Triunghiuri reflectorizante
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Triunghiuri reflectorizante
Pina la urma cite triunghiuri reflectorizante tre' sa ai in masina? In noul cod rutier se specifica "triunghiuri", adica ori 2 ori 69, ca nu spune nicaieri exact cite.
Pe de alta parte o trusa dintr-asta omologata ar trebui sa aiba tot, daca are doar un triunghi si e omologata ce ar trebui sa fac, sa-l pocnesc pe politai cu cricul sau cu stingatorul?
Probabil daca mai aude (primeste pont adica) vreun manelist hot prost ca in codul rutier urmeaza sa se introduca o prevedere pentru 250 de truse medicale si apuca el sa capuseze statul si sa produca jdemiliarde de truse, se da o lege ca sa aiba manelistul ce si cum vinde.
Iar ei cind spun "triunghiuri reflectorizante", o poti lua la modul: sint ursi in padure?
- nu, nu e nici un urs;
- da, am vazut cel putin un urs.
Adica nu e un raspuns de genul "nu, nu sint ursi in padure pentru ca am vazut doar unul".
Pe de alta parte o trusa dintr-asta omologata ar trebui sa aiba tot, daca are doar un triunghi si e omologata ce ar trebui sa fac, sa-l pocnesc pe politai cu cricul sau cu stingatorul?
Probabil daca mai aude (primeste pont adica) vreun manelist hot prost ca in codul rutier urmeaza sa se introduca o prevedere pentru 250 de truse medicale si apuca el sa capuseze statul si sa produca jdemiliarde de truse, se da o lege ca sa aiba manelistul ce si cum vinde.
Iar ei cind spun "triunghiuri reflectorizante", o poti lua la modul: sint ursi in padure?
- nu, nu e nici un urs;
- da, am vazut cel putin un urs.
Adica nu e un raspuns de genul "nu, nu sint ursi in padure pentru ca am vazut doar unul".
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
candymann
Re: Triunghiuri reflectorizante
pai idiotul ala cu cashketa se poate lega de tine k nu ai triunghiuri, daca vrea. stiu si eu faza. cik unul sa il pui in spate si unul in fatza. oare ce te faci cand iti crapa masina in mijlocul intersectiei? hai sa nu mai dam idei k azi maine trebuie sa avem portbagajul plin de triunghiuri pentru k nush de dobitoc va citi p-aci si i se va nazari sa puna nishte numere mai mari de 2 in codul rutier la numarul de triunghiuri reflectorizante.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu de cand conduc , de vreo 8 ani asa, nu m-a intrebat nimeni niciodata de trusa/triunghi si nici de rovinieta!!
Am pachetul legislativ de cand am cumparat masina, si habar nu am cate triunghiuri sunt acolo, nici nu-mi bat capul de altfel..
Stiam ca 2 trebuie unul il fata si unul in spate, sau 2 in spate la distante diferite fata de masina!
Am pachetul legislativ de cand am cumparat masina, si habar nu am cate triunghiuri sunt acolo, nici nu-mi bat capul de altfel..
Stiam ca 2 trebuie unul il fata si unul in spate, sau 2 in spate la distante diferite fata de masina!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
Ala cu cascheta de obicei e un baietan inocent care e trimis pe strazi de seful lui sa incaseze injuraturi de la soferii scosi din minti de ineptiile pe care le scot ei. Si problema nu e numai cind iti crapa masina in mijlocul intersectiei, dar si pe un drum european ii poti induce pe cei de pe sens opus in eroare, or sa creada ca esti oprit pe sensul lor si or sa vrea sa te ocoleasca prin stinga.candymann scrie:pai idiotul ala cu cashketa se poate lega de tine k nu ai triunghiuri, daca vrea. stiu si eu faza. cik unul sa il pui in spate si unul in fatza. oare ce te faci cand iti crapa masina in mijlocul intersectiei?
-
candymann
cand ma gandesc la "ala cu cashketa" nu imi imaginez un baietzan, ci ma gandesc la unul care are ceva ani in meserie si el e "tare".
-
mituc
Vulpoii aia de obicei stau cu radarele, aia au alta treaba. Insa la dirijat, dat amenzi pentru parcat aiurea, ridicari de masini, oprit aleator prin trafic soferi pentru verificat sa vada daca au suficienta benzina in rezervor, presiune corespunzatoare in pneul rotii de rezerva si iluminarea in portbagaj functionala trimit baieti dintr-astia sa-i ia lumea la impins vagoane, in timp ce ai'lalti se distreaza cu chestii "serioase", sa nu pice ei de papagali in cazul in care fac exces de zel.
P.S.: a propos de exces de zel, prima mea aemnda de circulatie am luat-o in clasa a 11-a cam pe vremea asta (sau poate era in noiembrie?), in 1994, pentru depasirea vitezei legale (era limita la 30) si nesemnalizare stinga, eu fiind cu o bicicleta din calsa pegas-urilor doar ca era ruseasca. Am semnat procesul verbal la sectie, politistul confiscindu-mi temporar bicicleta
Si da, aveam peste 30, probabil in jur de 40 (pedalam aproape maxim) 
P.S.: a propos de exces de zel, prima mea aemnda de circulatie am luat-o in clasa a 11-a cam pe vremea asta (sau poate era in noiembrie?), in 1994, pentru depasirea vitezei legale (era limita la 30) si nesemnalizare stinga, eu fiind cu o bicicleta din calsa pegas-urilor doar ca era ruseasca. Am semnat procesul verbal la sectie, politistul confiscindu-mi temporar bicicleta
-
candymann
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Da... dar mituc e unic bre...
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
mituc
Prin iasi depasesc frecvent cu peste 10Kmph limita legala
Dar atunci eram si cu un pegas cu care ca sa ajungi la 40Kmph trebuia sa pedalezi cu vreo 140 de batai pe minut (ati mers cu pegas cind erati mici si stiti, doar ca al meu avea un raport mai bun). Dar na... el "m-a prins"
...celebrul sergent major Pristavu din Tg. Neamt. (5000lei amenda atunci, in conditiile in care eu dadeam 4000lei pe caramele intr-o luna - m-a spart efectiv!).
P.S.: cind mai gasesc o trusa dintr-aia in carrefour care e cu scai si in husa de material textil o sa-mi mai iau una, doar pentru triunghi. Cind te vad astia de prin iasi cu ditamai rotile la masina, dupa ora 22 sint in stare sa-ti dea amenda si pentru ca nu porti sapca, te cauta de toate trasnaile
Dar amenda la EON si la primarie ca nu sint aprinse becurile pe strada nu dau! 
P.S.: cind mai gasesc o trusa dintr-aia in carrefour care e cu scai si in husa de material textil o sa-mi mai iau una, doar pentru triunghi. Cind te vad astia de prin iasi cu ditamai rotile la masina, dupa ora 22 sint in stare sa-ti dea amenda si pentru ca nu porti sapca, te cauta de toate trasnaile