Deja am comis-o !!!

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: Deja am comis-o !!!

Mesaj de Dan pasare »

alexchivu scrie: @pasare, tu ai cauciucuri mai late pe spate...iti mai fuge asa tare?
Nu mi-a fugit niciodata spatele datorita vitezei intr-o curba :D Atunci cand am derapat, am facut-o din cauza ca am fost nevoit sa ating frana. Am avut viteza prea mare intr-o curba de aproape 180 de grade, pe dreapta. Pe jos era un fel de mazga subtire iar in dreapta mea(pe interiorul virajului) aveam o masina la mai putin de 1 metru de mine. Daca acceleram ca s-o redresez, riscam sa ajung in parapetul din stanga, asa ca am lasat-o sa faca pirueta si s-a oprit imediat :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

revenim la ce a zis mihay...trebuie sa inveti sa cunosti limitele masinii, nu este masina de curse (desi unii asa cred)...este o masina normala cu limite normale;
nu vreau sa condamn pe nimeni pt stilul de condus ca nici eu nu sunt f linistit la volan, dar cand este vb de siguranta mea si a celor care sunt in masina cu mine...ma limitez la ceea ce poate masina fara sa o duc la extrema...conteaza f mult sa iti cunosti masina si mai ales sa te cunosti pe tine cat de stapan esti sau nu pe volan.
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ziceti voi ce vreti dar e prima data cind am patit asa ceva, habar nu aveam cum e sa te intorci cu masina si nu ma mir de ce am reactionat asa, mai ales ca sint incepator si in ale condusului, ce sa mai zic de derapaje controlate. Cum vroiam sa fac un lucru ce numai teroretic il stiam. Cind am apasat frina eram trecut de 90 grade pe directia de mers. Deci nu frina m-a adus in sant. Acum am adus-o cu platforma. Am facut pozele si vi le arat si voua. Scuze de calitatea proasta a lor dar nu observasem ca am obiectivul aburit. ](*,)
Aceasta e curba. Eu veneam din indepartare incoace.
ImagineImagine
Aceasta e traiectoria:
ImagineImagine
Si acestea sint urmarile:
Podul pedalier pare indoit si plastice rupte la roata stinga fata
ImagineImagine
Cauciuc roata stinga fata distrus si prag stinga indoit
Imagine
Cam asa arata roata stinga spate, dar norocul meu ca nu s-a indoit puntea, doar fuzeta si s-a spart discul de frina.
ImagineImagineImagineImagineImagineImagine
Usa mea mai freaca de aripa fata. Cind s-a indoit pragul s-a umflat si in sus tragind surubul de jos spate in care e prinsa aripa. Mai multe o sa va zic dupa constatare.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

[quote="vlad"]Ziceti voi ce vreti dar e prima data cind am patit asa ceva, habar nu aveam cum e sa te intorci cu masina si nu ma mir de ce am reactionat asa, mai ales ca sint incepator si in ale condusului, ce sa mai zic de derapaje controlate. Cum vroiam sa fac un lucru ce numai teroretic il stiam. Cind am apasat frina eram trecut de 90 grade pe directia de mers. Deci nu frina m-a adus in sant. Acum am adus-o cu platforma. Am facut pozele si vi le arat si voua. Scuze de calitatea proasta a lor dar nu observasem ca am obiectivul aburit. ](*,)

hei nu te condamna nimeni...se mai intampla, noi ziceam la modul general...
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sa nu ai impresia ca cineva iti poate reprosa tie ceva..e vorba de generalitati...bine ca n-ati patit voi nimic, fierul se indoaie. :D
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

