Salutare,
Sunt de vreo 3 luni posesorul unui C4. Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc ca pe ea o vreau si nimic altceva (atatea oferte de nu-am mai stiu ce sa aleg... pana la un moment dat). Sa va zic asa in mare povestea... Am hotarat cu ai mei ca este timpul sa am si eu un titiu... Problema mare a fost CARE?

Am inceput sa cauta pe aia pe aia pana la urma aveam 2 mashinutze in cap... Nu conteaza care... Si am tot gandeam aia sau aia.. pana am vazut o reclama la tv cu C4 si am fost tot un

Am sarit repede pe PC zdrang o pagina web si dai si cauta Citroen C4 Coupe. le-am aratat-o si alor mei si au spus da este frumoasa... Le-am spus ca pe langa asta este si ceva diferit de restul... ma refer in interior nu avea acele clasice ceasuri, consola centrala etc. Oki... Hai sa sunam... Nu mai gaseam pe la niciun dealerpe stoc... ca sa mai astept sa mai aduca (sa astept vreo 2 luni) am spus ca nu, nu se poate acum o vreau (stiti cum este

) Dupa nushu cate tel. am gasit una in Pitesti numai ca era pe motorina, am stat putin pe ganduri...

si am spus da ok o vreau asa! Cand am ajuns acolo... si am vazut-o... m-am dus asa langa ea... nu ziceam nimic, doar ma uitam la ea... eram fleasca

forma, spatele, fatza...

huh imi era cald

M-am suit in ea... eram... pierdut undeva in interiorul ei... Am vazut ceva diferit de restul... cu totul alta mashinutza in interior! Am spus GATA O LUAM! A durat vreo sapt. sau doua pana am rezolvat cu actele... simteam ca nu se mai fac alea odata ma uitam in fiecare zi la ea pe net nu mai aveam rabdare (sigrur toti am trecut prin asta

) pfffff... cate este ceasul... povestim si maine acum pun pozele si ma bag in pat la somn

)))