Probleme La SD Prestige Berceni
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: Probleme cu ATS si citroen berceni
schimba ce vrei : marca sau modelul
o sa gaseti acelasi service in Bucuresti
De FORD am auzit si eu "din gura-n gura" ca se intimpla ceva frumos la cum isi trateaza clientii la service ! BV lor.
o sa gaseti acelasi service in Bucuresti
De FORD am auzit si eu "din gura-n gura" ca se intimpla ceva frumos la cum isi trateaza clientii la service ! BV lor.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
ai dreptate
indiferent de marca, indiferent de service .... trebuie ca, angajatii unor service-uri sa aiba macar bunul simt de a te respecta pe tine de client , mai ales ca nu-ti fac nimic gratis.
problema este, intradevar, mentalitatea romanului, care nu cred ca o sa fie schimbata prea repede.
din pacate romania este plina de asemenea specimene , care numai ptr simplu fapt ca-ti vorbesc, considera ca-ti fac o mare favoare, chit ca tu ii platesti ca fraierii sa aiba o paine sa manance.
nu contest, exista si oameni de calitate (a se vedea serviceul de la valcea al lui mugurel si poate si altele...) dar , din pacate cu o floare nu se face primavara.
nu stiu ce sa-ti zic, dar vb celor de mai sus.... mai bine iti iei o zi de concediu si te duci la valcea sa-ti rezolvi problemele elegant si fara nervi.
succes
indiferent de marca, indiferent de service .... trebuie ca, angajatii unor service-uri sa aiba macar bunul simt de a te respecta pe tine de client , mai ales ca nu-ti fac nimic gratis.
problema este, intradevar, mentalitatea romanului, care nu cred ca o sa fie schimbata prea repede.
din pacate romania este plina de asemenea specimene , care numai ptr simplu fapt ca-ti vorbesc, considera ca-ti fac o mare favoare, chit ca tu ii platesti ca fraierii sa aiba o paine sa manance.
nu contest, exista si oameni de calitate (a se vedea serviceul de la valcea al lui mugurel si poate si altele...) dar , din pacate cu o floare nu se face primavara.
nu stiu ce sa-ti zic, dar vb celor de mai sus.... mai bine iti iei o zi de concediu si te duci la valcea sa-ti rezolvi problemele elegant si fara nervi.
succes
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Daca iti place masina asa cum ne place multora de aici (adica f.f.f.f.f.f.f.mult), incearca sa nu te mai legi tot timpul de garantie si fa-i toate modificarile pe care le consideri necesare pt a aduce masina cat mai aproape de ceea ce iti doresti.krichard scrie:...... nu am spus ca nu-mi iubesc masina ! sunt mort dupa ea ..e geloasa si prietena.nu am avut pretentia sa fie la fel de fiabila ca o honda ,dar nici chiar asa ..la 2800 km sa fii nevoit sa schimbi ceva de la ea,iar la 9800 sa o bagi din nou in service cu o gramada de probleme ...
Eu i-am facut o groaza de modificari si adaugiri, dar daca vreo data, la sevice, o sa-mi spuna ca s-a stricat,sa zicem, ambreiajul, pt ca mi-am montat subwoofer,leduri sau admisie, îi strang de gat pana nu mai misca iar pe urma îi mai dau si in judecata (poate nu in ordinea asta
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu te inteleg perfect ,ca si eu am avut de a face cu ei acum ceva vreme. Incearca sa eviti pe cat posibilul serviceul si sa mergi acolo doar daca este absolut necesar.krichard scrie:aiurica ..parerile sunt impartite si nu am spus ca nu-mi iubesc masina ! sunt mort dupa ea ..e geloasa si prietena.nu am avut pretentia sa fie la fel de fiabila ca o honda ,dar nici chiar asa ..la 2800 km sa fii nevoit sa schimbi ceva de la ea,iar la 9800 sa o bagi din nou in service cu o gramada de probleme si nu contest faptul ca nu mai sunt ca inainte masinile ..cand luai o dacie si o tineai 20 ani.tatal meu a bagat fordul in service pe la 22k,dar el a avut probleme minore si in plus avea si revizia.nesimtirea celor de la ats in special,e de neiertat.eu ma gandesc ca dau o gramada de bani pana la urma,s-a muncit din greu pt banii respectivi,nu sunt furati si asta e unul din motivele pt care eu si presupun ca si voi,vreti sa fiti tratati ca atare..mai exact sa fii respectat ! iti vorbesc pe un ton..parca iti scoli din somn si in plus de toate astea,pe banii nostri,ne rugam de ei ! nu am avut pretentia sa fie super sonica,sa fie cea mai fiabila din lume,am vrut doar putin respect.asta ma determina sa schimb marca,daca la asta te referi aiurica.
