Probleme La SD Prestige Berceni
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: Probleme cu ATS si citroen berceni
N-ar fi rau
... dar ce te faci daca ti-o scurteaza si ti-o fac C3?
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
krichard
sa o faca ce vor ,dar sa am odata dvd si woofer pe masina
. acum curiozitatea mea cea mai mare este..CATE ORE DE MANOPERA OR SA BAGE
?
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
onacus
Ore ca ore, dar sa nu bage p.. Bip in eakrichard scrie:sa o faca ce vor ,dar sa am odata dvd si woofer pe masina. acum curiozitatea mea cea mai mare este..CATE ORE DE MANOPERA OR SA BAGE
?
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
adei
Nu m-am putut abtine. scuze de poluarea topicului.

fara numarkrichard scrie:sa o faca ce vor ,dar sa am odata dvd si woofer pe masina. acum curiozitatea mea cea mai mare este..CATE ORE DE MANOPERA OR SA BAGE
?
C4 1.6i SX sable de langrune
- Mihay
- Supermoderator
eeee vezi richard ce te-ai face tu fara acesti colegi draguti de pe forum care te sustin la greu 
-
krichard
gata ! m-am intors de la cel mai idiot service
CATE ORE ? pai de inceput sa spunem 6 ! pe ceee? pai am tras cablu pe acolo ,mufe nebunii . dupa ce au vazut ca urmeaza sa dau un telefon..au spus ca defapt sunt 4 ore.am ajuns din nou la directoarea prestige-ului si s-a ajuns la 3 ore dupa ce a vb tatal meu cu ea..daca vorbea si mama erau 2 ore,daca vorbea si fratele 1 h si daca vorbea si un prieten ceva imi dadeau ei bani .in concluzie,nu mai am ce cauta la un service citroen,decat la revizii !
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nasol...tot speram ca aici sa fie o schimbare..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
krichard scrie:gata ! m-am intors de la cel mai idiot service![]()
CATE ORE ? pai de inceput sa spunem 6 ! pe ceee? pai am tras cablu pe acolo ,mufe nebunii . dupa ce au vazut ca urmeaza sa dau un telefon..au spus ca defapt sunt 4 ore.am ajuns din nou la directoarea prestige-ului si s-a ajuns la 3 ore dupa ce a vb tatal meu cu ea..daca vorbea si mama erau 2 ore,daca vorbea si fratele 1 h si daca vorbea si un prieten ceva imi dadeau ei bani .in concluzie,nu mai am ce cauta la un service citroen,decat la revizii !
daca sunam si noi
poate iti dadeau si bani !
eu am zis .. ca odata si odata ... tot ma bag cu cineva sa le blochez intrarea in service sau toata parcarea...
cine se baga cu C4 ?
rusine 3 ore sa traga un cablu !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
krichard
daca vrei ..ma risc sa las masina acolo toata saptamana..blocam strada
asaaaa..ca rezultat final ..
ce NU au facut idiotii in 3 ore?
- NU au pus firul acela pentru antena
- NU au pus firul pentru video
- NU au prins un cablu de la subwoofer
ce au facut in 3 ore?
-au frecat duda
-au tras un cablu
-au frecat duda
-au mai tras un cablu
-au frecat duda
si tot asa timp de 6 sau 7 ore,cat au spus ei initial !
acum problema sta in felul urmator.. simt in acceleratie cateodata ca un scurt cu 2 fire de curent care se ating si fac scanteie..sare pedala ..nu stiu cum sa explic exact.oare de la ce sa fie ? s-a int cuiva?oare o sa iau foc?
asaaaa..ca rezultat final ..
ce NU au facut idiotii in 3 ore?
- NU au pus firul acela pentru antena
- NU au pus firul pentru video
- NU au prins un cablu de la subwoofer
ce au facut in 3 ore?
