Colibita

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Scrie răspuns
pgpdesign
Numar Inmatriculare: B91XXB

Colibita

Mesaj de pgpdesign »

Am fost anul trecut (2007). Cazare la pensiune pe malul lacului, mancare super ok (buna, ieftina si multa). Foarte fain toamna. Merita, mai ales pentru pasionatii de pescuit. Cateva poze:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Paul
C4 1.6 HDI 110 CP, negru cand e curata
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Colibita

Mesaj de commandorsteel »

foarte frumoase peisaje. avem o tara frumoasa pe care nu stim sa o punem in valoare, mai ales la capitolul infrastructura :(
pe unde este mai exact?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
pgpdesign

Mesaj de pgpdesign »

In judetul Bistrita Nausaud. Bistrita - Vatra Dornei, prin Prundu Bargaului mi se pare se ia la dreapta pe langa biserica (cum mergi dinspre Bistrita).
Paul
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
adei

Mesaj de adei »

Am fost si eu anul trecut de revelion. Sunt doua drumuri de acces. Unul e cel prin prundul bargaului (pe acolo am urcat eu), iar celalalt e undeva mai catre pasul Tihuta, Cum mergi dinspre Bistrita, treci de muresenii bargaului si faci dreapta. Eu pe aici am coborat, si cel putin pe zapada, mi s-a parut mai usor accesibil.

Ps: Vazand pozele, mi-am dat seama ca ar trebui sa merg si intr-o toamna acolo.
C4 1.6i SX sable de langrune
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

@pgpdesign super locatia ... probabil merita un concediu si pe akolo. Pozele s faine . insa "inseratu" ala in postam al 2lea in lista cu poze.

@Stefane , tot ajungi la Vatra Dornei ..poate ajungi si pe la lacul asta . Vad ca si tie iti plac peisajele romanesti.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
pgpdesign

Mesaj de pgpdesign »

Mr_kokaa scrie:@pgpdesign .... insa "inseratu" ala in postam al 2lea in lista cu poze.
de fapt era dimineata foarte de vreme. Douar eu si 3 pescari maniaci...
Paul
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Mr_kokaa scrie:@pgpdesign super locatia ... probabil merita un concediu si pe akolo. Pozele s faine . insa "inseratu" ala in postam al 2lea in lista cu poze.

@Stefane , tot ajungi la Vatra Dornei ..poate ajungi si pe la lacul asta . Vad ca si tie iti plac peisajele romanesti.
am fost la vatra dornei unde este foarte frumos si merita mers pana acolo. pacat ca drumurile sunt nasoale :( si se face destul de mult.
cat de curand o sa pun si poze de pe acolo
pacat ca nu am avut la dispozitie decat 1 zi (sambata), ptr ca duminica a plouat
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”