Ocazie unica ! De vanzare (leasing) C4 Grand Picasso !

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
tanasescu

Ocazie unica ! De vanzare (leasing) C4 Grand Picasso !

Mesaj de tanasescu »

1. Caracteristici si dotari Citroen C4 Grand Picasso:
An de fabricatie 2006, prima inmatriculare in luna iunie 2007, km la bord 63.000, motor de 2,0 litri pe benzina; 143 cai putere; cutie sensodrive cu 6 viteze; nivel de echipare SX; dotari optionale: handsfree bluetooth, alarma, modul de refrigerare, vopsea metalizata argintiu (gri metalizat); bare longitudinale si transversale pe pavilion; anvelope de iarna; dotari standard: ABS, ESP, climatizare automata bi-zona fata spate, cotiere reglabile, geamuri electrice fata/spate, radio CD cu mp3 player; oglinda convexa pentru monitorizare bancheta spate, ornamente confort, pack look, parbriz atermic, parfum de ambianta, proiectoare de ceata, display central cu posibilitatea schimbarii culorii backround-ului, semnalizare sub oglinzile laterale, senzor de ploaie si lumina, tapiterie velour, tetiere fata crono, transperante pe randul doi. Pret de lista 22.000 EURO (inclusiv dotariel suplimentare si TVA) la data achizitiei. Masina este in leasing (la VB Leasing) cu avans de 30% si 36 rate lunare iar valoarea reziduala este de 20% si este inclusa in rate. Masina este impecabila, te simti in ea ca si cum ai fi continuu in vacanta ! Este ideala pentru o familie numeroasa sau pentru o firma care isi transporta clienti sau vizitatori la si de la aeroport.
2. Cifre raportate la valoarea actuala a masinii:
Pret achizitie masina: 22.000 EURO (inclusiv TVA). Avans achitat la semnarea contractului de leasing: 6.300 EURO (inclusiv TVA); Comision leasing achitat: 315 EURO (inclusiv TVA); Taxa de prima inmatriculare achitata: 535 EURO (inclusiv TVA); dotari suplimentare achitate la achizitie cash: 1.000 EURO (inclusiv TVA); Au mai ramas de achitat 20 rate in valoare de 551,43 EURO (inclusiv TVA) in total 11.029 Euro (inclusiv TVA). Rata include dobanda, TVA si asigurare CASCO in valoare de 93 EURO/luna. Pentru cei interesati pot trimite scadentarul scanat prin e-mail. Leasingul se preda in schimbul sumei de 3.500 EURO (inclusiv TVA).
Daca nu se doreste preluarea leasingului masina poate fi vanduta cu 13.500 EURO (inlcusiv TVA).
Facturare pe firma.

Sunati ACUM la 0744-338.273 sau scrieti la eduard@tanasescu.eu.
Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine
Ultima oară modificat Lun Noi 17, 2008 2:45 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ti-am rearanjat eu pozele, se vad mai bine asa.
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Ocazie unica ! De vanzare (leasing) C4 Grand Picasso !

Mesaj de commandorsteel »

e super pret...parerea mea
ce consum are urban/extra/mediu?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
tanasescu

Re: Ocazie unica ! De vanzare (leasing) C4 Grand Picasso !

Mesaj de tanasescu »

Consumul mediu este undeva la 10,5% pentru ca eu merg foarte mult cu ea pe Autostrada A1 de la Pitesti la Bucuresti, cam de doua trei ori pe saptamana. Cred ca in regim de utilizare normal adica oras si curse intercity ajunge la 8,5-9,5%. Este intr-adevar un superpret dar crede-ma ca mi-am dat seama ca masina asta este prea mult pentru mine deoarece merg cam 90% din timp singur. Imi pare rau de ea dar nu imi mai trebuie. Asta e...
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”