Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Ultima oară modificat Lun Noi 24, 2008 11:04 pm de către Mihay, modificat 1 dată în total.
Motiv:sunt 2 topicuri cu acelasi nume ..sa le diferentiem si noi mai repede
Sa o stapanesti sanatos si bine ai venit!
O rugaminte am la tine, sa nu mai scrii cu litere mari(regula nescrisa a Internetului inseamna ca tipi ).
Te asteptam la intalniri..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Bine ai venit! Sa-l stapanesti sanatos si te asteptam la intalniri
Ti-am facut eu topicul asta numai al tau. Cel in care ai scris initial ere deschis de altcineva in scopul de a-si prezenta masina. Acum poti scrie aici tot ce vrei despre sedanul tau.
Si inca o rugaminte te rog, nu mai scrie cu majuscule Ne dor ochii.
PS: Daca vrei alt titlu pt topicul tau, sa-mi spui, se rezolva
s-o stapanesti fara probleme...am si eu un sedan in cartier ...e kinda wierd...dar are un spate misto...e c4 e clar...ce sa mai zic...s-o uzi alaturi de noi
Damn it, mi-am pierdut statutul de "singurul sedan de pe-aici"
Lasand gluma la o parte, bine ai venit si stai linistit ca o sa dispara mirosul ala de nou si o sa se simta parfumul in 2 saptamani, incearca sa bagi caldura ca se simte mai repede...
pff...ce de mesaje...mercik de topik! chiar nu ma mai gaseam...sorry de caps , erau setate si am scris fara sa ma uit ce scriu, dupa e greu sa revii...poze o sa mai bag...de miros, am rezolvat...dar chiar si asa, imi place mirosul de nou...mai ales la o masina...am pus in recipientul lor...ca cel original (mirosul)s-a pierdut pe drum, din argentina pana aici...3luni de asteptare...mie mi-a convenit, am platit in rate si am alarma gratis, dar cheia, daca o pierd...ma costa cat o alarma noua..
o problema am avut cu apa de la stergatoare, nu sarea...se obtura furtunul cand inchideam capota...dar ce observ acuma, nu se pot ridica stergatoarele(gen"nu parca aici"), se lovesc de capota(cu surpindere am aflat ca e din aluminiu si sa fiu atent sa nu o ...indoi...)
in rest numai de bine, astept si alti "sedanisti" sa intre pe forum...chiar am vazut destule in trafic...vreo5 pana acuma...si coupe-ul arata bine...pe rosu(e culoarea pe care mi-an dorito...dar nu era la varianta sedan, asa ca merge si clasicul argintiu...e mai antip[raf)
si mai am ceva de adaugat...nu vi se pare ca c5 seamana izbitor de la spate cu bmw?
Sa o stapanesti sanatos, sa faci multi km cu ea, fara incidente. Si bineineles, bine ai venit printre noi.
Treaba cu stergatoarele este generala la toate C4, nu se ridica complet, decat cu capota saltata intr-o anumita pozitie. Din pacate, exista riscul sa ti le ridice vreun bizon care considera ca ai parcat pe locul lui, si sa-ti faca o bucurie.
C4Exploziv scrie:pff...ce de mesaje...mercik de topik! chiar nu ma mai gaseam...sorry de caps , erau setate si am scris fara sa ma uit ce scriu, dupa e greu sa revii...poze o sa mai bag...de miros, am rezolvat...dar chiar si asa, imi place mirosul de nou...mai ales la o masina...am pus in recipientul lor...ca cel original (mirosul)s-a pierdut pe drum, din argentina pana aici...3luni de asteptare...mie mi-a convenit, am platit in rate si am alarma gratis, dar cheia, daca o pierd...ma costa cat o alarma noua..
o problema am avut cu apa de la stergatoare, nu sarea...se obtura furtunul cand inchideam capota...dar ce observ acuma, nu se pot ridica stergatoarele(gen"nu parca aici"), se lovesc de capota(cu surpindere am aflat ca e din aluminiu si sa fiu atent sa nu o ...indoi...)
in rest numai de bine, astept si alti "sedanisti" sa intre pe forum...chiar am vazut destule in trafic...vreo5 pana acuma...si coupe-ul arata bine...pe rosu(e culoarea pe care mi-an dorito...dar nu era la varianta sedan, asa ca merge si clasicul argintiu...e mai antip[raf)
si mai am ceva de adaugat...nu vi se pare ca c5 seamana izbitor de la spate cu bmw?
Ce-mi place de "colegu' sedanist" ca e super entuziast si vrea sa spuna totul intr-un mesaj Calmez toi!
@TFSB
OFF: citeste aici viewtopic.php?f=16&t=2457" onclick="window.open(this.href);return false; si o sa vezi ca e cuminte, prin comparatie nene comandorule, sa stii ca n-am carne combestibila, deci nu poti sa ma arati la Rita