Du-te si monteaza-ti alea la niste adevarati meseriasi care fac asta toata ziua, nu la unii care fac din an in paste! In rest, sa ai noroc si sa fii ferit de probleme!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
restul problemelor tale, chiar nu sunt atat de grave...in primii ani de viata cedeaza piesele care nu sunt conforme...apoi masina se lasa si totul in mare va fi ok.
te precipiti prea tare.
neaparat monteaza-ti wooferul in alta parte...eu l-am pus singur...
iti vand un pont.
daca vreodata vei avea probleme, il scoti si te duci la ei....
nimeni nu stie ca il ai...si e valabil pt orice modificare.
eu am scos admisia cand am avut prbl cu ambreiajul....
te precipiti prea tare.
neaparat monteaza-ti wooferul in alta parte...eu l-am pus singur...
iti vand un pont.
daca vreodata vei avea probleme, il scoti si te duci la ei....
nimeni nu stie ca il ai...si e valabil pt orice modificare.
eu am scos admisia cand am avut prbl cu ambreiajul....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
krichard
pasare,eu imi fac griji pentru garantie ! daca nu vroiam garantie,imi luam altceva ..gen bmw m3 cabriolet,s2000 etc .daca iti montezi de exemplu dvd-ul in alta parte(autorizat),nu ai sigla citroen pe facutra si se strica ceva (exemplu : o boxa),ei nu mai raspund de partea electrica.nu ti se duce toaata garantia,ci doar partea electrica si dupa cum stim toti,partea electrica este cea mai pretentioasa la C4.
aiurica,ma gandeam si eu la chestia asta,dar am spus ca pentru 100 lei sau 50 lei ,nu are rost sa ma complic cu garantia masinii !
intr-un final,dupa multa agitatie,dvd-ul si wooferul vor fi montate luni 6 Octombirie.abia astept sa ma joc cu "sculele"
aiurica,ma gandeam si eu la chestia asta,dar am spus ca pentru 100 lei sau 50 lei ,nu are rost sa ma complic cu garantia masinii !
intr-un final,dupa multa agitatie,dvd-ul si wooferul vor fi montate luni 6 Octombirie.abia astept sa ma joc cu "sculele"
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- commandorsteel
- PowerSteel
succes in rezolvarea problemelor tale
numai sa fii atent la ce si unde iti monteaza jucariile
mie mi-au vopsit masina (ptr cateva zgarieturi care nu ieseau la polish) si cu ocazia asta mi-au gazat si geamurile si oglinzile:(. am dus-o ....si m-au chemat ieri sa o iau. din pacate , cei care ar trebui sa se ocupe cu ctc-ul... nu si-au facut treaba, astfel incat mi-au scos petele numai de pe partea dreapta. restul masinii ramanand la fel de gazat
, asa ca a trebuit sa o las in continuare acolo
.
nesimtire crasa
numai sa fii atent la ce si unde iti monteaza jucariile
mie mi-au vopsit masina (ptr cateva zgarieturi care nu ieseau la polish) si cu ocazia asta mi-au gazat si geamurile si oglinzile:(. am dus-o ....si m-au chemat ieri sa o iau. din pacate , cei care ar trebui sa se ocupe cu ctc-ul... nu si-au facut treaba, astfel incat mi-au scos petele numai de pe partea dreapta. restul masinii ramanand la fel de gazat
nesimtire crasa
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Aiurica
si nu i-ai batut????
