este putin incorecta comparatia facuta. mueketier e bara complet redesenata, in timp ce la cituning s-a lipit doar o buza, sub spoiler...consider ca cituning ar fi un fel de stage 1, iar muschetarul stage 2.
am votat musketier, mi se pare ca se potriveste. cituning este al 2lea pe lista preferintelor, in caz de buget mai mic...
oricum bestial topic...asa vedem si noi ce s-a realizat in materie de c4
PS: ultima varianta, cea desprinsa din filme sf mi se pare incompleta...au distrus sigla citroen..
Ultima zici ca e o locomotiva de pe vremuri
Si eu zic ca nu e un stage 1 sau 2 eu zic ca atat au fost in stare sa scoate din kiturile respective firmele de tuning sau asta au fost ei de parere ca o sa se vanda mai bine.
Varianta Cituning e simpla tare, iar aia de la Musketier, desi e clar cea mai
elaborata (e.g., seagul wings, vopsitorie etc), nu e pe gustul meu, in sensul ca:
1. nu imi plac masinile clown.
2. nu imi plac jantele alese, sunt prea... deutsch.
Din punctul meu de vedere, masina asta (C4 stock) exceleaza la design in
sensul ca imbina o alura supla si eleganta cu un aer agresiv, insa daca prin
tuning se altereaza echilibrul, adica o faci fie prea phat, fie prea barebone-agressive,
isi pierde din spirit.
In acest sens aleg poza3, dar fara eleronul exagerat, in schimb as fi ales
un eleron gen vts, dar mai scund si mai lat...
PS: Ce nu se vede din poze e interiorul, iar in opinia mea nu pot fi
judecate decat sintetic (referitor strict la exterior)...
Daca ar fi sa le putem vedea live si eventual testa, probabil multi si-ar
schimba optiunea in functie de calitatea executiei de interior styling si de
performance tunning...
Ai dreptate, cand am citit am ramas cu impresia, proasta ca gasoline=motorina, mea culpa......este benzina. TOTUSI cum scoate ala consumul ala? EU SUB 14,5 nu reusesc decat cand ies din Bucuresti.....si n-am decat 110, deci, vreau si eu ....
C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina