salutare
vin si eu cu o cerere mai ciudata...are cineva de vanzare anvelope de iarna second?
sau daca stie cineva de unde pot lua avelope second hand de iarna...
sunt in recesiune mare cu banii si nu-mi vine sa dau o carutza de bani pt 2 luni cat tine iarna...iar cu cele care le am acum pe masina nu cred ca o sa ies din iarna...
Anvelope de iarna
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- alexchivu
Anvelope de iarna
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
Re: Anvelope de iarna
vezi daca le mai are: viewtopic.php?f=79&t=2294" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pac
- Numar Inmatriculare: B-95-AFU
Re: Anvelope de iarna
Am eu un prieten care aduce anvelope sh din germanica. Din pacate are vulcanizarea in Pitesti. Eu skoda o incaltam de la el si iarna si vara
. Ma pregatesc sa incalt si citronelul de iarna tot de la el.(l-am pus sa-mi caute ceva calumea)
Daca te intereseaza va pun in legatura.
Daca te intereseaza va pun in legatura.
N-am semnatura, eu semnez anonim...
http://paculet.wordpress.com/2008/12/18 ... aordinara/
http://paculet.wordpress.com/2008/12/18 ... aordinara/