-
krichard
eu as fi reactionat foarte urat in locul tau.sunt un baiat linistit de fel,dar si recalcitrant..cand nu iese ceva cum vreau sau cand isi bate cineva joc de munca mea(exemplu cei de la ats),reactionez urat
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- commandorsteel
- PowerSteel
hmm.. am facut putina gura, dar nefiind cel care raspundea de polisarea geamurilor (sau cum s-o zice...)... am facut o sesizare si ... s-a remediat problema , a 2-a zi. asa cred...ptr ca nu am fost sa ridic masina, dar... asa mi-au zis.
pe orice tura se lucreaza ...trebuie sa existe un controlor de calitate care sa-si dea ok-ul daca s-a facut ce s-a zis la masina.
probabil ca nici aia nu-si dau interesul. de aia se tot schimba mecanicii si toti receptionerii
in fine, maine ma duc sa vad cum e si s-o iau... sper
pe orice tura se lucreaza ...trebuie sa existe un controlor de calitate care sa-si dea ok-ul daca s-a facut ce s-a zis la masina.
probabil ca nici aia nu-si dau interesul. de aia se tot schimba mecanicii si toti receptionerii
in fine, maine ma duc sa vad cum e si s-o iau... sper

-
krichard
bunnn..poveste noua ! azi 06 oct m-am dus in service la ora 8.30,aveam programare.ajung acolo,totul bine si frumos..buna ziua,buna ziua..am programare ..vreau sa montez bla bla,baiatul de acolo vorbea frumos..a spus ca vorbeste cu sorin,fiind baiatul care monteaza ..se ocupa de partea electrica.se intoarce si imi spune ca mai are putin de lucrat si vine el(sorin)..stau stau stau stau pana la ora 10.30 .trecuse mai exact 2 ore si nu ma mai bagase nimeni in seama.dupa acele 2 ore stresante ma bag in seama: " ma baga si pe mine cineva in seama?astept de 2 ore ",baiatul acela se duce din nou sa vorbeasc cu acel sorin,cand se intoarce imi spune ca nu se mai poate astazi..miercuri sau joi..va dati seama ca m-au apucat spumele si am vrut sa vorbesc cu acel sorin,evident nu m-au lasat,dar au trimis un baiat cam de varsta mea (19-20 ani ),pe care cred eu ca-l invata sorin meserie.ce credeti ca-mi spune? miercuri sau joi,dar eu avea deja programare si ii spun ca vreau sa vorbesc cu sorin..raspunsul din partea lui a fost cat se poate de enervat ..: " sorin nu este aici,nu a venit azi la servici ",intr-un final am vorbit cu directorul service-ului..am facut putin scandal si au luat masina.in momentul asta masina este in service,iar eu sunt acasa..astept telefon de la ei sa vedem ce au facut.
In concluzie am fost luat de prost ..am asteptat o gramada degeaba si in plus de asta,AM FOST MINTIT ! toate astea pe banii mei..daca faceau lucrarea moca,nu comentam
In concluzie am fost luat de prost ..am asteptat o gramada degeaba si in plus de asta,AM FOST MINTIT ! toate astea pe banii mei..daca faceau lucrarea moca,nu comentam
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
-
onacus
Stai ca nu este gata
. Sa ne spui ce se mai intampla pana iti si monteaza totul. Poate... miercuri/joi 
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Aiurica
si ti-am spus cu totii ca te complici........
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Esti sigur ca au inteles ce vrei sa-ti faca la masina? Poate ti-o vopsesc sau îti fac revizia, te poti astepta la orice de la asa tembeli 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
krichard
masina este la ei in momentul asta ..astept telefon sa ma duc sa o iau . sper sa o faca noul C5 cu cel mai mare motor,full option

C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp