sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente, la mai multi KM
C4 Exploziv Sedan
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- silman63
Re: C4 Exploziv Sedan
inca un constantean cu C4 !!!
C4 berlina sx 1.6 110 cp (transformers) 2007 + stiker
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
- vladut_v
Multa bafta cu sedanul ! Vei aprecia cu siguranta capacitatea uriasa a portbagajului ...
Cel putin asa este la echipare cu senzor de ploaie (modul automat). Nu stiu daca echiparea clasica are pozitia manetei "in jos", dar cred ca orice miscare de maneta cupa taierea contactului, are acelasi efect.
Explicatia din manual, aici:

Poti sa folosesti operatiunea de fiecare data cand crezi ca cineva ar avea intentia sa-ti ridice stergatoarele. Muchia capotei se juleste imediat daca se forteaza stergatoarele in pozitia clasica.
Stergatoarele au o pozitie "de umblat la ele/de schimbat lamele", cand se pozitioneaza paralel cu montantii laterali. Pentru a face acest lucru, pur si simplu, dupa taierea contactului (si in urmatoarele 60 de secunde) vei apasa maneta de stergatoare in jos ! Dupa ce repui contactul, lamele raman tot paralele cu montantii. Pentru revenire la pozitia "culcate", apesi din nou maneta in jos.C4Exploziv scrie:...dar ce observ acuma, nu se pot ridica stergatoarele(gen"nu parca aici"), se lovesc de capota(cu surpindere am aflat ca e din aluminiu si sa fiu atent sa nu o ...indoi...)
Cel putin asa este la echipare cu senzor de ploaie (modul automat). Nu stiu daca echiparea clasica are pozitia manetei "in jos", dar cred ca orice miscare de maneta cupa taierea contactului, are acelasi efect.
Explicatia din manual, aici:

Poti sa folosesti operatiunea de fiecare data cand crezi ca cineva ar avea intentia sa-ti ridice stergatoarele. Muchia capotei se juleste imediat daca se forteaza stergatoarele in pozitia clasica.
C4 1.6i 16V Berlina
- C4Exploziv
- Numar Inmatriculare: B 14 MCY , C4 Sedan gri...diamant...
cool...de obicei nu bag mult material...dar de...am de recuperat...
cu parcarea...sper sa nu fie pb...daca se juleste...e aluminiu...nu rugineste...cocleste...
thanks pt mesaje...ideea e buna cu stergatoarele , sa vaz daca mere
cu parcarea...sper sa nu fie pb...daca se juleste...e aluminiu...nu rugineste...cocleste...
thanks pt mesaje...ideea e buna cu stergatoarele , sa vaz daca mere
- C4Exploziv
Re: costul reviziei de 20000km
valy, de dau o tura cu sedanu
...portbagaju e imens, si afara arata ca un submarin...deci aerodinamika e buna...c5 e super, dar e prea bmw...
Ultima oară modificat Dum Noi 30, 2008 10:03 am de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Motiv: Am mutat posturile aici. Erau offtopic unde ati postat.
Motiv: Am mutat posturile aici. Erau offtopic unde ati postat.
- VALLY_C4
- Numar Inmatriculare: nt-12-law
Re: costul reviziei de 20000km
sincer nu mi-a placut la prima vedere. dar fiecare cu gusturile lui. 
Citroen c4, 1,4. 16v, 90cp... si atat!!!
- C4Exploziv
am mers ceva cu ea, nu mult, ca mai am o masina...da pe autostrada soarelui am calcato...cred ca am prins si un radar(aveam detector dar aveau buton de armare ca m-a beepait cand eram in dreptul lor...) nu zik cat aveam ca poate isi baga nasu aici...se duce, e chiar surprinzator de infigatoare pt 110 cp...in rest astept sa imi vina comanda de cauciuce de iarna...La Multi Ani la toata lumea si ne vedem sigur pe 18 ian...in rest:mai trebe sa iau un sistem navigatie...