Anvelopele de iarna - trebuie nu trebuie??
-
numai_silviu
Re: Anvelopele de iarna - trebuie nu trebuie??
daca folosesti anvelope de iarna sa zicem 6 luni, si de vara celelalte 6, anul urmator sunt la fel de bune (dupa ce au stat 6 luni degeaba) ?
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
N-au absolut nimic. Si cele de iarna in conditiile noastre, merg cam de prin noiembrie pana prin martie - aprilie, depinde cat de scurta/lunga e iarna.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
colegi vreau si eu un raspuns la intrebarea mea ...se poate????
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
16 ai tu la masina, si cauciucuri de 205/55/16.
Jante pe 15(nu de tabla) si cauciucuri luase Mihay cu vreo 1500 RON
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
candymann
sa te uitzi ce scrie pe cauciucuri. 205/55/16 sau 195/65/15? cele de tabla pe 15 costa 171.81 RON, iar cele pe 16 te costa 194.78 RON si se pot cumpara de la orice dealer citroen la preturile de mai sus. se poate incerca si la firmele de vulcanizare sau vanzare jante si cauciucuri.anne scrie:ajutati-ma si pe mine...abia acum am citit in acest topic.
Eu la masina mea ce janta am.... de cat este?
cele de tabla cat costa si de unde se cumpara?
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
da ..da ...asa le am acum mi-am amintit ca sunt de 205.Bogdan scrie:16 ai tu la masina, si cauciucuri de 205/55/16.
Insa de ce sa nu cumpar de tabla, ce au? Eu vreao sa fie ieftine ca nu am chef sa arunc banii doar ca sa dea bine pe masina.
Sau e vreun motiv intemeiat sa-mi iau jante normale?
A...si gata nu va mai retin ...de ce de 15 daca actuala e de 16?
PS: va rog sa ma iertati daca va disper dar sincer nu ma pricep deloc
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai poti sa iti iei doar cauciucuri pe 16 de iarna si gata!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- wonka
- Numar Inmatriculare: GL-05-VUX
cele mai ieftine jante de tabla pe 16 le-am gasit pe net cu 144 lei si la dezmembrari cu 150 (deci sh). daca are cineva o varianta mai ieftina va rog sa ma anuntati ca am cauciucurile si inca nu am jante de tabla.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
daca ai jante stock nu cred ca merita efortul sa iti mai cumperi si de tabla...cat de nasoala poate fi iarna....doar in Brasov , unde mergi nonstop prin zapada....si mazga. Important e sa iti pui anvelope de iarna.
-
numai_silviu
ma gandesc eu ca nu le folosesti juma' de an... cand le pui din nou s'ar toci in cateva luni de la stat. as face investitia in anvelope vara si altele de iarna daca as stii ca durata de viata a lor ramane aceeasi. dar sa le folosesti un sezon si sa se toceasca mult mai repede in urmatorul.. nu ar fi ok.Bogdan98 scrie:N-au absolut nimic. Si cele de iarna in conditiile noastre, merg cam de prin noiembrie pana prin martie - aprilie, depinde cat de scurta/lunga e iarna.
Cei care au anvelope separat vara/iarna, cam de cati ani/km le aveti?
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Pe BMW am si de vara si de iarna. Iarna asta ar fi a 5a iarna cu ele. Ce-i drept, iarna trecuta am rulat masina, decat vreo luna, cu anvelopele de iarna. Si inca sunt super ok.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
eu acum vorbesc de masina de la firma, ca asta iarna nu aveam c4
le am de anu trecut si le-am folosit cca 8000km
le am de anu trecut si le-am folosit cca 8000km
-
baty_san
incearca pe la dealeri ca au promotii destul de bune la jante, discounturi pana la 45% !!!wonka scrie:cele mai ieftine jante de tabla pe 16 le-am gasit pe net cu 144 lei si la dezmembrari cu 150 (deci sh). daca are cineva o varianta mai ieftina va rog sa ma anuntati ca am cauciucurile si inca nu am jante de tabla.
Don't steal...goverment hates competition!
- Mihay
- Supermoderator
@anne ...jantele pe tabla sunt recomandate iarna ca nu ti se depune zapada/gheata pe interiorul jantei . Pe tabla iti zic eu preturi de la dealeri Citroen ( am cautat de am chiaunit tot Buc) : pe 15" costa 171 Ron/Buc ( ATENTIE iti mai trebuie si alte prezoane "de tabla" care ..tine-te bine 13.66 Ron/buc si ai nevoie de 16 prezoane= 218 Ron)
pe 16" de tabla este o promotie... jantele sunt aprox. la acelasi pret cu cele pe 15 NUMAI daca o sa cumperi si 4 cauciucuri Michelin odata cu jantele , cauciucuri ce se ridica la aprox 2 000 ron. PLUS iarasi prezoane de tabla.
Eu am luat 4 jante pe 15" de aliaj ( nu suport tabla) + 4 cauciucuri noi de iarna + 16 prezoane de aliaj ( gratis) + transport pana in casa = 1500 Ron. Eu sunt multumit cu afacerea asta...la anul imi va veni mult mai usor..se pastreza mai bine cauciucul pe janta si nu separat..etc etc
pe 16" de tabla este o promotie... jantele sunt aprox. la acelasi pret cu cele pe 15 NUMAI daca o sa cumperi si 4 cauciucuri Michelin odata cu jantele , cauciucuri ce se ridica la aprox 2 000 ron. PLUS iarasi prezoane de tabla.
Eu am luat 4 jante pe 15" de aliaj ( nu suport tabla) + 4 cauciucuri noi de iarna + 16 prezoane de aliaj ( gratis) + transport pana in casa = 1500 Ron. Eu sunt multumit cu afacerea asta...la anul imi va veni mult mai usor..se pastreza mai bine cauciucul pe janta si nu separat..etc etc
-
mki
Prezoanele de aliaj merg foarte bine si pe jantele de tabla. Raman in schimb saibele de strangere care 'zdrangane' usor la viteze mici.
Mihay scrie:@anne ...jantele pe tabla sunt recomandate iarna ca nu ti se depune zapada/gheata pe interiorul jantei . Pe tabla iti zic eu preturi de la dealeri Citroen ( am cautat de am chiaunit tot Buc) : pe 15" costa 171 Ron/Buc ( ATENTIE iti mai trebuie si alte prezoane "de tabla" care ..tine-te bine 13.66 Ron/buc si ai nevoie de 16 prezoane= 218 Ron)