Serviceul Pro Motor din Valcea

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, ITP, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Scrie răspuns
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Re: Revizii la Mugurel

Mesaj de spooky »

Shadow scrie:Pai d c nu le-ai specificat celor din service ca tocmai ti l-ai schimbat, ca sa numai arunci bani pe altul.
cand sa le specific, inainte sau dupa? inainte... nu m-am gandit ca...data trecuta m-au intrebat daca schimb filtrul motorina.
iar dupa... sincer ma simteam atat de rau incat abia asteptam sa ajung acasa, nu am mai avut chef de nimic
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
MARIUS

Re: ClubC4 si Pro Motor Valcea, ofera 10% discount la revizii

Mesaj de MARIUS »

10%...FIX PIX...la Pro m-au tinut in revizie 4 ore..si am platit 8 mil. mi-au facut un car de draci..Stateam si nu intelegeam ce se intampla...o ridicau pe elevator..mai plecau o juma de ora ..mai aduceau uleiul..mai plecau juma de ora...si tot asa...Dupa care mi-a picat fisa...stai frate ca astia lucreaza la ora manopera....
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Nasol ce ai patit..

PS: Se calculeaza la ore tehnologice manopera
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

esti intr-o mare eroare!
un schimb de ulei( de ex) nu poate depasi un termen dinainte stabilit.
mai exact, o revizie are manopera in timp deja stabilita.
imagineaza-ti ce s-ar intampla cu o masina care sta 3 luni in service pt un accident!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
MARIUS

Mesaj de MARIUS »

ma rog...dar tot mi se pare ciudat...nu am factura la mine...manopera a fost in jur de 200 RON.
si sa stea 4 ore la un schimb de ulei si niste filtre...+ 2 placute frana (la oferta..parca au costat vreo 70 ron)
MARIUS

Mesaj de MARIUS »

cand am dat telefon sa ma programez mi-au zis 500-550 RON...Ma rog..urmatoarea revizie o am la 60.000 km..da zic pas...chit ca mai am 1 an garantie
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Marius, dar i-ai intrebat de ce a tinut asa mult, etc? Ce raspuns ti-au dat?
Cind ai vazut ca timpul a sarit peste 2 ore ai inceput sa-i intrebi ce se intimpla? Ce au spus?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
MARIUS

Mesaj de MARIUS »

Nu i-am intrebat....M-a deranjat faptul ca macar puteau sa-mi zica."frate vino peste 4 ore" si ma duceam linistit la treaba mea...A trebuit sa o sun si pe nevasta sa-mi mai aduca bani ca nu aveam la mine decat 600 RON.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Norocul tau ca esti din Rm. Valcea ca altfel ramaneai dator la service :mrgreen:
Acum serios vorbind, daca ai vazut ca lucrurile nu merg chiar pe placul tau, de ce n-ai incercat sa vorbesti cu Mugurel? :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
MARIUS

Mesaj de MARIUS »

sint mai nou venit pe forum...am preluat leasing-ul la masina prin iunie 2008 (revizia am facut-o la 40 K), pe voi v-am gasit oarecum tarziu..asa ca habar nu am cine e Mugurel..(v-am tot auzit pe voi vorbind de el..dar sincer nu prea mi-am batut capul sa aflu cine e)...
CAnd am fost la revizie nici nu ma simteam prea bine (eram racit)..si nu prea aveam io chef de vorba sau de cearta..asa ca am stat linistit..m-am plictisit..apoi enervat...am platit si am plecat..
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Am inteles. Dar acum , ca tot ai ajuns aici cu noi, sunt convins ca lucrurile vor sta altfel :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc

Mesaj de mituc »

DanOX pasare scrie:Acum serios vorbind, daca ai vazut ca lucrurile nu merg chiar pe placul tau, de ce n-ai incercat sa vorbesti cu Mugurel? :roll:
...sau cu oricine era acolo si-ti putea furniza informatii? Eu de fiecare data intreb cit dureaza ca sa stiu ce am de facut. Si nu doar la service, ci oriunde (si la spalatorie, si la restaurant, etc).

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

mituc scrie:
DanOX pasare scrie:Acum serios vorbind, daca ai vazut ca lucrurile nu merg chiar pe placul tau, de ce n-ai incercat sa vorbesti cu Mugurel? :roll:
...sau cu oricine era acolo si-ti putea furniza informatii? Eu de fiecare data intreb cit dureaza ca sa stiu ce am de facut. Si nu doar la service, ci oriunde (si la spalatorie, si la restaurant, etc).
hehehehehe.. adica tu faci comanda la carciuma... si daca dureaza mai multisor... mai dai o tura prin oras pana-ti aduce haleala???? :shock: :shock:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Nu, dar pot scoate laptopul si sa ma apuc sa fac o chestie care stiu ca-mi ia aproximativ 50 de minute - sa zicem. La spalatorie daca dureaza mai mult de 40-45 de minute incep sa ma plimb: 1km in sus, 1km in jos, si pac s-au dus 40 de minute pentru cei 4km. Singurele cazuri in care esti cu adevarat constrins sa stai acolo e cind tre' sa stai la o coada ceva. Prefer sa intrb decit sa stau sa ma uit 4 ore cum nu se intimpla nimic, si am impresia ca nimeni nu lucreaza la masina mea (poate chiar nu lucreaza, poate a intervenit ceva, poate s-a lovil la degete omul care lucra si tre' sa astepte sa termine altul, etc) si sa ma consum nervos fara motiv.

MARIUS

Mesaj de MARIUS »

Suna oarecum a dojeneala ce spune mituc..lucrurile nu s-au intamplat chiar asa…eu am mentionat ce mi sa parut important (adica 4 ore revizia). Faptul daca am intrebat cat dureaza sau nu, ce am facut 4 ore (m-am plimbat..am atipit, sau am numarat oile de pe marginea drumului)…nu e relevant…
Daca s-a oprit curentul, apa, s-a terminat uleiul, sau a alunecat vreun mecanic pe vreo coaja de banana asta nu mai stiu (desi cand am plecat mecanicii pareau ok- e adevarat ca la degete nu i-am controlat).
Intre a te enerva si a te CONSUMA nervos e o diferenta mare.-“parerea mea”
Iar daca cineva spune ca face o treaba in 2 ore..si o termina in 4, consider ca e datoria lui sa se justifice, nu a mea sa cer explicatii (in conditiile in care eu sint cel care plateste acel serviciu)
Scrie răspuns

Înapoi la “Pro Motor Râmnicu Vâlcea”