Protest contra pretului carburantilor
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Re: Protest contra pretului carburantilor
simt ca ma repet, dar:
Informatia nu este 100% corecta, dar mecanismul este sigur asta.
Deoarece cererea de petrol este mare, petrolul se cumpara de obicei cu livrare la 6 luni sau 1 an. Adica, cumperi acum, ti se livreaza peste 6 luni (ceva gen Euribor, Bubor). Daca mai gasesti petrol cu livrare imediata (ma indoiesc) este mult mai scump.
Daca pretul barilului scade azi, in mod normal, ar trebui sa se resimta in data in care ajunge la pompa petrolul cumparat azi (daca nu mai creste o acciza, ceva intre timp).
Nici mie nu imi convine sa dau o caruta de bani pe benzina, dar nici nu imi place hei-rupismul asta in necunostinta de cauza, de care da dovada natia noastra.
Problema in Romania este ca noi suntem tara producatoare de petrol, dar avem preturi mai mari la pompa decat alta tara neproducatoare...
Informatia nu este 100% corecta, dar mecanismul este sigur asta.
Deoarece cererea de petrol este mare, petrolul se cumpara de obicei cu livrare la 6 luni sau 1 an. Adica, cumperi acum, ti se livreaza peste 6 luni (ceva gen Euribor, Bubor). Daca mai gasesti petrol cu livrare imediata (ma indoiesc) este mult mai scump.
Daca pretul barilului scade azi, in mod normal, ar trebui sa se resimta in data in care ajunge la pompa petrolul cumparat azi (daca nu mai creste o acciza, ceva intre timp).
Nici mie nu imi convine sa dau o caruta de bani pe benzina, dar nici nu imi place hei-rupismul asta in necunostinta de cauza, de care da dovada natia noastra.
Problema in Romania este ca noi suntem tara producatoare de petrol, dar avem preturi mai mari la pompa decat alta tara neproducatoare...
- OMEN
- Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL
Dar culmea ca fluctuatia prturilor se simte doar la scumpirea barilului nu si la ieftinire.Cand sare pretul in sus pe piata internationala prturile de la pompe se aliniaza in cel mult o saptamana,in sens invers ...se pare ca avem de asteptat.Tot ce spuneam aici nu inseamna ca sunt pentru acest protest cu toate ca ar fi bine venit si nu doar pe partea de combustibili.Incercarile de a protesta impotriva la ceva in tara asta raman toate sau mare parte zadarnice.
mergem inainte ,tot cu capul plecat fara frica de sabie si intoarcem si celalalt obraz ca deh,suntem obisnuiti.
mergem inainte ,tot cu capul plecat fara frica de sabie si intoarcem si celalalt obraz ca deh,suntem obisnuiti.
AUD UMBRE MENTOLATE
-
dimabogdan
Preturile nu au cum sa scada, pentru ca atata timp cat in jurul nostru pretul e cat e, daca producatorii ( si vanzatorii) de carburanti ar scadea pretul DOAR in Romania, ar prefera pana la urma sa o exporte, ca sa maximizeze profitul.Si atunci ce-ai facut?
Voi credeti ca treaba e dirijata din Romania?Cand o sa-i convingeti voi pe somnii aia mari care invart soarta combustibilului in lume, prin necumpararea de benzina 3 zile, o sa ma inchin cu 2 maini.
Succes oricum!
Voi credeti ca treaba e dirijata din Romania?Cand o sa-i convingeti voi pe somnii aia mari care invart soarta combustibilului in lume, prin necumpararea de benzina 3 zile, o sa ma inchin cu 2 maini.
Succes oricum!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
asta a plecat astazi pe messenger
teoretic am o juma de rezervor .. pot sta linistit pina pe 1.
Eu nu o sa alimentez.
teoretic am o juma de rezervor .. pot sta linistit pina pe 1.
Eu nu o sa alimentez.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Bine, nici eu nu voi alimenta, insa dupa cum vedeti preturile la carburanti din toata europa au ramas cam la fel.
Eu zic mai degraba sa protestam pentru ca se fura banii de autostrada, sa protestam pentru ca un kilometru de drum european costa semnificativ mai mult decit un kilometru de autostrada in alte tari conduse si locuite de oameni si ca nu sint facute corespunzator traficului (tonajului masinilor care trec pe acolo) motiv pentru care se valuresc, apar hirtoape din care poti sari in copaci si la 70Kmph, etc
PENTRU ASTA PROTESTATI MAI DEGRABA!!!
Chestia asta cu protestatul impotriva preturilor carburantilor e o fisiiala, eventual o ambitie a mai stiu eu carui manipulant de meserie din mai stiu eu ce sindicat de labari care vor sa faca si ei niste valuri sa arate ca-s puternici si sa fie luati in considerare de mai stiu eu care alianta/partid de hoti si manelisti.
