nu, doar la alternativa este ceva cu "55"... cred ca 215/55 R17 dar varianta de 17 e semnificativ mai scumpa decat cea pe 16!onacus scrie:Uita-te atent sa nu fie 205/55/R16avis scrie:La mine este vorba de 205/60 R16. Sugestii?
Gume de iarna Toyo Snow Proxes....pareri
- avis
- Numar Inmatriculare: B 37 DOK
Re: Gume de iarna Toyo Snow Proxes....pareri
De-a Dura Lex
Fost posesor de C4 Rouge Loucifer 1,6 I 110 CP...
Actual de Peugeot 407 Blanc Baquise 2.0 D 136 CP
Fost posesor de C4 Rouge Loucifer 1,6 I 110 CP...
Actual de Peugeot 407 Blanc Baquise 2.0 D 136 CP
- ardei
- Numar Inmatriculare: B 84 BSR
Singurul lucru de care imi e teama e modul in care o sa fie montate pe masina....de asta am intrebat daca e bine sa imi pun jenti de tabla. Sunt patit si de asta zic....dicodaniel scrie:Numai daca vrei sa protejezi pe cele de aliaj, in rest nu are a face.ardei scrie:Inca o chestiune....jantele le-ati inlocuit cu unele de tabla? Cica asa este recomandat.
Eu iarna asta o sa raman cu cele cu care am cumparat masina.Pe vechea masina am avut Pirelli Winter Carving si am fost foarte multumit de ele.
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
-
onacus
Alea stock sunt de vara. NU exista all season la michelin.eduardo_didi scrie:ce avem noi pe masini sunt all seazon alea stock. da Silviu ai perfecta dreptate proaste
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...