Pisicutza lu' Alex

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Gaara
Numar Inmatriculare: B-90-JPB

Pisicutza lu' Alex

Mesaj de Gaara »

Salutare,

Sunt de vreo 3 luni posesorul unui C4. Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc ca pe ea o vreau si nimic altceva (atatea oferte de nu-am mai stiu ce sa aleg... pana la un moment dat). Sa va zic asa in mare povestea... Am hotarat cu ai mei ca este timpul sa am si eu un titiu... Problema mare a fost CARE? :) Am inceput sa cauta pe aia pe aia pana la urma aveam 2 mashinutze in cap... Nu conteaza care... Si am tot gandeam aia sau aia.. pana am vazut o reclama la tv cu C4 si am fost tot un :lol: Am sarit repede pe PC zdrang o pagina web si dai si cauta Citroen C4 Coupe. le-am aratat-o si alor mei si au spus da este frumoasa... Le-am spus ca pe langa asta este si ceva diferit de restul... ma refer in interior nu avea acele clasice ceasuri, consola centrala etc. Oki... Hai sa sunam... Nu mai gaseam pe la niciun dealerpe stoc... ca sa mai astept sa mai aduca (sa astept vreo 2 luni) am spus ca nu, nu se poate acum o vreau (stiti cum este :) ) Dupa nushu cate tel. am gasit una in Pitesti numai ca era pe motorina, am stat putin pe ganduri... :? si am spus da ok o vreau asa! Cand am ajuns acolo... si am vazut-o... m-am dus asa langa ea... nu ziceam nimic, doar ma uitam la ea... eram fleasca :lol: forma, spatele, fatza... :oops: huh imi era cald :) M-am suit in ea... eram... pierdut undeva in interiorul ei... Am vazut ceva diferit de restul... cu totul alta mashinutza in interior! Am spus GATA O LUAM! A durat vreo sapt. sau doua pana am rezolvat cu actele... simteam ca nu se mai fac alea odata ma uitam in fiecare zi la ea pe net nu mai aveam rabdare (sigrur toti am trecut prin asta :) ) pfffff... cate este ceasul... povestim si maine acum pun pozele si ma bag in pat la somn :))))

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
C4 Coupe 1.6 HDI 110 CP - Gris-fer VTR
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Pisicutza lu' Alex

Mesaj de Mr_kokaa »

Sa o stapinesti sanatos.
vad ca e pe leaseang de Arges?
de unde esti ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

s-o stapanesti sanatos ...la cat mai multe revizii si fara probleme =D>
felicitari ptr robotelul ales
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

felicitari pt achizitie....sa ai parte cu ea de de km intregi fara probleme.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Mr_kokaa scrie:Sa o stapinesti sanatos.
vad ca e pe leaseang de Arges?
de unde esti ?
OFFFFFF mare:
#-o Kokaa, tu ma exasperezi, om mai repezit si neatent ca tine n-am vazut. Noroc ca mi-esti simpatic :lol:
Alex e din Bucuresti (la nr de inmatriculare e trecut unul de Bucuresti). Numerele din poze nu sunt de leasing, sunt numere provizorii, si e firesc sa fie de Arges din moment ce a luat masina de la Pitesti :wink:
Inainte sa dai un raspuns,incearca si tu sa citesti posturile, nu doar sa le privesti :lol:

@Alex, bine ai venit printre noi si sa te bucuri din plin de masinuta. Stiu cum te simti, si noi am trecut prin asta :D Te asteptam la intalniri :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
dicodaniel
Numar Inmatriculare: B-92-GHJ

Mesaj de dicodaniel »

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Imi place culoarea :D
C4 1.6i 16V 110CP Hatchback Gris Fer SX
Gaara
Numar Inmatriculare: B-90-JPB

Mesaj de Gaara »

@Mr_kokaa: Sunt din bucuresti. Am fost in Pitesti pt. ca acolo am gasit-o! =P~
@commandorsteel: O pisicutza robotzel :))
@dicodaniel: vad vad ca-ti place mie unul.. =P~ hei... prietena mea este din maramuresh.. mai exact Moisei :) nushu exact unde este pe harta :) cred ca-i prin zona nu? :?
@all: multumesc pt. primirea calda!
C4 Coupe 1.6 HDI 110 CP - Gris-fer VTR
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bine ai venit si sa ai parte de ea fara evenimente. si bineiteles traditionala urare pe care au uitat-o baietii :

" Cand o uzi?" :mrgreen:
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

bine ai venit si km multi fara probleme!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”