Mai bogati cu 700.000 e

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Scrie răspuns
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mai bogati cu 700.000 e

Mesaj de commandorsteel »

am preluat materialul din libertatea:

Cod: Selectaţi tot

Mai bogati cu 700.000 € 

Anul 2007 a fost unul prosper pentru familia premierului Tariceanu. Cei mai multi bani au provenit din vanzarea prin propria firma a autoturismelor Citroen, afacere care i-a bagat in buzunar lui Calin Popescu Tariceanu 610.000 de euro.

Conform declaratiei de avere completata si postata pe site-ul Guvernului, Calin Popescu Tariceanu are in conturi 42.764 de euro, 325.720 de dolari si 590.380 de lei. Fata de luna decembrie 2006 el are cu 288.000 de dolari si 580.000 de lei mai mult si cu 37.800 de euro mai putin. Tariceanu a castigat ca premier 62.075 lei (cam 18.000 de euro), in timp ce sotia sa, Ioana, a obtinut, in calitate de avocat, 238.031 de lei (aproximativ 72.000 de euro). Cei mai multi bani castigati de familia Tariceanu provin insa din dividentele incasate de la firma Automotive Trading Services - cea prin care premierul vinde masinile marca Citro?n -, care s-au ridicat anul trecut, la 2,14 milioane de lei, aproximativ 600.000 de euro. Una peste alta, averea totala a premierului a sporit anul trecut cu vreo 700.000 de euro (610.000 din dividente plus 90.000 de euro din veniturile realizate de cei doi soti). 

si uite asa.... se fac afacerile :!:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Pa' carca noastra, iubitorii de C4... Rushinica mare domnu Slabiceanu!
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

de ce rusinica...nu inteleg????
a obligat pe cineva sa cumpere Citroen???
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
candymann

Mesaj de candymann »

anul asta nu cred k va mai avea castigurile astea, doar daca nu vor sari in aer cu vanzarile cei de la ATS. anul trecut, pana la 2 iulie, ATS-ul era importator. aveau painea si cutitul. de anul asta nu mai e asha. sa vedem la anul. pe langa asta, o parte din forumisti au mers la mugurel sa isi ia masinile si sunt din bucuresti. nu sunt multi, dar sunt cativa.
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Da, nici eu nu inteleg de ce ar fi rusinica.
E firma lui, e normal sa incaseze din vanzari, nu?

Eu le doresc cat mai multi bani, dar si servicii cat mai bune.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
candymann

Mesaj de candymann »

de acord cu Deese!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

oare cand romanul se va invata sa nu mai se uite cu invidie in ograda altuia?
Daca eu am firma (stiti cu ce ma ocup), inseamna cumva ca eu ma imbogatesc pe spinarea clientilor mei ? :shock:
Nu zic cine ce si cum, insa intr-o dimineata la ATS in Baneasa, pe cand imi faceam rondul sa imi schimb bujiile mare scandal mare al unui C4 care tipa si se enerva pe cel de la receptie si din nou dau nume.
Oameni buni, vorba buna mult aduce. Daca cineva nu repara bine masina nu este vinovat cel de la receptie, mai ales ca multi dintre ei sunt mecanici de profesie si chiar va pot ajuta. Nu merge bine dupa ce iese din service: il luati pe cel de la receptie si eventual pe mecanic si ii aratati ce nu merge.
Daca ei refuza, exista un director al carui birou este foarte usor de gasit.
Stiu ca cineva de pe forum a avut o problema nashpa rau de s-au crucit si de la ATS, insa sa nu generalizam
Scuze de offtopic, parerea mea proprie este ca Tariceanu nu avea ce sa caute in politica, nu tin de niciun fel cu PNL, asta e adevarul, dar prea sarim unii dintre noi in sus la fiecare chestie.
Si bineinteles scuze de offtopic :(
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Rusinica pentru modul in care "conduce" afacerea. Poate nu toate "minunile" din ATS ajung la urechile lui, dar un patron... si cu atat mai mult unul care are o ditamai afacerea, trebuie sa aibe non stop un oaresce feedback a ceea ce se intampla pe-acolo. Aaa, daca erau 50 firme de profil, toate cu Citro ... era poate altceva. Dar cum bine stiti cu totii, pana in iulie 2007 a fost unicul importator... Din cauza asta am zis "rusinica". Uitati-va la multi alti patroni de afaceri importante, care stiu aproape non stop ceea ce se intampla la cel mai mic nivel.. cu atat mai mult cu cat o astfel de firma lucreaza cu niste clienti finali, adica noi, si care de cele mai multe ori sunt complet nemultumiti de modul in care se desfasoara activitatea firmei pe care cu "onoare" o conduce.
Nu zic ca ar trebui sa stie ce face mecanicul Giga. Dar un feed back din oricare din service-uri, si in mod indirect... ar trebui sa aibe.
Parerea mea.
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Si tu ai dreptate.
Uite patron care preia pulsul afacerii si e interesat,pasionat.
Incepe cu `M` numele lui :)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

