Gume de iarna Toyo Snow Proxes....pareri

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
ardei
Numar Inmatriculare: B 84 BSR

Gume de iarna Toyo Snow Proxes....pareri

Mesaj de ardei »

Salutare!

Ce parere aveti de gumele Toyo Snow Proxes? A venit iarna si trebuie sa cumpar incaltari noi la robotel, asa ca vreau sa stiu si parerile voastre...Mai are cineva pe masina? Le-am gasit la 330 Ron bucata...ptr dimensiunile 205/55/R 16 cu indice de viteza H.
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
Mihay
Supermoderator

Re: Gume de iarna Toyo Snow Proxes....pareri

Mesaj de Mihay »

pretul e bun...eu am luat Nankang de iarna..tot noi...la astea de iarna nu prea e mare diferenta zic eu..si in topurile de pe http://www.tyretest.com/index.html" onclick="window.open(this.href);return false; Nankang a iesit in fata lui Toyo :mrgreen:
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

din cate am inteles sunt ok, cel putin asa mi-au laudat cei care imi vnd toyo-urile de vara :)
Eu iarna asta raman totusi pe dunlop sp-urile m3 pe care le am si sunt super.
Totusi daca te uiti la diferenta de profil o sa iti dai seama si de ce raman pe dunlop iarna
prin urmare: Dunlop: http://www.tyretest.com/pkw_winterreife ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Toyo winter: http://www.tyretest.com/pkw_winterreife ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
avis
Numar Inmatriculare: B 37 DOK

Mesaj de avis »

Salutare!

Ma tot uit ca trebuie sa-mi pun caucioace de iarna neaparat. Acum am Michelin all seasons (alea din fabrica) despre care nu pot sa zic nici ca sunt excelente, dar nici rele...

Cel putin sambata am fost la Lepsa, iar pe drum incepuse sa ninga dupa ce evident, plouase... Asa ca, la o curba am facut un balet... de nu credeam ca mai reusesc sa ma redresez! Iar la urcare pe serpentina... mai greu, daca ma opream nu mai urcam! Pana la urma m-am opintit si am reusit la urcus. In rest s-au comportat destul de bine... si totusi, mi-as dori ceva mai multa siguranta. Mai ales, citind forum-urile, sunt chiar decis sa-i pun astfel de incaltari.

Voi ce ati auzit ca ar mai fi bun in afara de cele cateva marci consacrate? Ma gandesc totusi ca vreau sa-mi iau caucioace nu marci!

La mine este vorba de 205/60 R16. Sugestii?
De-a Dura Lex

Fost posesor de C4 Rouge Loucifer 1,6 I 110 CP...
Actual de Peugeot 407 Blanc Baquise 2.0 D 136 CP
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

sincer? Pai conteaza marca destul de mult. Tu ti-ai cumparat CItroen, nu l....n :)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
ardei

Mesaj de ardei »

Salute!

M-am uitat peste testele la cauciuce si pana la urma silvius are dreptate :salute: Dunlop-ul depaseste Toyo,nu cu mult, dar o face.
De curiozitate am sa ma uit si de Nankang :wink: ( daca a iesit in fata lui Toyo :) )
Azi trebuie sa ma decid, asa ca trebuie sa analizez la rece :-k . Cred ca am sa ies afara si am sa stau in frig :)
O indrumare pentru avis: MARCA CONTEAZA!Nu sunt snob, dar celebrele marci de multe ori iti ofera calitate ( banuiesc ca exista si cazuri in care acestea nu s-au ridicat la asteptarile cumparatorilor) Vezi ca silvius si Mihay au postat mai jos un site, consulta-l ca e de folos.
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
ardei

Mesaj de ardei »

Inca o chestiune....jantele le-ati inlocuit cu unele de tabla? Cica asa este recomandat.
onacus

Mesaj de onacus »

avis scrie:La mine este vorba de 205/60 R16. Sugestii?
Uita-te atent sa nu fie 205/55/R16
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

ardei scrie:Salutare!
Le-am gasit la 330 Ron bucata...ptr dimensiunile 205/55/R 16 cu indice de viteza H.
Ia in considerare si indicele de greutate. Pentru iarna ar fi bine sa ai un indice XL (ExtraLoad) cu o valoare mai ridicata decat pe gumele de vara. Anvelopa este mai puternica si are o ranforsare de autosustinere mai pronuntata.
C4 1.6i 16V Berlina
dicodaniel
Numar Inmatriculare: B-92-GHJ

Mesaj de dicodaniel »

ardei scrie:Inca o chestiune....jantele le-ati inlocuit cu unele de tabla? Cica asa este recomandat.
Numai daca vrei sa protejezi pe cele de aliaj, in rest nu are a face.

Eu iarna asta o sa raman cu cele cu care am cumparat masina.Pe vechea masina am avut Pirelli Winter Carving si am fost foarte multumit de ele.
C4 1.6i 16V 110CP Hatchback Gris Fer SX
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

avis scrie:Salutare!

Ma tot uit ca trebuie sa-mi pun caucioace de iarna neaparat. Acum am Michelin all seasons (alea din fabrica) despre care nu pot sa zic nici ca sunt excelente, dar nici rele...
din pacate spanacurile alea de all seasons... nu-s nici cal nici magar.
vara nu-s cine stie ce....iar iarna nu te ajuta prea mult.
ce-l mai bine este sa-ti iei gume de iarna si gume de vara.
ai sfaturile colegilor de pe forum de care .... daca vrei poti sa tii cont.... :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Michelin nu face anvelope "All Season". Deci ce ai tu sunt anvelope de vara.
http://www.michelin.ro/ro/front/affich. ... 0209110718" onclick="window.open(this.href);return false;
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Asta asa e dar au profil mixt...deci le poti considera all-season(adica proaste si vara si iarna).

Ascultati sfaturile celor de mai sus si luati-va cauciucuri de iarna - iarna si de vara - vara.
Toyo-urile sunt f bune, eu am mers iarna trecuta cu cineva care avea Snow proxes si era f multumit de ele.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

ce avem noi pe masini sunt all seazon alea stock. da Silviu ai perfecta dreptate proaste
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
avis
Numar Inmatriculare: B 37 DOK

Mesaj de avis »

silvius scrie:sincer? Pai conteaza marca destul de mult. Tu ti-ai cumparat CItroen, nu l....n :)
Am avut Citroen C4 din martie 2005 pana in iulie 2008, cand l-am vandut... ba mai mult, e tot in club si l-ati vazut si voi, apartine acum lui Sorinus.
Acum am un Peugeot 407 care a venit si el incaltat cu aceleasi cauciucuri Michelin, ca si C4. Diferenta pe care am remarcat-o (evident, in afara de dimensiuni, ::P ) consta in faptul ca pe cele din 2005 scria clar: All Seasons, pe astea din 2008 nu scrie nimic... Or fi de vara!? :?:

Zic ca pe astea din 2008 nu scrie, pentru ca m-am dus sa ma uit dupa ce am avut o discutie cu un prieten care mi-a zis ca Michelin a renuntat de mult sa mai scrie All Seasons... asa stiti si voi?
De-a Dura Lex

Fost posesor de C4 Rouge Loucifer 1,6 I 110 CP...
Actual de Peugeot 407 Blanc Baquise 2.0 D 136 CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”