Protest contra pretului carburantilor

Discutii despre orice va taie capul
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Protest contra pretului carburantilor

Mesaj de justme »

In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei. E bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam. S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI,PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI!
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
baty_san

Re: Protest contra pretului carburantilor

Mesaj de baty_san »

au voie sa cumpere doar acei care vor sa dea foc parlamentarilor nostri dragi.... :twisted: :twisted: :twisted:
Don't steal...goverment hates competition!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

imi place formularea: "s-a decis"
asa cum s-a decis si organizarea cu depusul apei potabile la Casa Poporului si nu a ridicat nimeni apa.
nu stiu de ce dar simt ca este doar un alt spam pe mail...
am primit si eu acelasi lucru...de mult nu mai dai banmi la nu stiu ce copil bolnav de nu stiu ce boala rara....
poate sunt rau.....poate....dar, nu mai cred nimic.

sa nu ma intelegi gresit...este de apreciat inititiva ta ...nu ma refer la tine....sunt de acord cu ideea textului, numai ca asta nu e o rezolvare a problemei....a doua zi, daca Petrom creste preturile, toata lumea va alimenta cu preturi marite.....sau chiar daca nu, a doua zi, Aceiasi companie va avea aceleasi profituri.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

JustYou, tu de unde ai cazut si cit de curind? Pretul carburantilor este intr-un procent relativ mic influentat de pretul barilului (poate maxim 20% din el). Restul sint accise, costuri de prelucrare, de transport, etc. Da un telefon in china si vezi cit e litrul de benzina acolo, compara cu ce e la noi si mai vezi ce si cum (P.S.: aproximativ acum 4 saptamini mol evo benzina a scazut de la 4.6RON/l la 4.5, mare fis).

++nu inteleg chestia cu guvernul care-si bate joc de cineva. Guvernul romaniei pina acum nu si-a batut niciodata joc de nimeni, actiunile lor fiind cit se poate de precise si bine gindite pentru a servi singurul lor scop de a putea fura cit mai mult de a inlesni furtisagul de la popor pentru cit mai multi din grupurile lor, eventual dind si legi in acest sens. Din punctul meu de vedere poporul muncitor cam... pupa cucul, ca sa nu zic altfel, insa prin taxe, impozite, cheltuielile de zi cu zi, drumurile proaste, etc nu pot sa spun decit ca la guvern ajunge crema si spuma generata de actiunea mai sus amintita, impreuna cu banii nostri (if you wanna be rich you have to be a bitch).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

justme scrie:S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI,PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI.
Masina ta merge cu vint?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
justme
addicted

Mesaj de justme »

Ai dreptate Relule... am primit textul pe mail. Dar mi s-a parut laudabil faptul ca cineva incearca sa protesteze si de asemenea, ca incearca sa organizeze cumva o forma de protest.

justme
addicted

Mesaj de justme »

Mituc, daca nu iti place id-ul meu imi poti spune pe nume: ma cheama Ovidiu Serban. Si nu, desigur ca masina mea nu merge cu vant, sau cu apa, sau cu celule solare, sau in orice alt mod la care te poti gandi, in afara de benzina. Dar nici nu alimentez zilnic..., asa ca sa nu alimentez 3 zile nu mi se pare greu. Anyway, daca nu te intereseaza, nu citi si gata. Nu trebuie sa fii ironic.

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cati n-au mai incercat asta...si mai multi s-au dus la benzinarii!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
justme
addicted

Mesaj de justme »

Bogdan, dupa reactia multora, cred ca ai dreptate si protestul acesta va esua. Poate ca sunt eu un idealist picat din luna...

silman63

Mesaj de silman63 »

corect cu PROTESTUL, sa ne facem auziti in romanica: ar trebui sa protesta fata de dobanzile uriase practicate de bancheri, de preturile colosale la alimente si nonalimente, la taxele exagerate care ne matura buzunarele si lista ar putea continua(nu facem politica pe acest forum).
C4 berlina sx 1.6 110 cp (transformers) 2007 + stiker
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu sincer cred ca este doar alta modalitate de a-si mari astia bazele de date cu adrese de emailuri. mi se pare ca atunci cand dai la altii ei afla cumva mailurile astora de le trimiti tu. phishing se cheama ...nu ma pricep dar mai am unii colegi care lucreaza pe asa ceva
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

exact ce spuneam si eu
oricum pishingul este altceva..
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Mie pretul combustibilului nu mi se pare mare. Si asta nu din cauza ca as fi eu vreun soi de bastan, ci pentru ca e plin de masini pe strada. Romanu' se tot plange ca e scump, dar nu se gandeste sa-si lase masina acasa cand poate sa mearga cu autobuzul 2 statii, nici macar nu se gandeste sa-si cumpere masina care consuma mai putin. Vreti sa boicotati? Nu mai folositi masinile decat cand aveti neaparat nevoie. Eu asa fac.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
silman63

Mesaj de silman63 »

masina nu este un lux, este o necesitate in ziua de azi.
atunci sa nu ne mai dam cu ele deloc?? sac!!
C4 berlina sx 1.6 110 cp (transformers) 2007 + stiker
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Te inseli, pentru 90% din oameni masina e un lux. Masina se foloseste ca sa nu mearga prin caldura vara si prin frig iarna si ca sa asculte stirile la semafor. Pe langa asta, cel putin in Bucuresti, in cele mai multe cazuri ajungi mai repede la destinatie cu transportul in comun (sau, in cazul meu, pe jos) decat cu masina.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”