Protest contra pretului carburantilor

Discutii despre orice va taie capul
silman63

Re: Protest contra pretului carburantilor

Mesaj de silman63 »

pret nou; barilul de petrol 61$ ,
sa ne dea moca benzina, adica cado` :lol: :lol: :lol:
C4 berlina sx 1.6 110 cp (transformers) 2007 + stiker
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

bay sa nu fie gratis
dar macar sa reduca accizele si taxele din litru de carburant
litru de benzin iese pe poarta fabricii cu 0.6 euro
restu s accize si taxe
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

justme scrie:Imi cer scuze pentru initierea acestui topic. Rog un moderator sa il stearga.
Nu are sens sa-l stergem, cu ocazia asta mai lamurim niste lucruri, vedem inutilitatea lor si eventual utilitatea altora, etc.

Cu riscul de a ma repeta, pretul petrolului dintr-un litru de benzina de la pompa este sub 20%. Cred ca 20% e pentru motorina care se produce mai ieftin. Pina la 100% intra o tona de accize si alte cheltuieli (rafinare, repozitare, transport, etc). Ca sa va faceti o idee ginditi-va ca pentru a transporta o cisterna plina de motorina, camionul care transporta cisterna mai arde inca vreo 200 de litri de motorina (doar pentru asta, ca sa nu mai punem si transportul de la sonda la rafinarie, etc). Si iaca, pac inca niste procente.
Rahaturile astea cu protestele lui peste se initiaza pentru ca vine campania electorala si patriciu nu a sponsorizat pe cine ar fi vrut sa fie sponsorizat, motiv pentru care lovind in petrolisti se loveste si in el (ca el e de-al nostru si e primul aratat cu degetul ca-i la indemina). Nu am nici o simpatie pentru nici unul, le-as da la toti cite un ciocan peste degete pe zi pina la sfirsitul vietii, dar ca sa intelegeti ce si cum.
Nu initiaza nimeni nici un protest pentru hotiile de la autostrazi si drumuri pentru ca aia e inca o "afacere" banoasa si o sursa de bani de la populatie din care se mai poate fura mult si bine (+ca merg si service-urile, masinile se uzeaza mai repede si cei pretentiosi vor schimba masini mai repede si merg si vinzarile de masini, etc).
+ca zilele astea besinescu tre' sa se pronunte cu privire la promulgarea (sau nepromulgarea) ineptiei aleia de legi pentru majorarea salariilor profesorilor cu 50%, iar cu protestul asta cu benzinariile se abate atentia tuturor, si a celor nemultumiti de promulgarea ei cit si a celor nemultumiti de nepromulgare (ca sint procente reltiv egal impartite in ambele tabere, deci orcum ar fi iese bine).
Si mai sint multe alte manelisme si hotii care se petrec in tara asta, mult mai flagrante si mai pagubitoare si/sau nedrepte pentru populatie (vezi afacerile imobiliare facute pe hirtie, vezi mafia retrocedarilor, vezi firmele capusa de pe linga consilii locale/primarii/prefecturi/guvern/parlament), bani deturnati aiurea (taxa de prima inmatriculare devenita de mediu, contracte impartite nejustificat intre stat si diversi particulari precum cea a parcarilor din bucuresti si nu numai) si multe multe multe altele pentru care nu merita sa faci protest, ci revolutie si sa-i impusti "din greseala" pe toti dupa ce ochesti atent sa fii sigur ca nu gresesti.

Asa, iar manelistii si idiotii care initiaza acest protest cu pretul carburantilor sint alti hoti care-si trag spaga de la cine are nevoei de acest protest. Evident ca acest protest se bazeaza pe foamea maselor, pe lipsa de educatie sau a multor puncte din IQ sau pe simplul fapt ca toti s-au saturat de multe ce li se intimpla zi de zi si ar striga orice numai sa se descarce in vreun fel. Sau pe toate astea la un loc. Se mizeaza la greu si pe psihologia telenovelistica a populatiei atent creata in ultimii 12-15 ani, teren unde manelistii "jmecheri frate" pot sa se invirta ca-n brinza (le doresc sa se invirta ca-n slobozi si sa se si innece).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mituc nu te dor degetele? :D