-au frecat duda
-au tras un cablu
-au frecat duda
-au mai tras un cablu
-au frecat duda
si tot asa timp de 6 sau 7 ore,cat au spus ei initial !
acum problema sta in felul urmator.. simt in acceleratie cateodata ca un scurt cu 2 fire de curent care se ating si fac scanteie..sare pedala ..nu stiu cum sa explic exact.oare de la ce sa fie ? s-a int cuiva?oare o sa iau foc?
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- Mihay
- Supermoderator
e acum dupa ce ai garantie pe lucrare efectuata la service citroen te sfatuiesc sa te duci la un atelier de instalatii audio care chiar se pricep si sa-ti faca treaba ca la carte. la cat de idioti sunt unii chiar e posibil sa ia foc ceva...eu sper ca nu
-
krichard
eu sper sa ia foc..ei ..ats,prestige 
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
mai bine iti faceai timp si te duceai la rm valcea, parerea mea
cred ca o sa migrez si eu catre valcea, ptr ca la picassoul sotiei , ptr ca ii gazasera geamurile dupa ce au vopsit capota , usile si aripile a stat conserva 1 saptamana la ei si ieri cand m-am dus sa ridic utilaju.... tot nu facusera tot ce trebuie
ba in plus.... au mai si lovit aripa din dreapta fata ... ptr ca era cu vopsea alba pe ea
macar de ar fi avut bunul simt si sa-i dea un polish ceva ca sa nu se vada
dupa ce le-am aratat ce rahat au facut... au inceput sa dea din colt in colt si au promis ca atunci cand o sa duc masina ptr revizie or sa-mi repare tot, ptr ca nu am vrut sa o mai las la ei ptr inca 1 saptamana
cacanari
cred ca o sa migrez si eu catre valcea, ptr ca la picassoul sotiei , ptr ca ii gazasera geamurile dupa ce au vopsit capota , usile si aripile a stat conserva 1 saptamana la ei si ieri cand m-am dus sa ridic utilaju.... tot nu facusera tot ce trebuie
ba in plus.... au mai si lovit aripa din dreapta fata ... ptr ca era cu vopsea alba pe ea
macar de ar fi avut bunul simt si sa-i dea un polish ceva ca sa nu se vada
dupa ce le-am aratat ce rahat au facut... au inceput sa dea din colt in colt si au promis ca atunci cand o sa duc masina ptr revizie or sa-mi repare tot, ptr ca nu am vrut sa o mai las la ei ptr inca 1 saptamana
cacanari
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
onacus
Sunai la OPC si se rezolva in 2 zile 
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Merge si Online la OPC...stii ce eficienti sunt!!!commandorsteel scrie:mai bine iti faceai timp si te duceai la rm valcea, parerea mea
ba in plus.... au mai si lovit aripa din dreapta fata ... ptr ca era cu vopsea alba pe ea![]()
macar de ar fi avut bunul simt si sa-i dea un polish ceva ca sa nu se vada![]()
cacanari
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
krichard
dupa o zi foarte proasta cum a fost cea de ieri,a urmat una buna ! de dimineata m-am gandit pe ce am dat eu 300 lei si m-am dus din nou la prestige ..am intrat cu ei in service si trebuia sa puna un fir ca sa mearga clipurile.faza foarte tare.."casetofonul" vechi are o mufa pt antena,electricianul ala in loc sa scoata mufa,a taiat firul si imi spune azi ca s-a gandit ca nu vreau radio
si l-am pus azi sa imi faca si radio,dupa aceea m-am dus la ats si am avut mare noroc..am dat de un baiat super care a constatat problemele masinii si a spus ca maine este gata,dar sa vedem si faptele.ats-ul nu a fost lipsit de faze ciudate,cum ar fi.la telefon mi s-a comunicat data de 7 oct 2008,iar cand am ajuns la ei,eu aveam programare pe 8 oct
asa ca am fost nevoit sa las masina acolo sa se ocupe de toate,decat sa ma duc maine la ora 13 sa stau 2 ore cat spun ei si dupa acele 2 ore sa-mi spuna ca nu au avut timp sa termine ,sa vin a2a zi.cam asta a fost povestea pe ziua de azi ..sa vedem ce se int maine
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp