Oferim discount membrilor forumului care vor sa comande. Acesta este de 5%.
Pentru informatii referitoare la material si conditii de executie si livrare vizitati http://www.husa-auto.ro" onclick="window.open(this.href);return false;.

si nu e singurulaiurica scrie:pai spune-ne si noua niste preturi...pt c4 coupe.
eu sunt extrem de interesat.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;Preturile variaza foarte mult in functie de material. Pentru o varianta complet textil pretul este de 181 EUR+TVA, in timp ce pentru variantele care includ piele Alcantara preturile difera in functie de materialul cu care este combinat.aiurica scrie:eu cred ca am mai vbt cu ei....preturile erau intre 200-700...textil vs piele.
oricum sa vedem daca ne comunica si noua cineva preturi.

Pentru C4 coupe nu are fabrica tipar si deci nu se face deloc. Daca intre timp fabrica face rost de tipare pentru scaune la C4 coupe o sa vaanunt din timp. Pentru berlina se face. Variantele cu piele Alcantara sunt posibile pentru orice tip de masina.Bogdan scrie:Deci pentru C4 nu ai absolut nimic? Nici Berlina nici Coupe?
Sau nu ai varianta cu piele alcantara?

Daca doresti numai pentru bancheta din spate, se poate face comanda. In legatura cu rabatarea scaunelor, iti mentionez ca toate elementele care se monteaza sunt in concordanta cu elementele care deja le ai in masina. Spre exemplu, daca ai bancheta fractionabila 2+1 tapiteria care va veni montata ca si husa va fi pentru bancheta fractionabila 2+1. In ceea ce priveste materialul te sfatuiesc sa alegi un RS design in combinatie cu Leather Look. RS design se curata mult mai usor decat materialul textil, iar Leather Look e imitatie de piele si ajunge sa il cureti doar cu o carpa umeda. Singurul dezavantaj al Leather Look este ca se zgarie, iar daca vrei un material care nu se zgarie alegi material textil. Pentru bancheta spate pretul este de 299 EUR+TVA, dar daca alegi sa dotezi si scaunele fata pretul este de 361 EUR+TVA.candymann scrie:@xxlcenter pe mine ma intereseaza pentru bancheta si spatarul din spate o husa sau ceva dintr-un material impermeabil si usor de shters cu un burete sau cu o carpa umeda pentru ca am doi coockeri si m-am cam saturat sa tot pun paturi pe bancheta si pe spatar. + ca eu am tapiserie velour. m-ash bucura daca ar putea fi si din mai multe bucatzi pentru a putea rabata bancheta si spatarul fara a lua husele jos atunci cand e nevoie de extra spatiu.