Isi merita banii motorul de 2.0 HDI fata de cel 1.6 HDI?
-
CosminG
Isi merita banii motorul de 2.0 HDI fata de cel 1.6 HDI?
Ma intereseaza si pe mine parerea voastra. Isi merita banii motorul de 2.0 HDI fata de cel 1.6 HDI ? Adica daca ai bani merita sa ti-l iei pe cel de 2.0 tinand cont de consum, acceleratie, zgomot, fiabilitate. Sincer nu-l cunosc prea bine pe cel de 2.0 si vreau sa aud si eu pareri.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai tu ce vrei sa obtii daca te gindesti la un motor mai mare? Un raspuns mai bun la acceleratie, o masina mai agila, mai potenta.
Din ce am vazut un 2.0 HDI maninca in oras cam cu 1-1.5l la suta mai mult decit 1.6HDI. Eu unul mi l-as lua fara sa stau prea mult pe ginduri daca ar fi sa aleg dintre astea 2 (ca de ales voi alege un turbo benzinar de 2 litri
).
Din ce am vazut un 2.0 HDI maninca in oras cam cu 1-1.5l la suta mai mult decit 1.6HDI. Eu unul mi l-as lua fara sa stau prea mult pe ginduri daca ar fi sa aleg dintre astea 2 (ca de ales voi alege un turbo benzinar de 2 litri
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
2.0HDI
-putere ,viteza ....
-avantajul de ati pune pe masina mai multe optiuni (in cazul coupeului, la berlina poti si la motorul de 1.6 HDI sa-ti pui ff multe optiuni )
-costul inmatricularii de aproape 500 euro
1.6HDI
-mai ieftin
-consum ceva mai mic
-costul inmatricularii de numai 200 de euro
P>S preturile la service , din cate spun posesorii sunt cam aceleasi
Daca ai bani , si nu "mori" ptr 1-2 litri de motorina in plus , ia-ti 2.0HDI care fuge , ai de asemeni cutie in 6 trepte mult mai bine etajata decat cea de la 1.6HDI in 5 rapoarte .
-putere ,viteza ....
-avantajul de ati pune pe masina mai multe optiuni (in cazul coupeului, la berlina poti si la motorul de 1.6 HDI sa-ti pui ff multe optiuni )
-costul inmatricularii de aproape 500 euro
1.6HDI
-mai ieftin
-consum ceva mai mic
-costul inmatricularii de numai 200 de euro
P>S preturile la service , din cate spun posesorii sunt cam aceleasi
Daca ai bani , si nu "mori" ptr 1-2 litri de motorina in plus , ia-ti 2.0HDI care fuge , ai de asemeni cutie in 6 trepte mult mai bine etajata decat cea de la 1.6HDI in 5 rapoarte .
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
e adevarat, depinde ce vrei, si bine ca ai intrebat.
Eu unul as lua 2 fara sa ma gandesc. Oricum e motorina, oricum consumul e mai mic decat la benzinara, ia 2 fara sa clipesti pentru ca dupa aceea o sa regreti si o sa iti mai iei una cum ma bate gandul si pe mine (bine la mine tot benzinara dar cu nr dublu de cai putere din stock)
Daca te gandesti la consum tot de 2 merita sa iti iei pentru ca iti iei motorina si nu conteaza atata un litru in plus
Eu unul as lua 2 fara sa ma gandesc. Oricum e motorina, oricum consumul e mai mic decat la benzinara, ia 2 fara sa clipesti pentru ca dupa aceea o sa regreti si o sa iti mai iei una cum ma bate gandul si pe mine (bine la mine tot benzinara dar cu nr dublu de cai putere din stock)
Daca te gandesti la consum tot de 2 merita sa iti iei pentru ca iti iei motorina si nu conteaza atata un litru in plus
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- vladut_v
Motorul de 2.0, fara discutie. Ai cutie cu 6 rapoarte. Ai ESP standard (parca si pe 1.6 Hdi are, dar nu stiu sigur). Diferenta de consum nu e mare iar a 6 -a treapta de viteza compenseaza mult, afara din oras. Iar putere si cuplu vei avea cat cuprinde.
Eu am trecut de pe o masina de 1.8 16v, 130 CP veche, pe C4 1.6i de 110 CP si simt foarte tare lipsa unei puteri mai mari din cand in cand.
Puteam alege 1.6 Hdi, dar am ales benzina pentru: zgomot redus, sprint si consum nu foarte mare la stilul meu de condus ... si nu regret deloc. In schimb daca aveam posibilitatea sa aleg 2.0 Hdi (financiar vorbind), nu statem nici o secunda pe ganduri !
Eu am trecut de pe o masina de 1.8 16v, 130 CP veche, pe C4 1.6i de 110 CP si simt foarte tare lipsa unei puteri mai mari din cand in cand.
Puteam alege 1.6 Hdi, dar am ales benzina pentru: zgomot redus, sprint si consum nu foarte mare la stilul meu de condus ... si nu regret deloc. In schimb daca aveam posibilitatea sa aleg 2.0 Hdi (financiar vorbind), nu statem nici o secunda pe ganduri !
Ultima oară modificat Dum Apr 08, 2007 1:31 pm de către vladut_v, modificat 1 dată în total.
C4 1.6i 16V Berlina
- vladut_v
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
Atomiku
Eu zic k merita 2.0
Nu stiu cat consuma "pe bune" un 1.6, dar 2.0 consuma cam 7-8 prin oras (Bucuresti, prin orele cele mai naspa). Ca dotari....multe sunt standard. diferenta de bani.....depinde....Eu initial voiam 1.6 dar cu mai multe opt (gen sunroof, alte prostioare), dar am renuntat la ele pt 2.0. Nu regret! 
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
un 2.0 va fi mai fiabil in timp decat un 1.6
daca un motor are in schimb hibe constructive, nu se mai aplica regula de mai sus.
daca un motor are in schimb hibe constructive, nu se mai aplica regula de mai sus.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
2.0HDi fata de 1.6HDi se merita doar daca vrei/ai nevoie de acel plus de putere...
Daca am fi in Franta, eu unul as alege 1.6HDi VTS + Pavilion Vitrat + Alcantara Gri,
fata de 2.0HDi Pack Ambiance + Jante de 17" in conditiile in care pretul e aproximativ acelasi...
Asta mai ales in conditiile in care circul 90% in ciclu urban, iar in ciclu extra-urban,
conditiile sunt deplorabile... Pentru ce atata putere? Pentru A2? No thanks! JMHO
Daca am fi in Franta, eu unul as alege 1.6HDi VTS + Pavilion Vitrat + Alcantara Gri,
fata de 2.0HDi Pack Ambiance + Jante de 17" in conditiile in care pretul e aproximativ acelasi...
Asta mai ales in conditiile in care circul 90% in ciclu urban, iar in ciclu extra-urban,
conditiile sunt deplorabile... Pentru ce atata putere? Pentru A2? No thanks! JMHO
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Iar eu daca as fi tu m-as gindi ce chip tuning i-as putea impinge lui 2.0HDI simi-as face probleme dupa aia daca nu cumva un vts stock e posibil sa ramina in urma.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)