Deja am comis-o !!!

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
Mihay
Supermoderator

Deja am comis-o !!!

Mesaj de Mihay »

deci ..stai asa ca nu inteleg...nu te superi da? La berlina se aprinda becul la bord cand intra esp si la coupe nu?
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Deja am comis-o !!!

Mesaj de Aiurica »

placebo....combinat cu subiectivism!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
candymann

Mesaj de candymann »

nu, nu ai inteles. nu s-a aprins nici la una nici la alta unde am facut eu experimentul pentru k nu am impins nici o masina pana la punctul in care intra esp-ul in functiune.
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

cu sau fara ESP, cel mai bun control al unor astfel de peripetii este prudenta, mai ales cand nu cunosti masina f bine... :wink:
ceea ce a patit vlad, intr-adevar au mai patit-o niste colegi din club, dar numai si numai din vina lor, masina nu are nici o vina ca este impinsa peste limite... [-X
eu am patit-o iarna trecuta, era destul de inghetat pe jos, si am calcat aceleratia ceva mai tare cand la un moment dar mi-a aparut un tip in fatza care a iesit aiurea de pe o strada...am facut frana de motor, am incercat sa franez si cu toate sistemele de siguranta nu am reusit sa ma opresc si l-am sters pe tipul respectiv, noroc ca am avut prezenta de spirit si am tras usor de volan si nu am intrat frontal in el... [-o<

deci totul tine de noi cei din spatele volanului, este o tabla si cu toate sistemele de siguranta, nu poti scapa dintr-o incurcatura mai serioasa...nu-mi spune-ti ca aia cu super BMW-uri cu super sisteme nu patesc asa ceva...poate nu este buna comparatia dar asta mi-a venit in mine :roll:

nu este un apel ca sa ne miscam ca un melc pe strada, dar aveti mare grija... pana acum nu am spus-o pe forum dar eu am avut un prieten care nu a sfarsit f fericit este undeva sus :( din cauza faptului ca s-a bazat f mult pe masina si nu i-a cunoscut limitele...

dar sa trecem la ceva mai vesel, tabla este tabla se indreapta, noi sa fim sanatosi... :wink:
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

nasol eveniment :cry: , important este ca nu ati patit nimic...

un filmulet cu c4(fara esp si cu esp) , tind sa cred ca esp-ul te poate ajuta in multe situatii limita
- see the difference: http://www.youtube.com/watch?v=oNqPuHT3XoQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

alexchivu scrie:
dar sa trecem la ceva mai vesel, tabla este tabla se indreapta, noi sa fim sanatosi... :wink:
Da,da la ceva mai vesel...aici adica: viewtopic.php?f=40&t=2407&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Nu stiu ce cauciucuri avea Vlad dar daca avea Michelin Energy (sau ceva din gama low de pret) e bine de stiut ca astea sunt extrem de slabe in situatii limita, bune de mers 'cuminte' si cam atat.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
madalin.radu
Bibi Jupanu'
Numar Inmatriculare: B-35-BMA

Mesaj de madalin.radu »

exdani scrie:nasol eveniment :cry: , important este ca nu ati patit nimic...

un filmulet cu c4(fara esp si cu esp) , tind sa cred ca esp-ul te poate ajuta in multe situatii limita
- see the difference: http://www.youtube.com/watch?v=oNqPuHT3XoQ" onclick="window.open(this.href);return false;

este lucrat filmuletul, cu c4 esp nu se vad mai mult de 2-3 viraje consecutive
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

Bogdan scrie:
alexchivu scrie:
Da,da la ceva mai vesel...aici adica: viewtopic.php?f=40&t=2407&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
exact =D>
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

madalin.radu scrie:este lucrat filmuletul, cu c4 esp nu se vad mai mult de 2-3 viraje consecutive
Unul dintre lucruri e ca ESP-ul, prin modul cum frineaza rotile sau iti taie din cuplu reduce viteza in mod controlat, altfel decit s-ar reduce daca ai sari pe frina in acel moment fara sa ai esp.

Revenind ontopic, vlad este practic victima acestor manelisti care ne conduc tara, care asfalteaza pe hirtie, samd. Drum prost, nesemnalizat, cu margini alunecoase. Practic in curba aia se poate intra si cu 70, cu conditia s-o iei pe mijloc unde nu ai moloz.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

asha mituc, da pe gutza! da pe de vito! da pe salami si pe pushti de aur! :mrgreen: :twisted:
pgpdesign
Numar Inmatriculare: B91XXB

Mesaj de pgpdesign »

"No" hai sa zic si io ceva! În primul rând sunt convins că în situaţiile în care ai nevoie de ESP ai la ce să fi atent - nu stai cu ochii pe bord să te uiţi dacă se aprinde sau nu beculeţu.

În al doilea rând mi se pare o chestie de începător toată întâmplarea asta.... Am fost şi eu începător, am făcut câteva piruete, m-am trezit şi cu un magazin de piese auto în faţa maşinii - eu fiind perpendicular pe şosea.... Spatele mi-a fugin de vre-o 5 ori dar la Logan cu la C4 şi după vre-o 8 ani de experienţă pur şi simplu nu mai am reflexul de a apăsa frâna în situaţii de genul asta. Exersatul pe zăpadă chiar ajută.
Paul
C4 1.6 HDI 110 CP, negru cand e curata
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

exdani scrie:- see the difference: http://www.youtube.com/watch?v=oNqPuHT3XoQ" onclick="window.open(this.href);return false;
hmm.. acum am priceput eu de ce a iesit aiurica campion la sambata de sus :mrgreen:
ia intrat esp-ul cand trecea printre jaloane, pe cand mie....nu mi-a intrat nimic la ... atv :shock:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

daca imi intra ESP-ul (pe care nu-l am) nu mai faceam nimic.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Vlad, ai CASCO la ea?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Scrie răspuns