Foarte buna ideea ta, dar pentru mai la primavara vara incolo! Unde sa stai la gratare pe frigurile astea..mihaiboldis scrie:Salut, daca doriti o locatie unde putem sta peste noapte si face un gratar si bea o bere , locul ideal ar fi la Belis Fintinele.
Distanta de la Cluj la Belis e de 60 km, drumul e ok iar cazarea la fintinele este de 120 ron/noapte sau la pensiuni de 80 ron/noapte. Zona e mirifica, iar pt. cei care vin din Bucuresti le recomand aceasta zona. Mai mult decit atit, soseaua de la Fintinele este si traseu de raliu, (pt. cei pasionati de viteza). Daca ati dori ne-am putea intilni pe platoul de la Carrefor, locatia se gaseste la intrarea in Cluj dinspre Oradea, dupa care ne-am duce toti la Belis.
Apropo, pe DN60 Brasov-Tg.Mures-Cluj, drumul este impecabil. De la Campia Turzii catre Cluj soseaua e plina de radare fixe,deci atentie la viteza de deplasare.
Locatia ramane stabilita la Cluj, pentru ca totul se face din scurt!!
Cazarea vom vedea ce si cum..
Eu voi pleca Sambata de dimineata in cazul in care voi merge, si ma voi intoarce Duminica...
Asta mi se pare cea mai buna varianta, mergea si de vineri dar organizat din timp, cautat cazare etc etc...Trebuie cineva sa se ocupe de asta si nu are cine cu siguranta!
Candymann a facut propunerea, a mers mai departe cu locatia, ora etc etc...cu cazarea vom vedea ce si cum