commandorsteel scrie:Bogdan scrie: Insa pt la anul in iunie am gasit zbor Londra-New York cu vreo 390 EUR la British si vreo 410 la Virgin!
unde ai gasit mah preturile astea?
vreau si eu ptr new-york...la anu prin iunie-iulie

off - daca vrei NYC , sa mergi pana ina 15 iunie ca apoi cresc tarifele la bilete de avion , ce a gasit bogdan sunt tarife valabile pana in 15 iunie. Eu voi merge in iulie la NYC , imediat dupa nunta 5 sau 6 iulie si stau vreo saptamana.
on: referitor la Mexic, nu sunt de acord cu ce spune Aiurica , in special despre Cancun si in general despre Caraibe (nu este la fel peste tot, poate ca principiul cu o strada principala se aplica cat de cat , dar nici ala in proportie mare).
Eu am fost in februarie anul asta 4 zile in Mexico City si 9 zile in Cancun si mi-a placut foarte mult , statiunea foarte frumoasa ,plaja nu prea lata dar cu un nisip foarte fin si auriu.
Daca vrei ceva mai exotic te poti duce in Playa del Carmen (plaja mai lata cu palmieri) dar nu este asa animata ca si Cancun.
Ca vizite in recomand Parcul Natural Xel Ha (acolo ai optionala de "inotat" cu delfinii costa cam vreo 150usd pentru 1 ora - intra pe site si vezi despre ce e vorba acolo si poti sa iti faci rezervare pe site-ul lor la preturi mult mai bune
http://www.xelha.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, si apoi vezi la pozele facute de ei in parc in special la delfini, sunt foarte scumpe!!!!!)
Merge si parcul artificial Xcaret. Este interesanta si excursia : Cina pe vas de pirati. De asemenea merita si un fel de water safari - parca asa se numea - daca vrei ma uit exact cum se numeste. Tulum nu merita sa mergi sa vezi pietroaie , in schimb iti recomand sa mergi sa vizitezi Chichen Itza!!!!
Sa nu ratezi discoteca COCO BONGO - are un show live de 3 ore de exceptie!!! Intare 45usd si ai bautura nelimitat toata noaptea (mai dai si tu cate o spaga la ospatar sa nu uite sa vina sa iti aduca bautura, ca altfel stai pe uscat...

) si daca vrei rezervare la masa trebuie facuta cu cateva zile inainte, ca altfel nu ai sansa la vreo masa, poate doar cu o spaga

.
Ca hotel iti recomand Riu Cancun , Riu Palace de Las Americas -sunt pozitionate bine fata de centrul cancunului, servicii de exeptie, plaja si piscine super!!! Un alt hotel bun este Dreams Cancun (si acolo poti "inota" cu delfinii). Mai merge si Oasis - dar este mai departe de centrul statiunii cancun.
Este si Orasul Cancun dar un pic mai departe, e o piata de suveniruri pe acolo, dar mie nu mi-a placut. De asemenea , Mexicul este prima tara in productia argintului , dar acolo e mai scump ca la noi

), de cumparaturi nu prea ai mare lucru , slab rau. Trebuie sa te tocmesti pentru orice , chiar si pentru excursii optionale, sa ceri reduceri.
Un defect al lor este ca sunt foarte spagari - asteapta tipsuri intr-o veselie

)
Si ca o concluzie , eu as mai merge oricand , doar zborul e obositor si diferenta de fus dar se rezolva cu o lada de Corona - foarte ieftina , doar e la mama ei

!!
Nu rata daca ai ocazia
Daca mai ai intrebari , oricand cu mare placere!