Sinaia forever 26-28 septembrie.
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
Sinaia forever 26-28 septembrie.
Pentru cine nu cunoaste, in fiecare an in aceasta perioada se organizeaza zilele orasului Sinaia.
Anul acesta, evenimentul se organizeaza in zilele de 26, 27 si 28 septembrie si cuprinde diverse manifestari de la concerte, teatru, dansuri, targuri, expozitii pana la focuri de artificii.
Iata si un link pentru mai multe informatii. http://www.sinaiaforever.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;
Anul acesta, evenimentul se organizeaza in zilele de 26, 27 si 28 septembrie si cuprinde diverse manifestari de la concerte, teatru, dansuri, targuri, expozitii pana la focuri de artificii.
Iata si un link pentru mai multe informatii. http://www.sinaiaforever.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
- Mihay
- Supermoderator
Re: Sinaia forever 26-28 septembrie.
o mare porcarie dupa mine. am fost anul trecut. toata strada inchisa, iti blestemi zilele, parchezi masina pe unde sunt radarele alea la intrare, o iei pe jos apoi te umplii de fum de la toate gratarele alea necuratate de zile intregi , ffffffffffffffff multi tarani din zona, ciobani chiar pentru care acest eveniment este singurul lucru care conteaza intr-un an, preturi spre scump asa, ce sa mai zic....n-as mai merge.
- dicodaniel
- Numar Inmatriculare: B-92-GHJ
In aceasi perioada este si Sarbatoarea Castanelor in Baia Mare.Mihay scrie:o mare porcarie dupa mine. am fost anul trecut. toata strada inchisa, iti blestemi zilele, parchezi masina pe unde sunt radarele alea la intrare, o iei pe jos apoi te umplii de fum de la toate gratarele alea necuratate de zile intregi , ffffffffffffffff multi tarani din zona, ciobani chiar pentru care acest eveniment este singurul lucru care conteaza intr-un an, preturi spre scump asa, ce sa mai zic....n-as mai merge.
Foarte de acord cu ce ai scris tu.Din fericire anul asta au mutat locatia departe de unde stau eu :d.
C4 1.6i 16V 110CP Hatchback Gris Fer SX
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Mai este si Ravasitul Oilor, la Bran 
Joi plec la Moeciu, si ma intorc duminica, dar cu treaba (cu firma - conferinta mare)
Joi plec la Moeciu, si ma intorc duminica, dar cu treaba (cu firma - conferinta mare)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Mihay
- Supermoderator
probabil si ravasitul oilor este acelasi rahat cu sinaia. inca un motiv sa se imbete ciobanii
defapt si in bucuresti ( plin de ciobani de altfel) a fost la fel sambata seara. d-abia atunci mi-am dat seama ce saraci suntem. cred ca daca s-ar da o lama de orbit gratis ar fi aglomeratie ca anul trecut cand s-au aprins luminile la idiotenia aia de brad. sambata erau cozi imenseeeeeeeeeee la aproape toate muzeele, in piete plin de cioare si cioroi
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
@mihay zi`mi si mie un festival frumos in zona asta ( muntenia ) ca mie unu mi s`a parut frumos la sinaia anu` trecut... si masina am lasat`o la gara in parcare...
- Mihay
- Supermoderator
pai tine de gusturi , astea nu se discuta. nu stiu cum te-au lasat pe tine probabil ca ai nr de PH. distractie placuta si anul asta. daca ai vreo taraba sau afacere ocazionata cu acest targ imi pare rau..n-o lua personal..am zis mie mi s-a parut tiganie. si am fost si la cel cu .....FEstivalul Cascavelei pe Valea Doftanei pe acolo. acelasi sentiment. poate nu mi-or placea mie!!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
@Mihay Nu se pune problema ca am nr de PH. Parcarea de la gara e publica. La cascavea pe Valea Doftanei intr`adevar anu` trecut a fost oribil si anu` asta nu am mai fost...dar la sinaia mi s`a parut frumos anu` trecut
- Mihay
- Supermoderator
deci era politie exact de la radarele alea ....blocaj ca in Bucuresti lunea la 8 dimineatza si nu te lasau s-o iei spre centru. doar pe centura dar care si aia era suuuper blocata. eu unu m-am lecuit de toate festivalurile astea. weekendul; asta chiar m-as fi dus la ala de la Bran cu ravasitu oilor ( ce-o insemna si asta
) dar sunt ferm convins ca nu s-a schimbat nimic in bine. anu trecut la Sinaia ce-i drept am ajuns pe la 8 seara...poate a contat si aia
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
@Mihay: ravasitu oilor .. mai tii minte Muppets? bucataru Animal? se ia o oaie, se invarte, si se arunca cum arunca Animal polonicele

Serios acum, desi sunt jumate branean, habar n-am ce este. Tine de intoarcerea oilor (turmelor) din munte, inainte de iarna. Un fel de final de sezon. Se tund, se pregateste casul, branza .. si e prilej de sarbatoare. Mai mult un fel de targ, d-ala cu "puiul targului", turta dulce, tot felul de briz-briz-uri...
Serios acum, desi sunt jumate branean, habar n-am ce este. Tine de intoarcerea oilor (turmelor) din munte, inainte de iarna. Un fel de final de sezon. Se tund, se pregateste casul, branza .. si e prilej de sarbatoare. Mai mult un fel de targ, d-ala cu "puiul targului", turta dulce, tot felul de briz-briz-uri...
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Bogdan98 scrie:@Mihay: ravasitu oilor .. mai tii minte Muppets? bucataru Animal? se ia o oaie, se invarte, si se arunca cum arunca Animal polonicele![]()
hh,mmmm yummy
unde era asta ? la Bran ? ... pe 27-28?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
http://www.mediafax.ro/social/sinaia-fo ... 88;3223021" onclick="window.open(this.href);return false;
-
adei
Habar n-am de oi, dar din ce-mi amintesc eu din copilarie de la tara, si adaugand si putina logica, oile cred ca se tund primavara, ideea e sa aiba lana iarna, sa nu inghete.Bogdan98 scrie: Tine de intoarcerea oilor (turmelor) din munte, inainte de iarna. Un fel de final de sezon. Se tund, se pregateste casul, branza ..
C4 1.6i SX sable de langrune