[quote="vlad"]Ziceti voi ce vreti dar e prima data cind am patit asa ceva, habar nu aveam cum e sa te intorci cu masina si nu ma mir de ce am reactionat asa, mai ales ca sint incepator si in ale condusului, ce sa mai zic de derapaje controlate. Cum vroiam sa fac un lucru ce numai teroretic il stiam. Cind am apasat frina eram trecut de 90 grade pe directia de mers. Deci nu frina m-a adus in sant. Acum am adus-o cu platforma. Am facut pozele si vi le arat si voua. Scuze de calitatea proasta a lor dar nu observasem ca am obiectivul aburit. ](*,)

frate tu sigur ai avut doar 40 km/h? [-X aia nu este curba care sa te scoata in halul ala la viteza asta... sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Sint convins ca toata vina e a mea, nu masina e devina. Sper pe viitor sa nu o mai repet pt ca putea fi mai urit. Daca nu erau stilpii aia mici in care sa ma opresc dadeam in gardul de beton de dincolo de sant si cine stie ce mai urma. Noroc ca nu a venit si al treilea coleg cu mine ca in spate sigur nu purta centura si zbura prin masina. Am si zis pe viitor toata lumea centurile puse, indiferent pe ce loc sta in masina mea. Mai dadea si cu capul de mai stiu si eu ce de si-l spargea. Deci ma bucur ca nu am patit nimeni nimic si pe viitor trebuie sa ma calmez ca nu e de joaca cu chestiile astea. Fierul se face.

candymann

Mesaj de candymann »

spatele la coupe fuge mai usor. va dau sa testati berlina mea la o intalnire si sa vedeti ca nu are aceleasi tendinte ca si un coupe.
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

candymann scrie:spatele la coupe fuge mai usor. va dau sa testati berlina mea la o intalnire si sa vedeti ca nu are aceleasi tendinte ca si un coupe.
de acord cu tine...nici eu nu am simtit f puternice plecari de spate...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Pote 40 nu aveam, dar nici 60 nu aveam din moment ce inainte de curba eu intram cu 60 in frina de motor. Nu stiu daca iti dai seama dar curba are mai mult de 90 grade iar partea de astflat e aproape cit o banda, restul e pietris. A fost suficient ca spatele sa apuce pe pietris si ala am fost.

Pixel
Numar Inmatriculare: B-60-WRU

Mesaj de Pixel »

Intr-un fel parca nu is deacord cu voi. Eu am mai condus si alte masini, si is convins ca majoritatea ati condus dar putine se ridica la nivelul la c4 din punct de vedere a stabilitatii.Eu nu am ESP dar nu am avut niciodata probleme. Am fost in situatii in care m-am dus ca si cu sania cu alte masini si ma gandeam "pffai, daca eram cu a mea nici nu ma gandeam ca ar putea derapa"

Probabil ca in situatia in care era vlad, foarte putine masini tineau drumul
Imagine Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu zic ca este aceasi problema ca in Bucuresti cand treci peste liniile de tramvai mai in viteza si putin in curba. e foarte posibil ca in curba aia sa o fi fost o denivelare ceva..si cand ai trecut peste ea sa fi produs derapajul.cert este ca se anunta un versus bengos cu stabilitatea lui C4.
Pixel
Numar Inmatriculare: B-60-WRU

Mesaj de Pixel »

e foarte posibil ca in curba aia sa o fi fost o denivelare ceva..si cand ai trecut peste ea sa fi produs derapajul.
Acuma mi-am adus aminte ca am patit si eu o data o chestie de asta, da atunci chiar nu stiu ce a fost in capul meu. Nu eram foarte atent la drum si curba nu mi se parea foarte stransa. Am intrat cu 80-100km/h intr-o curba cam de 60-70. Combinata cu liniile de tramvai, de abia am tinut-o sa nu plece pe cealalta parte.
Imagine Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

candymann scrie:spatele la coupe fuge mai usor. va dau sa testati berlina mea la o intalnire si sa vedeti ca nu are aceleasi tendinte ca si un coupe.
numai ca berlina ta are putin de ESP...putin asa....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
candymann

Mesaj de candymann »

eu am testat si un coupe pe aceashi portiune de drum. 1.6 hdi cu esp. esp-ul este alta treaba. atata tot se vede cand se activeaza esp-ul. un coupe "tzopaie" mai bine pe o curba cu denivelari fara sa se activeze sau sa se aprinda ledul esp-ului.
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”