Arcurile au fost luate de la RAcing Nick am dat 8 mil pe ele si o coboara cu 2,5 spate si 3 fata.
Inferno red - Dark Black C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Si cum se simte la gropi fata de cum era inainte? La fel, mai nasol, mai bine?Shadow scrie:Arcurile au fost luate de la RAcing Nick am dat 8 mil pe ele si o coboara cu 2,5 spate si 3 fata.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- eduardo_didi
- Edi Talent
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Masina este la propriu SUDATA de drum, am facut nishte testeDMX scrie:-si mai bine masina pe sosea decat cele stock ??
Oricum, deocamdata cauciucurile nu ma prea ajuta, dupa ce o sa pun GoodYear F1 de 215 o sa se schimbe total situatia
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- ace117
- WRC
cred ca ma bag si eu...la arcuri 
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu am suspensiile stock care au deja 25200km. M-ar interesa un kit complet de arcuri + amortizoare care sa se comporte mai bine decit astea pe care le am, si anume:
1. sa nu mai troncane ca draq'
2. sa tina naibii rotile pe sol, mai ales pe cele de pe spate, ca masina are un comportament usor supravirator daca iau un hop intr-o curba (botul ii revine imediat pe pamint, spatele mai pluteste oleaca si intoarce masina).
Nu mai intereseaza neaparat sa lase masina cu 10 metri mai jos, asta probabil voi avea deja stock la urmatoarea. Ma intereseaza strict partea functionala. Imi puteti face ceva recomandari?
1. sa nu mai troncane ca draq'
2. sa tina naibii rotile pe sol, mai ales pe cele de pe spate, ca masina are un comportament usor supravirator daca iau un hop intr-o curba (botul ii revine imediat pe pamint, spatele mai pluteste oleaca si intoarce masina).
Nu mai intereseaza neaparat sa lase masina cu 10 metri mai jos, asta probabil voi avea deja stock la urmatoarea. Ma intereseaza strict partea functionala. Imi puteti face ceva recomandari?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- white wizard
- The Annoying Thing
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
pesteimputit
- custom sound systems
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cere roti... 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews