Mexico - Cancun

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Mexico - Cancun

Mesaj de Bogdan »

pai intra la british airways pe pagina
Eu folosesc un site finlandez care are oferte de la toate companiile, dupa care ma duc la fiecare pe site si aprofundez!

http://Www.kilroy.fi" onclick="window.open(this.href);return false; e siteul, te descurci tu sa selectezi lunile (care sunt in finlandeza) :P

Imagine
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

wow, cu va laudati voi pe aici... Eu am fost in Corfu acum o saptamana :P, in rest nu am vazut altceva decat Europa
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Eu mi-am propus(sper sa si reusesc) sa vad cat pot in afara de Europa pe care vreau sa o las pt mai incolo. In europa poti merge si intr-un week-end scurt asa, ca doar exista zboruri ieftine cam peste tot acum!
O excursie peste ocean insa nu o poti face oricand si oricum, trebuie bani si cel mai important timp!
Imagine
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

commandorsteel scrie:
Bogdan scrie: Insa pt la anul in iunie am gasit zbor Londra-New York cu vreo 390 EUR la British si vreo 410 la Virgin!
unde ai gasit mah preturile astea? :shock:
vreau si eu ptr new-york...la anu prin iunie-iulie :|
off - daca vrei NYC , sa mergi pana ina 15 iunie ca apoi cresc tarifele la bilete de avion , ce a gasit bogdan sunt tarife valabile pana in 15 iunie. Eu voi merge in iulie la NYC , imediat dupa nunta 5 sau 6 iulie si stau vreo saptamana.
on: referitor la Mexic, nu sunt de acord cu ce spune Aiurica , in special despre Cancun si in general despre Caraibe (nu este la fel peste tot, poate ca principiul cu o strada principala se aplica cat de cat , dar nici ala in proportie mare).
Eu am fost in februarie anul asta 4 zile in Mexico City si 9 zile in Cancun si mi-a placut foarte mult , statiunea foarte frumoasa ,plaja nu prea lata dar cu un nisip foarte fin si auriu.
Daca vrei ceva mai exotic te poti duce in Playa del Carmen (plaja mai lata cu palmieri) dar nu este asa animata ca si Cancun.
Ca vizite in recomand Parcul Natural Xel Ha (acolo ai optionala de "inotat" cu delfinii costa cam vreo 150usd pentru 1 ora - intra pe site si vezi despre ce e vorba acolo si poti sa iti faci rezervare pe site-ul lor la preturi mult mai bune http://www.xelha.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, si apoi vezi la pozele facute de ei in parc in special la delfini, sunt foarte scumpe!!!!!)
Merge si parcul artificial Xcaret. Este interesanta si excursia : Cina pe vas de pirati. De asemenea merita si un fel de water safari - parca asa se numea - daca vrei ma uit exact cum se numeste. Tulum nu merita sa mergi sa vezi pietroaie , in schimb iti recomand sa mergi sa vizitezi Chichen Itza!!!!
Sa nu ratezi discoteca COCO BONGO - are un show live de 3 ore de exceptie!!! Intare 45usd si ai bautura nelimitat toata noaptea (mai dai si tu cate o spaga la ospatar sa nu uite sa vina sa iti aduca bautura, ca altfel stai pe uscat... :D) si daca vrei rezervare la masa trebuie facuta cu cateva zile inainte, ca altfel nu ai sansa la vreo masa, poate doar cu o spaga :D.
Ca hotel iti recomand Riu Cancun , Riu Palace de Las Americas -sunt pozitionate bine fata de centrul cancunului, servicii de exeptie, plaja si piscine super!!! Un alt hotel bun este Dreams Cancun (si acolo poti "inota" cu delfinii). Mai merge si Oasis - dar este mai departe de centrul statiunii cancun.
Este si Orasul Cancun dar un pic mai departe, e o piata de suveniruri pe acolo, dar mie nu mi-a placut. De asemenea , Mexicul este prima tara in productia argintului , dar acolo e mai scump ca la noi :)), de cumparaturi nu prea ai mare lucru , slab rau. Trebuie sa te tocmesti pentru orice , chiar si pentru excursii optionale, sa ceri reduceri.
Un defect al lor este ca sunt foarte spagari - asteapta tipsuri intr-o veselie :))
Si ca o concluzie , eu as mai merge oricand , doar zborul e obositor si diferenta de fus dar se rezolva cu o lada de Corona - foarte ieftina , doar e la mama ei :D!!
Nu rata daca ai ocazia =D>
Daca mai ai intrebari , oricand cu mare placere!
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Mersi mult Ovidiu!
Eu o sa stau la Barcelo Costa Cancun 4* si AI 24h, si printre obiective se gasesc cele enumerate de tine, adica XEL Ha si Xcaret(la pachet vreo 150 USD intrarile), asta ar insemna 2 zile.(stau inca in dubiu insa cu Xcaret.)
Tulum l-am exclus dupa ce am mai citit una alta, insa vreau sa merg la Chicken Itza neaparat
La Coco Bongo, voi merge cu siguranta, mi-am propus ca acolo sa fie locul unde o sa ma fac praf, si sper ca de vallentines day:D. Cum se fac rezervari de masa acolo? Stii cumva?

