Proiectoare: xenon? inlocuiri? probleme?

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Scrie răspuns
Shadow
AfterDark Racing Club

Re: Xenon pentru proiectoare

Mesaj de Shadow »

Nu ma supar, stai linistit si iti multumesc pt aprecieri. :D
Dar eu nu sunt de acord ca xenonul pe proiectoare este daunator celor din jur. Mai degraba o faza scurta reglata prost sau ridicata prea mult.

P.S.: Xenon de 33000k nu cred ca o sa gasesti nicaieri.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Aseara am avut in spate un destept cu un logan (despre care eu nu stiu cum a trecut rarul, tinand cont ca nu am vzt unul cu faruri care sa bata calumea) cu hid atat pe faza scurta cat si pe proiectoare. A fost criminal pentru ochii mei.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
candymann

Mesaj de candymann »

loganishtii ai o tampenie in cap: sa aprinda si proiectoarele de ceatza, daca sunt dotatzi cu asa ceva, trebuie sau nu trebuie, alaturi de beemvishti si de alti idiotzi care nu stiu la ce folosesc proiectoarele de ceatza!
USN
Numar Inmatriculare: CT26USN

Mesaj de USN »

eu mi-am pus xenon si in faza scurta si in proiectoare si bat super OK se pot regla si nu e nevoie nici sa dai bara jos, se da jos doar plasticul de la proiector si bagi mana pe acolo. Am dat 350 RON + 25 RON montaju pentru proiectoare si la fel si pentru faza scurta. Mare inginerie nu e, am stat acolo cand au fost montate si m-am uitat. Oricum eu zic ca merita toti banii. Numai bine !
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

mi se pare chinul dupa lume sa te chinui prin gaura aia!
ma rog!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
rado

Mesaj de rado »

gusti:
intr-un fel ai dreptate eu pe faza scurat /lunga am becuri philips cu luminozitate 150% si nici nu am de gand sa imi pun xenon , problema cu orbirea nu tine de faptul ca nu ai farul intr-un anumit fel ci pentru ca becul cu descarcare nu focalizeaza cum e cazul celui cu halogen deci razele bat aiurea in interiorul farului si o parte mai ajung si prin ochii celor din sens opus(din cauza asta cele cu xenon din fabrica au acea lentila pt a le focaliza la "iesire" din far..si nu in spate cum e cazul farurilor cu oglinda, ca sa setez fascicolul cu o treapta mai jos nu are rost pt ca vreau sa am un camp vizual cat mai mare ..
in schimb pe proiectoare nu mai e cazul ..pt ca sunt mult mia jos si bat oarecum in lateral si oricum vreau sa le reglez cat mai bine ..sunt sigur ca nu e o problema cu ele..ce ai vazut tu probabil sunt reglate la maxim in sus ca sa se poata merge doar cu ele aprinse (fara faruri) ..dar unele reglate bine nu au cum sa te deranjeze chiar daca se merge cu ele la drum intins ..sunt f bune pentru iluminatul lateral.

USN:
apropo de culoare ..eu am gasit deja la 33 000 k ..sunt violet ..te rog spune-mi si mie cine ti le-a montat cu 25 ron ..un tel sau poate e cineva de aici ..sunt f interesat ..dupa ce le montez o sa vi le arat :)
Imagine

viewtopic.php?f=19&t=1246" onclick="window.open(this.href);return false; SOLD!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Ar mai trebui subliniat un aspect.
In momentul in care pui xenon in proiectoarele de ceata acestea nu vor mai fi ''de ceata'' pt ca nu vor mai fi de folos in conditii de vizibilitate redusa. Doar lumina galbuie are calitatea de a penetra mai mult ceata. Xenonul va crea un ''zid'' alb in fata masini :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
USN

Mesaj de USN »

Eu sunt din constanta si am pus xenonul in Navodari o localitate la 10 km de cta :) sunt niste baieti care se pricep la toate acolo ... deci trebuie sa gasesti in alta parte daca nu esti din cta :)
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Imagine
USN

Mesaj de USN »

aiurica scrie:mi se pare chinul dupa lume sa te chinui prin gaura aia!
ma rog!
nu e deloc aiurea .. baiatu care le-a pus are mainile subtiri si i-a luat 30-40 de min sa puna pe faza scurta si proiectoare ... s-a miscat dupa parerea mea super repede
Imagine
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

eu nu contest...am dat alea jos de o gramada de ori!
eu nu as fi incercat pe acolo.
si da, eu le-am montat pe ale mele in 20 min.
rado

Mesaj de rado »

aiurica daca spui ca le-ai facut pe ale tale nu imi faci si mie un bine cu proiectoarele? contra cost bineinteles :roll:
Imagine

Aiurica

Mesaj de Aiurica »

nu promit, poate duminica!
rado

Mesaj de rado »

super..numai sa imi vina mie kitul pana atunci ..:(..daca nu poate ne vedem sapt viitoare intr-o seara daca spui ca dureaza asa putin..
Imagine

Aiurica

Mesaj de Aiurica »

rado scrie:super..numai sa imi vina mie kitul pana atunci ..:(..daca nu poate ne vedem sapt viitoare intr-o seara daca spui ca dureaza asa putin..
prbl ca la proiectoare e mai greu putin.eu am doar pe faza scurta.
principiul e acelasi.
spatiul e mai mic.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

rado scrie: problema cu orbirea nu tine de faptul ca nu ai farul intr-un anumit fel ci pentru ca becul cu descarcare nu focalizeaza cum e cazul celui cu halogen deci razele bat aiurea in interiorul farului si o parte mai ajung si prin ochii celor din sens opus(din cauza asta cele cu xenon din fabrica au acea lentila pt a le focaliza la "iesire" din far..si nu in spate cum e cazul farurilor cu oglinda, ca sa setez fascicolul cu o treapta mai jos nu are rost pt ca vreau sa am un camp vizual cat mai mare
Nu e adevarat.

Eu spre ex pe masina mea am xenon din fabrica si directionale si nu am lupa.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”