povestea incepe de fapt de la o sambata libera care ma duce la reprezentanta Audi din cluj unde aveam ceva treaba la cealalta masina .Fiind devreme cand am terminat peste drum ce sa vezi:Mitsubishi cel nou ,frumos,impozant,nervos ,cu plugurile alea de sub spoiler.Concluzie:BOLNAV!!!
Intru.
Blah,blah ...cu dealeru 15.380 eur cea mai ieftina 1.5 benzina ,negru,jante Al,clima,109 cp,clima,fara pluguri,fara spoiler(vreo 700eur peste) si pe stoc la Rabla.
Ies.Plec.Ud.
Acasa ma apuc de facut calcule,ma bag pe net,caut si sh ,nu ies mai mult de 14000eur.
Tot sap pe net si un link de pe la Automarket ma da pe club C4.intru, citesc, vad poze si brusc imi amintesc ca in statia de bus din vecini e parcat un VTR negru,vitrat,folii nrgre,spoiler alea alea.Ma duc sa-l privesc mai de aproape.Imi place foarte mult.Luni dupamasa ma infiintez la Europcar,Aden-ul meu era in curte cu geamul de pe dreapta deschis larg.Un semn imi zic si bag capul inauntru.Bale pe scaun...BOLNAV din nou.Intru vb cu Tiberiu si il rezerv ptr ca urma sa plec in concediu la mare si nu aveam vreme de hartzogarie.Va dati seama ca in 2 saptamani la mare am visat doar C4 aden mai ales ca Tiberiu m-a improscat si cu o reducere de 4400eur cu occazia zilelor portilor deschise.Am stat vreo 5 luni la mare(atata m-i s-a parut mie,ce)am facut autostrada in 1.15h din cauza asta,fara clima ca nu aveam freon in A4 am ajuns acasa si dupa vreo saptamana plateam cash 13.156eur in ron bineinteles si luam masina,fara nici un test drive doar dupa cele citite aici.
Acum pot sa spun ca imi place la nebunie, la munca o pun aproape sa o pot admira ori de cate ori am ocazia.Si nu ma satur.
Asadar ClubC4.ro are cel mai mare merit in decizia mea finala de a lua masina iar meritul suprem il are tatal meu care a achitat-o.
Am si sticker ,am si tobe,am si interior rosu,am si numerele pe care le vroiam,am si o sotie faina foc...am nevoie de somn ca am inceput sa aberez.Mai pun niste poze dupa care ...nani...ca maine muncim.

asta asa ca-mi place mie tare

asta-i FOSTA,un monstru insetat de benzina da foate confortabil