Cum sunt sporturile nautice pe acolo ca pret? Zi-mi si mie un restaurant pur mexican pe acolo bun, (ieftin, scump nu conteaza ca doar merg pana in Mexic).
Ai inchiriat masina sau ai mers cu excursiile de la hotel? Eu o sa merg pe cont propriu pt ca ies mai bine la bani, decat prin hotel, cel putin asta mi-a recomandat toata lumea. Dar avand in vedere ca stiu deja preturile pe cont propriu o sa fac o comparatie cu ce e la hotel si o sa iau decizia cea buna zic eu.

Zborul e 10.5 ore la noi, din Londra, zbor direct. Cu diferenta de fus orar, sper sa ne obisnuim repede..

Daca mai imi vin in cap intrebari o sa te mai deranhjez cu una alta!!
Imagine
Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

ImagineImagine * ImagineImagine * ImagineImagine * ImagineImagine * ImagineImagine
ImagineImagine * ImagineImagine * ImagineImagine * ImagineImagine
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Ultima poza de unde e?
Imagine
Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

Pentru rezervarile de masa trebuie sa vorbesti tot la ei , unde vand bilete , la noi s-au ocupat niste prieteni cu vreo 2 zile inainte de a merge. Sporturile nautice sunt mai ieftine ca la noi sau ca la bulgari (exact un tarif nu mai tin minte).Dar daca gasesc prin poze iti spun (tin minte ca am fotografiat sau am filmat o placa cu tarifele.
Nu am inchiriat masina, dar poti inchiria pentru ca sunt ieftine si sa iti iei doar intrarile la obiective (xel ha si xcaret) - iesi mai bine la pret si sa dai o fuga si in playa del carmen. Pentru Chicken Itza e bine sa mergeti cu ghid si cu autocar - noi am mers cu best day - http://www.bestday.com" onclick="window.open(this.href);return false; - au servicii bune si tarife bune.La restaurant mexican nu am fost , nu prea sunt pe gustul meu :D, si la noi la hotel era in fiecare seara cate o alta tema - seara mexicana , italieneasca , spaniola plus restaurantul japonez si brazilian si nu am avut cand sa mergem si la alt restaurant, in schimb terase prin centru la greu :D. Noi am stat la Riu Cancun.Am zburat 13 ore din Paris , pentru ca a fost nevoie sa ocoleasca foarte mult din cauza turbulentelor. Am fost rupti , noroc ca am avut zilele de acolodare in Mexico City.
P.S. Ultima poza este de la un fel de grota naturala sapata de apa , intr-un alt parculet natural, unde ne-am oprit in drum spre Chichen Itza!
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Mersi de info...

Cat te=a costat excursia? Da-mi pe PM daca nu vrei aici :P
Imagine
Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

Avand in vedere discounturile pe care le am - in special la biletul de avion si la cazare la TUI, Bucuresti - Cancun - Bucuresti (Air France) + cazare Mexico City 4* cu mic dejun (3 nopti) + zbor Mex - Cun (http://www.interjet.com.mx" onclick="window.open(this.href);return false; o companie loe cost foarte buna cu avioane de ultima generatie) + cazare Cancun hotel 5* cu all inclusiv (8 nopti) + transferuri aeroport-hotel-aeroport (si in Mex si in Cun) + optionalele (tur oras Mexico City , Chichen Itza , Xel -Ha fara delfini, aia am platit separat) si fara ce am cheltuit acolo = in jur de 1900 euro / 2 persoane :oops:
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Bun pretul..si pe mine cam la fel ~1800 dar din Londra 2 persoane si fara excursii acolo!
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”