Eu zic mai degraba sa protestam pentru ca se fura banii de autostrada, sa protestam pentru ca un kilometru de drum european costa semnificativ mai mult decit un kilometru de autostrada in alte tari conduse si locuite de oameni si ca nu sint facute corespunzator traficului (tonajului masinilor care trec pe acolo) motiv pentru care se valuresc, apar hirtoape din care poti sari in copaci si la 70Kmph, etc
PENTRU ASTA PROTESTATI MAI DEGRABA!!!
Chestia asta cu protestatul impotriva preturilor carburantilor e o fisiiala, eventual o ambitie a mai stiu eu carui manipulant de meserie din mai stiu eu ce sindicat de labari care vor sa faca si ei niste valuri sa arate ca-s puternici si sa fie luati in considerare de mai stiu eu care alianta/partid de hoti si manelisti.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Deci chiar e pe bune...am auzit acum cateva min pe antena 3 ca se pregateste un mare protest si de la mesajele astea de pe net dar si cu marii transportatori...deci e de bine....adica sunt de parere ca atunci cand intra pe fir si televiziunea, ceva ceva trebuie sa iasa (sunt si foarte credul din fire:D)...din cate am inteles pretul ar trebui sa fie cel de anu trecut adica 3,2 ron/l de benzina....
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- silman63
citi-ti aici ce au zis antenistii
http://www.antena3.ro/stiri/rutier/roma ... 55977.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.antena3.ro/stiri/rutier/roma ... 55977.html" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 berlina sx 1.6 110 cp (transformers) 2007 + stiker
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
-
nero
- Robotizat
O sa-i impresionati pana la lacrimi 
Ce sa spun, nu mai luati combustibil 3 zile, dar va inghesuiti inainte si dupa sa faceti plinul pentru ca de consumat tot consumati. Am mai zis, daca vreti sa faceti ceva, nu mai mergeti cu masina asa mult.
Si mituc are dreptate, ala e un subiect mult mai demn de un protest.
Ce sa spun, nu mai luati combustibil 3 zile, dar va inghesuiti inainte si dupa sa faceti plinul pentru ca de consumat tot consumati. Am mai zis, daca vreti sa faceti ceva, nu mai mergeti cu masina asa mult.
Si mituc are dreptate, ala e un subiect mult mai demn de un protest.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sinteti naivi, puneti botul (desi existenta botului presupune existenta capului) la tot felul de timpenii menite sa va distraga atentia de la lucruri cu adevarat importante. Dar hai sa protestam impotriva hotiei de la banci, hai sa protestam pentru modul cum sint asfaltate strazile (daca am avea strazi ca lumea consumul de carburant ar scadea suficient incit sa compenseze din belsug preturile carburantilor), hai sa protestam pentru cum sint facute ronduri aiurea pentru intrarile in hypermarketurile manelistilor, ronduri care afecteaza grav traficul -> mers bara la bara -> consum imens, etc.
Sint de acord, insa dintr-un simplu calcul, consderind ca pretul benzinei este in proportie de 20% influentat de pretul barilului, rezulta ca diferenta de pret ar trebui sa fie de vreo 40 de bani, nu doar de 10 - mare jmecherie!! Pentru ce protestati? Nu mai puneti omv100 si mol evo ci petrom99 - adio diferenta.
Sint de acord, insa dintr-un simplu calcul, consderind ca pretul benzinei este in proportie de 20% influentat de pretul barilului, rezulta ca diferenta de pret ar trebui sa fie de vreo 40 de bani, nu doar de 10 - mare jmecherie!! Pentru ce protestati? Nu mai puneti omv100 si mol evo ci petrom99 - adio diferenta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Mr_kokaa
- Maniac
ok mituc
cum ?
ai vreo idee de protest ?
si hai sa vedem cine se alatura ?
fac pariu ca pe 27 28 29 tot or sa intre lumea in benzinarii .. si asa e si cu un altfel de protest
e f greu sa convingi lumea sa faca un lucru ... greu de mobilizat.
cum ?
ai vreo idee de protest ?
si hai sa vedem cine se alatura ?
fac pariu ca pe 27 28 29 tot or sa intre lumea in benzinarii .. si asa e si cu un altfel de protest
e f greu sa convingi lumea sa faca un lucru ... greu de mobilizat.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- justme
- addicted
- Numar Inmatriculare: B-82-HRE
Imi cer scuze pentru initierea acestui topic. Rog un moderator sa il stearga.
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...
!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu se sterge nimic...nu vad de ec s-ar sterge!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Oricum s-a anuntat ieftinirea carburantilor
Asa ca protestul nu mai are rost, au citit aici si s-au speriat 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- silman63
sa-i speriem
cat mai deeeees
C4 berlina sx 1.6 110 cp (transformers) 2007 + stiker
- Mr_kokaa
- Maniac
daaa
am reusit ieftinirea la Petrom cu cca 9 bani
cat mai e pina la gratis ?
am reusit ieftinirea la Petrom cu cca 9 bani
cat mai e pina la gratis ?