Probleme La SD Prestige Berceni

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, ITP, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Scrie răspuns
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Re: Probleme cu ATS si citroen berceni

Mesaj de Bogdan98 »

N-ar fi rau :D ... dar ce te faci daca ti-o scurteaza si ti-o fac C3?
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
krichard

Mesaj de krichard »

sa o faca ce vor ,dar sa am odata dvd si woofer pe masina :lol: . acum curiozitatea mea cea mai mare este..CATE ORE DE MANOPERA OR SA BAGE :D ?
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
onacus

Mesaj de onacus »

krichard scrie:sa o faca ce vor ,dar sa am odata dvd si woofer pe masina :lol: . acum curiozitatea mea cea mai mare este..CATE ORE DE MANOPERA OR SA BAGE :D ?
Ore ca ore, dar sa nu bage p.. Bip in ea :lol: :lol: :lol:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
adei

Mesaj de adei »

Nu m-am putut abtine. scuze de poluarea topicului.
krichard scrie:sa o faca ce vor ,dar sa am odata dvd si woofer pe masina :lol: . acum curiozitatea mea cea mai mare este..CATE ORE DE MANOPERA OR SA BAGE :D ?
fara numar :D :D
C4 1.6i SX sable de langrune
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eeee vezi richard ce te-ai face tu fara acesti colegi draguti de pe forum care te sustin la greu :mrgreen:
krichard

Mesaj de krichard »

gata ! m-am intors de la cel mai idiot service =P~ :D CATE ORE ? pai de inceput sa spunem 6 ! pe ceee? pai am tras cablu pe acolo ,mufe nebunii . dupa ce au vazut ca urmeaza sa dau un telefon..au spus ca defapt sunt 4 ore.am ajuns din nou la directoarea prestige-ului si s-a ajuns la 3 ore dupa ce a vb tatal meu cu ea..daca vorbea si mama erau 2 ore,daca vorbea si fratele 1 h si daca vorbea si un prieten ceva imi dadeau ei bani .in concluzie,nu mai am ce cauta la un service citroen,decat la revizii !
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Nasol...tot speram ca aici sa fie o schimbare..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

krichard scrie:gata ! m-am intors de la cel mai idiot service =P~ :D CATE ORE ? pai de inceput sa spunem 6 ! pe ceee? pai am tras cablu pe acolo ,mufe nebunii . dupa ce au vazut ca urmeaza sa dau un telefon..au spus ca defapt sunt 4 ore.am ajuns din nou la directoarea prestige-ului si s-a ajuns la 3 ore dupa ce a vb tatal meu cu ea..daca vorbea si mama erau 2 ore,daca vorbea si fratele 1 h si daca vorbea si un prieten ceva imi dadeau ei bani .in concluzie,nu mai am ce cauta la un service citroen,decat la revizii !

daca sunam si noi
poate iti dadeau si bani !

eu am zis .. ca odata si odata ... tot ma bag cu cineva sa le blochez intrarea in service sau toata parcarea...
cine se baga cu C4 ?

rusine 3 ore sa traga un cablu !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
krichard

Mesaj de krichard »

daca vrei ..ma risc sa las masina acolo toata saptamana..blocam strada :D
asaaaa..ca rezultat final ..
ce NU au facut idiotii in 3 ore?
- NU au pus firul acela pentru antena
- NU au pus firul pentru video
- NU au prins un cablu de la subwoofer
ce au facut in 3 ore?
-au frecat duda
-au tras un cablu
-au frecat duda
-au mai tras un cablu
-au frecat duda
si tot asa timp de 6 sau 7 ore,cat au spus ei initial !
acum problema sta in felul urmator.. simt in acceleratie cateodata ca un scurt cu 2 fire de curent care se ating si fac scanteie..sare pedala ..nu stiu cum sa explic exact.oare de la ce sa fie ? s-a int cuiva?oare o sa iau foc? :lol:
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

e acum dupa ce ai garantie pe lucrare efectuata la service citroen te sfatuiesc sa te duci la un atelier de instalatii audio care chiar se pricep si sa-ti faca treaba ca la carte. la cat de idioti sunt unii chiar e posibil sa ia foc ceva...eu sper ca nu
krichard

Mesaj de krichard »

eu sper sa ia foc..ei ..ats,prestige :roll:
C4 1.6 16V VTR 110 hp
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

mai bine iti faceai timp si te duceai la rm valcea, parerea mea
cred ca o sa migrez si eu catre valcea, ptr ca la picassoul sotiei , ptr ca ii gazasera geamurile dupa ce au vopsit capota , usile si aripile a stat conserva 1 saptamana la ei si ieri cand m-am dus sa ridic utilaju.... tot nu facusera tot ce trebuie
ba in plus.... au mai si lovit aripa din dreapta fata ... ptr ca era cu vopsea alba pe ea #-o
macar de ar fi avut bunul simt si sa-i dea un polish ceva ca sa nu se vada :x
dupa ce le-am aratat ce rahat au facut... au inceput sa dea din colt in colt si au promis ca atunci cand o sa duc masina ptr revizie or sa-mi repare tot, ptr ca nu am vrut sa o mai las la ei ptr inca 1 saptamana :(

cacanari
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Sunai la OPC si se rezolva in 2 zile :D
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

commandorsteel scrie:mai bine iti faceai timp si te duceai la rm valcea, parerea mea
cred ca o sa migrez si eu catre valcea, ptr ca la picassoul sotiei , ptr ca ii gazasera geamurile dupa ce au vopsit capota , usile si aripile a stat conserva 1 saptamana la ei si ieri cand m-am dus sa ridic utilaju.... tot nu facusera tot ce trebuie
ba in plus.... au mai si lovit aripa din dreapta fata ... ptr ca era cu vopsea alba pe ea #-o
macar de ar fi avut bunul simt si sa-i dea un polish ceva ca sa nu se vada :x
dupa ce le-am aratat ce rahat au facut... au inceput sa dea din colt in colt si au promis ca atunci cand o sa duc masina ptr revizie or sa-mi repare tot, ptr ca nu am vrut sa o mai las la ei ptr inca 1 saptamana :(

cacanari
Merge si Online la OPC...stii ce eficienti sunt!!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
krichard

Mesaj de krichard »

dupa o zi foarte proasta cum a fost cea de ieri,a urmat una buna ! de dimineata m-am gandit pe ce am dat eu 300 lei si m-am dus din nou la prestige ..am intrat cu ei in service si trebuia sa puna un fir ca sa mearga clipurile.faza foarte tare.."casetofonul" vechi are o mufa pt antena,electricianul ala in loc sa scoata mufa,a taiat firul si imi spune azi ca s-a gandit ca nu vreau radio :lol: si l-am pus azi sa imi faca si radio,dupa aceea m-am dus la ats si am avut mare noroc..am dat de un baiat super care a constatat problemele masinii si a spus ca maine este gata,dar sa vedem si faptele.ats-ul nu a fost lipsit de faze ciudate,cum ar fi.la telefon mi s-a comunicat data de 7 oct 2008,iar cand am ajuns la ei,eu aveam programare pe 8 oct [-X asa ca am fost nevoit sa las masina acolo sa se ocupe de toate,decat sa ma duc maine la ora 13 sa stau 2 ore cat spun ei si dupa acele 2 ore sa-mi spuna ca nu au avut timp sa termine ,sa vin a2a zi.cam asta a fost povestea pe ziua de azi ..sa vedem ce se int maine
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Scrie răspuns

Înapoi la “SD Prestige SRL Bucuresti”