acum serios...sa nu va suparati! cati dintre voi ati participat vreodata la un miting organizat la locul vostru de munca? sau mai bine zis ati organizat vreunul dintre voi un miting de protest?
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

mama mama ... are mituc o viteza la scris
da sa l vezi si pe sosea :)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ok, ca sa fiu mai explicit. Nu am nimic cu profesorii, mai mult, multi dintre ei inteleg cretinismul parlamentarilor si presedintelui, dar conclusia este clara: manelismul si prostia, conduc astazi romania. Spume presedintelui, spume parlamentului, spume tuturor hotilor tarii.
Adica eu muncesc de-mi sar capacele si cretinii astia voteaza legi cu care arunca tara in haos financiar, inflatie si alte timpenii, ca sa nu mai spun ca deja multi dintre noi sint afectati de ce se intimpla pe afara? Pai sa nu-i impusti pe toti cu gloante de slobozi congelati?

Sint pe sfert de rezervor. In urmatoarele 2 ore ma voi mai gindi daca am sa bag cite 15l in fiecare zi sau daca doar voi face plinul azi sau miine.
De asemenea imi cer scuze pentru limbajul vulgar, daca considerati necesar stergeti acest post si eventual angajati niste bulgari sa stearga de pe fata pamintului si pe hotii din guvern, parlament, primarii, si pe presedinte.

Protestul pentru nescaderea/cresterea/whatever a carburantilor este praf in ochi. In toata europa preturile au variat cam in aceleasi procente!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Azi am protestat din plin: facut plinul la C1. ;)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
adei

Mesaj de adei »

Mihay scrie:mituc nu te dor degetele? :D

acum serios...sa nu va suparati! cati dintre voi ati participat vreodata la un miting organizat la locul vostru de munca? sau mai bine zis ati organizat vreunul dintre voi un miting de protest?
La locul de munca n-avem nici macar sindicat. Pot sa protestez doar prin demisie, nu prin miting. :D

Am participat odata la un miting de protest in studentie. A fost prima si ultima data. Nu imi amintesc ce am cerut, dar stiu ca a trebuit sa recuperez laboratoarele/seminariile pierdute atunci.
Si ca sa nu fiu total off topic ( desi nu ar trebui sa fiu sanctionat - ca doar am raspuns unui moderator :) ) am alimentat ieri doar de 40 ron si nu de 50 cum era suma minima pana acum ( asta a fost o alimentare preventiva - de cand am impins de mai multe ori masina veche, care se oprea la 300 m de benzinarie, nu mai am incredere in estimarile de combustibil).
C4 1.6i SX sable de langrune
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bai lasati vrajeala...s-a ieftinit benzina? e adevarat? cica 3.46 Petrom 95??? am auzit la Tv ca eu umblu cu un diesel de cand cu seceta asta :mrgreen:
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Din eroare ieri am bagat EFIX 95 la Rompetrol. Nush de ce eram convins ca e 98. In fine, mi-am dat seama ca e 95 cand am vazut pretu: 3.45 sau 3.65 (sa ma uit pe bon), fata de aia de 98 care era peste 4.5. Deci e posibil
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

mihay eu vazut simbata 3.55 la Petrom Mintuleasa benzinu de 95
de alimentat am alimentat mai demult.
acu nu bag ca fac protest!
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

eu astept sa ajunga la 3 roni (sper sa visez frumos la noapte)...pana atunci protestez prin alimentare la greu in masina de la fabrica pe banii lor :twisted:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

Bogdan98 scrie:EFIX 95 de la Rompetrol = 3.79 (m-am uitat pe bon acum de dimineata)
rusine .. induci lumea in eroare .....

problema e : alimentam sau nu azi ca trece perioada de protest !??!! [-X
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Nu bre, nu induc pe nimeni in eroare. Am spus clar: am alimentat (plin) la C1 in prima zi de boicot. Na, io spargator de greva :) Oricum, luni dimineata cand am oprit la benzinarie pe Virtutii (dinspre Lujerului spre Crangasi sunt 3 benzinarii una dupa alta, lipite), toate 3 erau full.
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

pai la cat stai in pasaju de la lujerului...si pana la benzinarii, cand e trafic faci si o ora...believe me i kno...si eu alimentez acolo...e una din zonele de evitat la orele de varf...te "rupe" rau la buzunar, mai rentabil cu 41 :mrgreen:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”