luft aripa stanga fata

Scrie răspuns
redbeben

luft aripa stanga fata

Mesaj de redbeben »

Salutare.

Din nefericire (poate ati citit topicul in care am descris teribilul accident prin care a trecut C4-ul meu ) dupa un accident am un luft intre aripa stanga fata si spoiler de genu ca langa roata aripa sta lipita de spoiler dar mergand pe linie inspre botul masinii spoilerul iese in exteriorul aripii si se formeaza un fel de prag (cam 1 cm iese in exterior)

cei de la service mi-au zis atunci ca se aseaza singura da io nam pus botul..ma rog eram grabit si am lasat asa

acum ma cam bate gandu sa desfac spoileru si aripa si sa le asez ca se cam vede clar ca nu s-e suprapun pinii aia de pe aripa cu gaurile de pe spoiler dar nu stiu cum sa desfac toate astea...

ideea e ca daca are cineva o schema cu suruburile pe unde sunt si ce cleme si pini tin tot agregatu impeuna ar fi perfect

asa pot sa ma apuc sa desfac suruburi la greu da mi-e frica sa nu rup clemele alea de prindere sau suportii ai ade platic ca nu vad pe unde sunt

stiu ca a mai fost un tutorial cu schite si tot da nu-l gasesc

:lol:
C4 1.6 HDI SX fab dec 2005
onacus

Re: luft aripa stanga fata

Mesaj de onacus »

Sincer nu cred ca se aseaza. Io m-as duce la ei sa mi-l aranjeze ei, ca doar ei au facut prost, ei sa indrepte.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

e treaba de 15 min...vezi aici aceeasi problema.
http://clubc4.ro/viewtopic.php?f=61&t=2114" onclick="window.open(this.href);return false;
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
redbeben

Mesaj de redbeben »

multumesc mult de raspuns ..din pacate nu pot sa ma duc la service deoarece e deppaaarte rau de mine...ca e in romania si io nu prea mai stau pe meleagurile alea

aiurica..multumesc mult de indicatii si poze,cred ca sambata o crap si eu desi o sa fie cam ciudata operatiunea aici ca ultima data am scos bara fata de la fiatul punto al prietenei mele si lumea credea ca sunt un mecanic ceva :))

inca o data multumesc de raspunsuri
redbeben

Mesaj de redbeben »

Ok,

sambata am crapat bara fata pe partea stanga unde am luftul si oricat m-am chinuit n-am reusit sa scap de spatiu ala ciudat.

adica ea sta teoretic la linie cu aripa daca te uiti din lateral de la nivelul fantei(sau ma rog putin mai jos) dar cand te uiti de deasupra se vede ca bara depaseste in exterior in zona aia aripa

oricat am incercat nu sta bagata se incapataneaza sa iasa

aripa are un piciorus de plastic care intra intr-o gaura a barei da degeaba ca nu influenteaza cu nimic

o merge sa dau o gaura in bara si sa o leg pe interior cu un soricel ceva?

cred ca asta o sa fac weekendu viitor alta solutie nu vad ..aripa apre la locu ei in comparatie cu cealalta si oricum are niste ghidaje si ea nu o poti pune oricum....

la service mi s-a zis o aberatie mai mare ca mine ca cica nu toate partile componente sunt la fel....si ca nu s-ar potrivi toate (la mine aripa,capota si bara ) si s-o las asa

da ce dracu e dacie?
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

pune pe piciorusul ala niste poxipol...parca ti-am mai zis, la fel si pe cleme...daca ai nevoie vreodata se va dezlipi...
nu pune mult.
redbeben

Mesaj de redbeben »

sarumana boierule :mrgreen:

o sa lipesc dracovenia desi numi surade ideea...parca-i dacie so leg cu sarma

eu cred ca stiu care e problema de fapt

langa piciorus e o clema pe care trebuie sa stea clema de la bara da clema aia e cam tocita...de fapt e muscata si cred ca de aia nu mai sta ca nu are pe ce .....

adica baietii (nu zic nimic de rau de ei ) au facut ei masina repede repede ca aveam nevoie dar pesemne ca nu au schimbat si bucata aia de contraaripa si cred ca e asa muscata partea aia ca la accident bara si cu aripa au fost inpinse inauntru si au strivit cam ce era pe acolo :lol:

vine el weekendul acum si mai ales ca am si o noua trusa de scule o sa ma relaxez cu o lipeala ceva pe la masina
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

pai nu e vina "daciei" ca s-au rupt clemele.....
vrei fara picatura...cumpara aripa noua si e Citroen....
pune linistit si pe clemele alea, pt ca daca ai nevoie sa scoti aripa, cu siguranta nu va tine.....
aia e doar asa sa o tina pe loc.
oricumnu exagera cu poxipol/picatura.
redbeben

Mesaj de redbeben »

am tot vrut sa o rezolv in weekend dar aici a plouat si au fost inundatii si afara n-am avut cum sa lucrez ...in garaj nu e suficienta lumina :roll:

asa ca poate o rezolv sapt asta si poate o fac si eu asa mai profi ca baietii astia ...desi mi-e cam lene :lol:

http://www.c4atreros.es/?op=bricos&id=15385" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

ce au facut aia..e munca de 2-3 ore....pt ce cand poti pune putin Glue acolo si dureaza 4 min.
far dat jos.......biac....
Scrie răspuns

Înapoi la “Tips&Tricks”