Salut ! My C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Re: Salut ! My C4
bobina de inductie.. am patit si eu ceva asemanator, dupa ce am alimentat de la petrom..
Dadea in nas..
Dadea in nas..
-
krichard
pai mi-au spus ca nu functiona in parametrii normali bubina de inductie sau cum se numeste.am intrebat de ce si a spus ca nu stie,nu e mecanic,dar au schimbat-o.cat despre faza hayonul,coupe lalala..nu stiu si nu inteleg de ce e trecuta berlina cu hayon si nu coupe,daca era berlina cu hayon de ce nu e trecuta asa si la ei ? si nu mai inteleg o chestie ! in configuratia masinii,cand am pus dotari pe ea etc,mi s-a spus ca are 1200 kg masina standard 1.6 16v,adica cu dotarile de la vtr si acum in talon scrie ca are 1335 kg
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- eduardo_didi
- Edi Talent
@aiurica are dreptate johndoe21ro forma coupe-ului presupune existenta unui portbagaj adica seria 3 de la BMW de exemplu ala e coupe adevarat. au si ei seria 3 compact ala dupa parerea mea nu e coupe ca si a noastra.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
mda...cam asa e...
e cam in seria compacta.
e cam in seria compacta.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- bibikul
si iti mai da in nas dupa ce ai schimbat bobina? ca si a mea scade in turatie foarte dubios, face exact ca a ta. am doar 250 de km saptamana trecuta am luat-o 
C4 Coupe, 1.6 benzina, gris island
-
krichard
un timp a mers bine,dar acum face din nou ! o sa ma duc zilele astea sa le dau cu ea in cap . o sa va spun ce am facut
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- johndoe21ro
N-are legatura cu clasa compacta sau ceva ..... man. Daca usa portbagajului are geam (ca C4 "coupe-ul") se numeste hatchback sau berlina cu hayon. Daca usa nu are geam si masina are 2 usi ... se numeste Coupe. Bmw Seria 1 in 3 usi nu e coupe (desi seamana la modul constructiv cu C4) dar a aparut recent Seria 1 Coupe ce beneficiaza de capota portbagaj fara geam (un fel de Seria 3 Coupe din clasa compacta) ... la fel si Seria 3 compact ... nici aia nu e coue cum nu e nici a noastra. Doar ca suna mai bine si se repede mai bine omu' la cumparat daca scrie C4 Coupe si nu C4 3 usi. Greutatea reala este de 1200kg la 1.6 benzina 3 usi. Cei de la RAR sunt imbecili ... nimic nou sub soare. Eu as zice krichard sa ai grija la ce service te duci ... vezi promotor in rm. valcea ... lasa ats si alte prostii ca e pacat de mashina si de banii tai. E ceva drum de facut dar poate merita. La mine e foarte dependenta de benzina pe care o bag. Am aproape 14.000km cu ea si daca bag de la OMV e ca si cum as fi tot timpul intr-o treapta superioara ... in privinta cuplului. Cea mai buna e MOL, iar pt mine ... la pret/calitate e TopPremium 99+ de la Petrom ... desi se cam gasesc greu vechile Petrom. Acum gasesti de obicei PetromV ... Dar din fericire mai sunt una sau 2 vechi in Craiova.
P.S Stiu ca poate parea o chestie abstracta ... dar masina se conduce cum o inveti. Daca bagi piciorul in ea .... si o stimulezi ... trage mai bine. Daca o conduci prin oras .. aglomerat ... si incet ... masina se invata lenesa si trage mai greu ca una care e forjata si chinuita (in limitele bunului simt desigur ... ca daca nu ... se numeste prajita). Poate ca ai invatat-o un pic mai lenesa ... cu aia 11km/h viteza medie. Nush nici eu ce sa-ti zic. Dar cauta un service bun si niste mecanici buni si te vor rezolva ei. Noroc.
P.S Stiu ca poate parea o chestie abstracta ... dar masina se conduce cum o inveti. Daca bagi piciorul in ea .... si o stimulezi ... trage mai bine. Daca o conduci prin oras .. aglomerat ... si incet ... masina se invata lenesa si trage mai greu ca una care e forjata si chinuita (in limitele bunului simt desigur ... ca daca nu ... se numeste prajita). Poate ca ai invatat-o un pic mai lenesa ... cu aia 11km/h viteza medie. Nush nici eu ce sa-ti zic. Dar cauta un service bun si niste mecanici buni si te vor rezolva ei. Noroc.
Citroen C4 Coupe VTR 1.6 16V, negru obsidien, DJ 83 ARN
-
krichard
vin cu o poveste noua !
Aseara 25 noiembrie 2008,ma duc linistit sa schimb cauciucurile ca de..a venit iarna !
o pun pe un fel de rampa,ridica masina,scoate capacelele de la jante scoate prezoane si urmeaza intreabarea ..anti furtul ?:roll: am simtit ca iau foc
.. DE CE SA IAU FOC?pai cum de ce..NU MI-AU DAT SI ANTI-FURT ! mai exact cheita aceea care ar trebui sa fie in portbagaj din cate stiu eu !imi venea sa le dau foc
celor de la ats ..sa ii
. in concluzie ..daca faceam o pana undeva pe autostrada..ala eram ! si in plus..nici nu am schimbat cauciucurile ! am sunat la ats,am cerut cu cel care mi-a livrat masina,evident ca m-au intrebat de ce vreau sa vorbesc cu el si..nici pana acum nu am resit sa vorbesc cu el..se fereste ! cred ca sunt singurul om care are citroen si este atat de ghinionist !
Aseara 25 noiembrie 2008,ma duc linistit sa schimb cauciucurile ca de..a venit iarna !
o pun pe un fel de rampa,ridica masina,scoate capacelele de la jante scoate prezoane si urmeaza intreabarea ..anti furtul ?:roll: am simtit ca iau foc
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- Aiurica
in torpedo....in cotiera???la roata de rezerva te-ai uitat?
- Mihay
- Supermoderator
ti`l dau eu ca eu am aruncat de mult rahaturile astea de antifurturi ..bineinteles dupa ce 1 s-a blocat

- Aiurica
ESTI PILAF!
Dinamovist, mic..........
cum ma sa se potriveasca..........

Dinamovist, mic..........
cum ma sa se potriveasca..........
- Mihay
- Supermoderator
adica ce ma..fiecare citroen cu antifurturi are altfel de prezon antifurt ? asta ar fi f tare..inca o cola 
- Aiurica
felicitari!
exact!
exact!
-
krichard
corect aiurica ! nu este in nici un loc,el normal trebuie sa stea langa cric,dar lipseste .are locul lui special si se vede clar ca lipseste ! si exista cateva modele de anti-furturi,nu foarte multe asa ca poate se potriveste.daca esti dispus,putem incerca mihay..ti-as fi foarte recunoscator
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- Aiurica
nu se potriveste!
incercati.....daca vrei...tine-l tu la juma de cola....ca e dator deja ...iar doua cola.....sunt mult si pt el....
incercati.....daca vrei...tine-l tu la juma de cola....ca e dator deja ...iar doua cola.....sunt mult si pt el....