisipul cu sare
Eu mi-am dat-o acum vreo 3 saptamani.
Eu mi-am dat-o acum vreo 3 saptamani.
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer- Maverick
Ai dat-o tu sau te-ai dus la vreo spalatorie specializata? Cat te-a costat toata socoteala? Stie careva vreo spalatorie in Constanta unde sa dea astia ceara la modul profesionist?Pixel scrie: Eu mi-am dat-o acum vreo 3 saptamani.
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
Maverick scrie: Ai dat-o tu sau te-ai dus la vreo spalatorie specializata? Cat te-a costat toata socoteala? Stie careva vreo spalatorie in Constanta unde sa dea astia ceara la modul profesionist?
Am dat-o eu. M-am saturat de spalatorii care fac treaba numa sa iti ia banii. Cel putin stiu ca am facut-o cat am putut eu de bine, fiindca am facut-o pentru mine.
Eu mi-am dedicat o sambata. M-am trezit, am dus-o in spatele blocului si am curatat-o de praf cu cateva galeti de apa calda si nishte carpe. Masina era curata si inainte, fiindca am spalat-o la spuma activa in urma cu vreo 2 zile dat totusi a trebuit sa dau jos prafu pus peste noapte.
Dupa aia a inceput partea cu ceruitul. Aici iti cam trebuie rabdare. Mi-am luat ceara Turtle Wax lichida din Cora, si o masina de polish din metro. Nu mai stiu exact, dar ceara a fost undeva in jur de 20 ron si deja mi-a ajuns pentru 2 ceruiri(si mai am pentru tura de primavara), si masina de polish a fost cam 40 ron. Mi-a trebuit cate ore bune sa o fac, dar rezultatul a fost pe masura. Luceste de te orbeste. Plus ca mai ai si avantaje din punctul de vedere a protectiei care ti-o ofera ceara.
Acuma nu stiu cum poti sa o faci singur ca a cam venit frigu. Probabil ca acuma n-ai dacat optiunea cu spalatoria.
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer- ardei
- Numar Inmatriculare: B 84 BSR
Salut oameni buni!
Un tratament cu ceara nu strica, dar aveti grija cu astea din comert, pentru unele pot dauna lacului:( Am vecinul de langa mine, care a cumparat ceara solida. Toate bune si frumoase, a aplicat omu un strat pe ea si a inceput sa o lustruiasca. A doua zi, masina avea un start albicios ffff ciudat ( masina are culoarea neagra, deci se vede orice ).
Nu bag mana in foc pentru " modul lui de lucru", insa tot cea ce vreau sa eu sa subliniez este sa aveti grija cu produsele din comert.
Un tratament cu ceara nu strica, dar aveti grija cu astea din comert, pentru unele pot dauna lacului:( Am vecinul de langa mine, care a cumparat ceara solida. Toate bune si frumoase, a aplicat omu un strat pe ea si a inceput sa o lustruiasca. A doua zi, masina avea un start albicios ffff ciudat ( masina are culoarea neagra, deci se vede orice ).
Nu bag mana in foc pentru " modul lui de lucru", insa tot cea ce vreau sa eu sa subliniez este sa aveti grija cu produsele din comert.
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
-
mituc
Am dat ceara la expert detailing in iasi. A iesit de imi era mila sa scot masina din hala. Luceste de parca-i din alta lume, chiar si dupa o zi dupa ce s-a mai pus ceva praf pe ea.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
cat te-a costat ceruirea?
ai facut un pachet ceva...? sau ai facut doar exteriorul? te-ai bagat si la interior?
ai facut un pachet ceva...? sau ai facut doar exteriorul? te-ai bagat si la interior?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
mituc
De ce mi-ati sters post-ul oameni buni, v-ati montat turbosuflanta (adica ati turbat)?
Deci m-a costat 197RON ceruirea. Nu am facut nici un alt pachet, probabil puteam sa dau si un polish insa e mult prea devreme.
Deci m-a costat 197RON ceruirea. Nu am facut nici un alt pachet, probabil puteam sa dau si un polish insa e mult prea devreme.
- Mihay
- Supermoderator
http://clubc4.ro/viewtopic.php?f=8&t=2513" onclick="window.open(this.href);return false; ...disi ce esti