eu doar am postat articolul.....dar, parerea mea, e ca o firma mare se poate implica si in alte domenii care au legatura cu ea, adica cum ar fi forumul nostru.

in afara de punctele de vedere si ajutorul mai mic sau mai mare dat de catre mugurel prin firma lui... nu am vazut o alta implicare cat de cat de la restul dealerilor... nici pe forum nostru nici pe forumul cu toate citroenurile.

ca idee si aproximativ identice ca la noi.....ar fi forumurile de la atvforum cu atvrom forum, numai ca ultima incearca, cu ajutorul sponsorilor (atvrom in principal) sa ajute forumistii cu diverse actiuni si premii.

la noi nu am vazut implicarea celor de la ats la nici o actiune de-a noastra, cu toate ca ar fi fost binevenita ptr ei orice publicitate (pana in iulie 2007 sau dupa), nici macar la sectiunea "dreptul la replica".

o zi buna :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mario
Numar Inmatriculare: BH-24-SRL

Re: Mai bogati cu 700.000 e

Mesaj de mario »

CITROEN ESTE O FIRMA ADEVARATA CARE IN ROMANIA NU ESTE RESPECTATA;SUNT PREA MULTI BIZONI :lol: La fel ca si la muzica ;poti sa-ti dai seama ca o persoana care conduce un C2,3,4,5,6,ARE UN ALTFEL DE NIVEL,,,,se intelege :lol: sigur exista si exceptii...
baty_san

Mesaj de baty_san »

mario scrie:CITROEN ESTE O FIRMA ADEVARATA CARE IN ROMANIA NU ESTE RESPECTATA;SUNT PREA MULTI BIZONI :lol: La fel ca si la muzica ;poti sa-ti dai seama ca o persoana care conduce un C2,3,4,5,6,ARE UN ALTFEL DE NIVEL,,,,se intelege :lol: sigur exista si exceptii...
si daca intr-un c4 se aude un "ritm"de Gutza....??? =D> =D> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ce inseamna asta? :shock: :shock: :shock:
Don't steal...goverment hates competition!
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Eu unu nu prea am auzit in Citroen-uri muzica "gutzista". Aaaa... un singur C6, geamuri larg deschise, bubuia Florin Salamioru' de numa.. Numar de CT :shock: si o moaca pe care daca o compari cu a lu' Jardel, Jardel e pe post de Brad Pitt.
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

Nu il simpatizez deloc pe el ca persoana insa trebuie sa recunosc ca daca a scos 610.000 euro din dividente inseamna ca stie sa isi conduca foarte bine afacerea si asta e doar meritul lui si totodata al celor de la Citroen care au facut niste produse cautate si cumparate de multi.
Probabil sunt importatori care au castigat mai mult de atat dar nu despre ei era articolul.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Nu ma deranjeaza daca face bani din vanzarea de masini, oricum preturile sunt aceleasi la toti distribuitorii (plus/minus unele promotii). In schimb ma deranjeaza daca face bani prin reducerea cheltuielilor in anumite zone, cum ar fi garantiile, service-urile (baza materiala si specializarea angajatilor), sau prin preturi exagerate la servicii, piese si accesorii.

Mai pe scurt, la mai mare, dar sa creasca si calitatea serviciilor.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”