hehe =)) ce mica i lumeaaa intrebareaa aiaa e pusaa de un bun prieten de al meu care este fan TG ...chiar acum 2 sapt mi a aratat revistaa...si era foarte mandru ...nu de raspuns....ca si pe el l a dezamagit ...era mandru ca au ales intrebareaa lui...totusi eu cred k ei au ales expre intrebarea pentru a arataa cititorilor cum sta treabaa ...si pentru ai face pe importatori sa se simta... sau o fii o comandaa de mai de sus....adica...direct de la fabrica...ca de ,romanii se pot cumparaa usor...eu oricum nu cumpar...pt ca informatiilee sunt dejaa pe net.....si pe mn nu ma intereseazaa supercarurile si alte scumpeturi...pe mine ma intereseazaa orice e mic ieftin si cu putere mare,raliuri si informatii tehnice...Mihay scrie:azi am reusit sa citesc si eu ultimul numar al TG Romania si pot spune ca au pierdut un client . DE CE?
2: la intrebarea unui cititor :" de ce scrieti editorialele in spiritul lui clarkson , adica sa spuneti adevarul adevarat despre toate masinile care le testati, nu numai sa le laudati " acesta raspunde sec :" daca am face asta nu am mai primi masini la redactie sa le testam" pai sa-si faca frate revista lui Panaiot rahat motor si sa ne scuteasca![]()
C4 wrc, Loeb si Mihaela Radulescu
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
- CerteZ
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi
Re: C4 wrc, Loeb si Mihaela Radulescu
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp 

BEEP!BEEP!

BEEP!BEEP!